Tek tek bütün sayfaları okuyorum çok heyecanlı 😄 ama cuma çok geç ya fragman falan yok mu 😝
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahahah bence de yaa
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tek bütün sayfaları okuyorum çok heyecanlı 😄 ama cuma çok geç ya fragman falan yok mu 😝
Ahahah bence de yaacidden dizi izler gibi takip ediyorum konuyu
severek takip ediyoruz teocukiz 😁😁
Ay vallahi bastan sona teeeek teek okudum konuyu. Gozlerim geberdi ayrintilari kacirmiyim derken. Cok guzel teooooo devam yavrm bu yolda, bence aklinda kalicagina dok icini rahatla cuma gunude gelisme olmazsa. Alirsin telini guzel bir msj atarsin olursaaaa olur olmazsa cay demlersiniz bosver 😄😄😄
LG G2 D802
Haha aynen bakalm gorebilirrsemm vurucam sohbetn dibineee :)) ha bu arada iyi okumssn valla bn olsam usenirdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok atraksiyonlu bir konu olmus kacirmamam gerekiyodu, evliymis muhabbetinde sok oldum zaten ama dedim var bunda biseyler daha devam ediyo konu 😄 velhasil takipteyim bacim gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler...
LG G2 D802
Şunun şurasinda saliya nekal canim cumaya ne kaldi canim diye diye catlicaz hepimiz sen sebebimiz olacaksin ona gore haberin olsun bu cuma bu is bitecek valla karismam bitireceksin bu isi meraktan öluyorum yaa :)Cumaya ne kaldii kizz bn bile sabredym bak basrol oldgm halde :)
Şunun şurasinda saliya nekal canim cumaya ne kaldi canim diye diye catlicaz hepimiz sen sebebimiz olacaksin ona gore haberin olsun bu cuma bu is bitecek valla karismam bitireceksin bu isi meraktan öluyorum yaa :)
Aaaaa evli değil miymiiiiissss
Bak sen şu işe yaa bende en son evli diye okumuştum da uzulmustum senin adına teocuuuayy çok merak ettim sonunuzu yaaa hadi hayırlısı bakalım.
Bugün kandil, bol bol dua et :)
Kızlar bizim kız (teocukız)şu anda kiminle konuşuyo bilin bklm [emoji3]inş güzel haberler alıcaz merakla bekliyoruz[emoji3]
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heycan yaptık yahuuuu biraz daha ayrıntılı lütfennnnnnnnnnnn :)
Aynen bende heyecanla bekliyorum kızı sıkıstırıp duruyorum ne dedi ne dedi diye[emoji4]
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi