- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
- Konu Sahibi strawberry111
-
Merhaba Bayanlar. Derdım Kayınvalıdem. Aramızdaki mesafe 500 km kayınvalidemle. Gayet seviyeli bir ilişkimiz var. Çünkü varını yogunu butun ilgisini dikkatini parasını dıger ikı ogluna harcar. Kac yıllık evliyim hiç bir otunu çöpünu ıyılıgını kötülüğünü gormedım. İkı yıl once kp vefat etti. O zamandan bu zaman sureklı krediler ceker diger ogluna esya alır borclarını oder. En son yuklu miktar cekıp buyuk ogluna araba almıs. Hıc karısmadık kendı parası naparsa yapar dedık. Dun eşimle konusuyor lar benım maasımın cogu krediye gıdıyor gecınemıyorum yasaklar gecsın sıze gelip kalacam demez mı. Eşimin annesi tamam kabul ama benım hakkım yenildi hala yenmeye devam ediliyor bırde ustune kendıne baktırıyor..madem gecınemıyorsan kime kredi cektıysen onlarda kal ustelık evleri cok yakın aynı civarda oturuyorlar. Artık yapılanlar zoruma gıdıyor. Eşimde Sessiz hiçbırsey soylemıyor. Vıcdanımla mantıgımın arasında sıkısıyorum. Basıma gelecegı biliyorum buraya gelecek yıne onların eksiklerini gordurecek bıze. Ben calısıyorum temizlik Kurallarına hiç riayet etmiyor. Yazın gıttıgımızde 10 gun kalsak o 10 gun aynı kıyafet banyo yapmadan oturuyor. Esime kac defa soyletıyorum yıkansın dıye yok hıccc sallamıyor. cocugum kucuk, gelme de diyemem eşime annen gelmesinde diyemem Allahım yarabbım napacam bılmıyorum offf offff. Kaynanama ben bakıyorum, maasını eltim yıyormus gıbı bır sıkıntı var içimde espırısı basıma geldı resmen
Var böyleleri var.kime emek verdiyse onlarda kalsın. Hakkını yedirme. Emeği olmayan birine emek verme. Çok çirkin ayrımcılık yapması. Yüzü tutuyor birde arsız kalmaya gelicem diyor.
ya cefası size , sefası onlara gibi bi durum olmuş ama sizde kısasa kısas yaparsanız sanki para için yaparım ama parasız olmaz imajı vermiş olursunuz bence birkaç gün kalması imasında bulunun eşinize . gelsin başımın üstünde yeri var ama mısafır gibi gelip misafir gibi gidilsin oyle uzun uzadıya olmaz biizmde huzurumuz kacmasın gibi bi konusma yapabilirsin .
Takındığım tavır eşim için önemli olur her zaman . diğer gelinlere gelince her koyun kendi bacağından asılır . ben detay bilmiyorum. aile içinde yüzgöz olunmuşsa tabiki de imajı önemli değil.Bu kadin sence bir kac gün kalirmi? Gitmek istemeyen bir kadina nasil git denilsin?
Konu sahibin imaji hic önemli degil. Ne düsünülse düsünülsün. Kendini ezdirmesin. Diger gelinlerde niye kalmiyor? Onlarin niye imaj problemi olmuyor?
Takındığım tavır eşim için önemli olur her zaman . diğer gelinlere gelince her koyun kendi bacağından asılır . ben detay bilmiyorum. aile içinde yüzgöz olunmuşsa tabiki de imajı önemli değil.
konu sahbine gelince buraya soracak kadar bu konuda sivri kararlar veremicek lkadar naif biri galiba sivrilmek istermi bilemedim.. Ama belkide oda sizin gibi düşünüyodur . Sonuç olarak takındıgı tavır iyi giden bir evliliği bozmaya yetmez inşallah ..
Hep şöyle olmaz mı bir tarafa verilir verilir hastalık yaşlılık olunca da verilmeyen tarafa kalır her şey. Onlar ne diyor siz öyle deyince tamam yaşlanınca senin üstüne kalmayacağız demiyorlardır bence. O günler gelince sizden acıma beklerler.Biz herşeyimizi kendimiz yaptık şükür bir kuruş yardımları olmadı çocuklarda da aynı şekilde kendimiz baktık kreşe verdik yani onlara yük olmadık.Fakat kv ler eltimin herseyini yaptı gorumcemin çocuğuna baktı bazen konu açıldığında açıkça söylüyorum ilerde kimse benden birşey beklemesin diye.
Kim kime destek olduysa onun yanına gitsin açıkça söyleyin eşinize vicdan yapacak bir durum yok.Onlar zamanında evlat ayrımı yaparken düşünselermiş
Eksik yazmışım duzelttim bunu onlara değil eşime diyorum tabii ki.Dogal olarak oda birşey demiyor çünkü arada ki ayrımcılığı o da görüyor.Hep şöyle olmaz mı bir tarafa verilir verilir hastalık yaşlılık olunca da verilmeyen tarafa kalır her şey. Onlar ne diyor siz öyle deyince tamam ķ senin üstüne kalmayacağız demiyorlardır bence. O günler gelince sizden acıma beklerler.
benim söylediğim şey oyun değil ki . ben kendi düşüncelerimden yola çıkarak konuştum bence gelip birkaç gun kalmsında sorun yokderdim ben kırmak istemem eşimi ve annesini . sert bi dille yok çekmekbana göre doğru değil. birşeyleri yumuşatarak konuşmak her zaman daha doğru . tekrar söylüyorum brnim görüşüm bu. konu sahibi kv ve aileyle problemler yaşadıysa daha onlara karşı doluysa tabi kide farklı davranır..Eşler birbirini düşünmeli. Ben eşimi düşünüyorsam, oda beni düsünmeli. Benim gercek onayimi istemeli.
Ayrica bir evlilikte bu tür oyunlara karşiyim. Eşimin beğenisini toplamak zorunda degilim. Dürüstlük daima önemlidir ve doğru yoldur.
Ve asil kv'de gelmek istemesiyle yüz göz olunuyor, konu sahibin red etmesi ile degil.
Ve tekrar, iyi giden bir evlilikte esler karsilikli birbirini önemser. Konu sahibi hayir dedigi icin, evlilik bitecekse, zaten o evlilik iyi değilmiş demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?