Bana birşeyler oluyor

Tek tek bütün sayfaları okuyorum çok heyecanlı 😄 ama cuma çok geç ya fragman falan yok mu 😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahah bence de yaa cidden dizi izler gibi takip ediyorum konuyu severek takip ediyoruz teocukiz 😁😁

Ahahah bence de yaa cidden dizi izler gibi takip ediyorum konuyu severek takip ediyoruz teocukiz 😁😁

Kizlar merakta birakmicm sizi..gelismeleri aninda paylasicm :) az oncede aklima gldii mehmetcgmm ah ahh dedim napiydr simdii uyuyomdrr tosun gbii derkeeeenn bugun gece calstgi aklima gldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tek tek bütün sayfaları okuyorum çok heyecanlı 😄 ama cuma çok geç ya fragman falan yok mu 😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cumaya ne kaldii kizz bn bile sabredym bak basrol oldgm halde :)

Ay vallahi bastan sona teeeek teek okudum konuyu. Gozlerim geberdi ayrintilari kacirmiyim derken. Cok guzel teooooo devam yavrm bu yolda, bence aklinda kalicagina dok icini rahatla cuma gunude gelisme olmazsa. Alirsin telini guzel bir msj atarsin olursaaaa olur olmazsa cay demlersiniz bosver 😄😄😄

LG G2 D802

Haha aynen bakalm gorebilirrsemm vurucam sohbetn dibineee :)) ha bu arada iyi okumssn valla bn olsam usenirdim

Haha aynen bakalm gorebilirrsemm vurucam sohbetn dibineee :)) ha bu arada iyi okumssn valla bn olsam usenirdim

Cok atraksiyonlu bir konu olmus kacirmamam gerekiyodu, evliymis muhabbetinde sok oldum zaten ama dedim var bunda biseyler daha devam ediyo konu 😄 velhasil takipteyim bacim gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler...

LG G2 D802

Cok atraksiyonlu bir konu olmus kacirmamam gerekiyodu, evliymis muhabbetinde sok oldum zaten ama dedim var bunda biseyler daha devam ediyo konu 😄 velhasil takipteyim bacim gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler...

LG G2 D802

Haha evli ckinca herks sok olmstuu snra tekrar evli olmadgni ogrenincee herkste bi umutt :)
Benden daha heycnli kizlarr :)

Cumaya ne kaldii kizz bn bile sabredym bak basrol oldgm halde :)

Şunun şurasinda saliya nekal canim cumaya ne kaldi canim diye diye catlicaz hepimiz sen sebebimiz olacaksin ona gore haberin olsun bu cuma bu is bitecek valla karismam bitireceksin bu isi meraktan öluyorum yaa :)

Aaaaa evli değil miymiiiiissss
Bak sen şu işe yaa bende en son evli diye okumuştum da uzulmustum senin adına teocuuu ayy çok merak ettim sonunuzu yaaa hadi hayırlısı bakalım.
Bugün kandil, bol bol dua et :)

Şunun şurasinda saliya nekal canim cumaya ne kaldi canim diye diye catlicaz hepimiz sen sebebimiz olacaksin ona gore haberin olsun bu cuma bu is bitecek valla karismam bitireceksin bu isi meraktan öluyorum yaa :)

aynen artkk sonuca ulasmam gerek ya olcak yada bylece sona ereckk kısmet cnm bugunn dualarınızı eksık etmeyınn hayrlısı olsn teocu ıcn dyee

aynen cnm bugunde kandıl dua etm hayrlısı olsn tabii ..:26:

tesadüfen rastladım bu konuya. Hiçbir mesajı atlamadan tek tek okudum.
Aferin sana. kendi duyguların için çaba göstermen ne güzel. Sonu her ne olursa olsun böyle yarım bırakma. Eğer sonuçlandırmazsan yıllar sonra bile içinde bir uhde olarak kalacaktır.
Umarım herşey senin temiz gönlüne göre olur.

Kızlar bizim kız (teocukız)şu anda kiminle konuşuyo bilin bklm [emoji3]inş güzel haberler alıcaz merakla bekliyoruz[emoji3]

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kızlar bizim kız (teocukız)şu anda kiminle konuşuyo bilin bklm [emoji3]inş güzel haberler alıcaz merakla bekliyoruz[emoji3]

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heycan yaptık yahuuuu biraz daha ayrıntılı lütfennnnnnnnnnnn :)

Ben konuyu başından beri inandırıcı bulmadım hala bulmuyorum..ya da tek taraflı burada karşılığı varmış gibi anlatıyor kandil dua ettim diyor sonra ee konuşuyorlarmış büyük ihtimal face dan sanırım bu adam zaten anlar niyetini kendi ekleyen kıza da evli değilse çoğu erkek hayı demez bu kişi laf arasında da olsa kızın gideceğini öğrenmedi mi kaç kere karşılaşmadılarmı neden muhabbet açmadı. Zaten konu sahibi memleketine dönecek ailesine ne deyip kalacak okul bitmişken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…