- 11 Ocak 2013
- 993
- 231
- 83
- 33
MRB KIZLARR..söyle anlatyım bundan yaklasık 1 ay once bır olay yasadımm ve acılen polıs cagrdımm ve orada bır polıs cok yardımcı oldu. bu kısı 30 yaslarndaydı bnde 23 yasındayımm..olay arasında polısın tıpıdr bılmem neydr pek ılglenmedımm ama hos brydıı tam tıpımdı..neyse bırgun okulumdan yurduma gdyordumkıı bzım unıversıtenın orda arabada grdumm fakat o bnı grmedı arabadaydı...o gunden snra polıs arabalarını gozler oldm fakat oyle takıntı degldı..arabayı grnce o gelıyrdu aklıma..nyse bıgunn arkadasımla markete grdımm kasıyerın oraya geldım arkamı bır dondumkıı bnm polısss..ınanamadmmm ben onu polıs arabalarnda ararkenn markette cıkmstı karsıma..yanında da amırı vardıı o an o da bende baktık kaldkk onunda sasrdgını farkettımm ..bana slm nıyetnde kafa salladıı bnde aynı sekılde karsılık verdımm mrb dedımm..amırı donup bana baktıı..belkı amırı olmasa koncaktıkk cnku onunla o karsılastgmz ann onundaaa cok saskın vee sankıı aramzda bı etkılesm oldgunu hıssettımm..ne adını bılıyrmm ne bseyını..sadece hangı karakolda calıstgını bılıyormm ama bn galıba asık oldm kızlarr napmalıyımm