Bana birseyler deyin lütfen

o koşullarda yılmayıp açıktan da olsa okuduysanız kpss yi de başarırsınız. vazgeçmeyin lütfen. geç diye bir şey yoktur. herkesin zamanı farklıdır

“Kimi 25 yaşında CEO olup 50 yaşında ölürken kimi 50 yaşında CEO olur ve 90'ı görür. Kimi evlenir kimi ise bekar kalır. Bütün dünyadaki herkes 'kendi zamanına' göre yaşar. Obama 55 yaşında emekli oldu, Trump 70 yaşında görevine başladı. Etraftaki bazı insanlar senden bir adım ileride gözükebilir, bazıları ise senin gerinde gözükebilir. Ancak herkes kendi yarışında, kendi zamanında. Onlara kıskançlık da besleme taklit de etme. Onlar kendi zamanında sen kendi zamanında yaşayacaksın. Hayat harekete geçmek için doğru zamanı beklemektir. Yani sakin ol. Geç kalmadın. Erken de değil. Tam zamanında yaşıyorsun.”

Bunu atıp gidiyorum :)

Eşinin işi sabitse senin arkandan gittiğin yere gelemeyecekse kpss önermem ama hayat senin tercih senin, hiçbir zaman geç değildir. Hayatı hangi ucundan yakalarsan peşine takılıp gitmelisin, yeter ki seni mutlu edeceğinden emin ol

Bir kere kendini taktir et. O zorluklardan çıkmışsın. Üstelik iki fakülte bitirmissin. Dün daha maddi durumu iyi bir kıza evlenince çalışacak mısın deyince tribe girdi.
Hem annen bu kadar düzgün bir kadın olmasa sen de böyle bir ortamdan zor çıkardın. Ben de bazen geç mi diyorum sonra kime göre neye göre diyorum. Herkes kendi ritminde yaşıyor hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…