Bana birşeyler oluyor

TEOCUKIZ

aşktan umudum yok..
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
993
231
83
33
MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm

haha çok tatlı ya :) bugün okuduğum en sevimli konu seninki sevgili üye :)

tekrar görürsen git konuş, 3 günlük dünya onun sana gelmesini bekleyeceğine sen git bakalım

Bence olaya karis seni tutuklasin saka canim da o karakoldaysa adini sanini ogrenebilirsin ortak cevrelerinizi daha cok karsisina cikmalisin yani buradayim demeli ipin ucunu birakip kacmalisin

karakoldaa ama kıme sorup ogrencmm yaaa bılemedımmm..hep karsılaassak dye dua edıyoruummm

artık hergün o markete gidilir belki yakın karakolların birindedir??:44:

haha çok tatlı ya :) bugün okuduğum en sevimli konu seninki sevgili üye :)

tekrar görürsen git konuş, 3 günlük dünya onun sana gelmesini bekleyeceğine sen git bakalım

tsk ederımm:)) dgru dyosunuzz ama onu grmem lazm bununn ıcınn

Durun durun su lafi bir kez de ben soyleme istiyorum :)
Seviyorsan git konus bence :)

Kimligimi kaybettim poliiiss yardim et falan de :)

Durun durun su lafi bir kez de ben soyleme istiyorum :)
Seviyorsan git konus bence :)

Kimligimi kaybettim poliiiss yardim et falan de :)

aslında bunu dusunduumm kımlık kaybetmeyıı bsey olurmuu byle bsey yapsam acabaaa:)

aslında bunu dusunduumm kımlık kaybetmeyıı bsey olurmuu byle bsey yapsam acabaaa:)

Kimlik kaybedenleri hapse atmiyorlar bildigim kadariyla para cezasi var.
Onu da operasyon tamamlaninca tahsil edersin artik mustakbel enisteden

Ay süper bayıldım bu olaya severim böyle aşk hikayelerini
Gerçekten seviyorsan bi şekilde konuşma fırsatı bul
ne bileyim bigün sabahtan akşama kadar karakolun önünde bi yerde otur bekle
gördüğün an çık karşısına konuş
Olabilecek en çılgın şey ama aklıma başka bişey gelmiyor çünkü bol şanslar :116:
Gelişmelerdende bizi mahrum etme

napıcıımm kızlarrrr sımdıılık adını soyadını bı ogrensemmm facede arama motoruna neler yazdmmm bı bılsenızzz adını bıle bılmedıgım adamı facede aradımm

aslnda guzell fıkırrr bı sekılde karsısına cıkmalıyımm mezunda oluyrmm srda en fazla 3 haftam kaldıı gıder ayak asıkk oldum yaaa dua edeınn bana lutfeenn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…