Bana bir fikir verirmisiniz ?

Sara_

∞ L0ve
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
224
2
46
İzmir
Selam arkadaslar
Kafami karistiran bir konu var lutfen yardimci olurmusunuz?

Esim 2 sene evvel bir alisveris merkezindeki restorantta calisiyordu ve bir kizda servis yapiyordu gel zaman git ben oralarda alisverise ciktigimda esimle hep konustugunu sakalastigini görurdum. Esim eve geldiginde ise suskun yuzu asik olurdu sebebini sordugumda yorgunum derdi. Sorun etmezdim

Isten 2 sene önce ayrildi ve o kiz hakkinda konu acildi ve esim o kizin esime senin ne guzel dudaklarin var demis bunu tabi ordan tasindigimiz icin rahatca söyledi sen ne dedin peki diyince sagol dedim dedi. Ha masumca bir iltifat oldugu sanmiyorum kizi sonradan tanimaya basladim nasil bir oldugu pekde hanim hanimcik degil bu sadece duyduklarim ama.
Esimde bana onu savunuyor evli oldugumu bilmiyordu diye ama buna hic inanmiyorum
Bir ara dugune gitmistik ve esim beni o kizin masasina oturttu ailesiyle tamda karsisina gecti. Kizla faceden arkadas olduk ama hic konusmadik. Gördugu yerde ogluma sarilir öperdi ama simdi eski tasindigimiz sehire gittigimizde annemlere ziyarete o kiz bizi görmemezlikten geliyor selam bile vermiyor
Böyle bi iltifat erkegi tahrik eder diye dusunuyorum ve az önce esimle bu yuzden tartistik kavga ettik odamda agliyorum

Almak istedigim fikir ise bu kiza bi sekilde yaptigi iltifatin hesabini sormak ama cirkefce degil akilli bir yöntemle laf sokmak gibi yoksa icimde patlar disa vuramazsam kötu olur.

Son düzenleme:
eşin evli çocuklu haliyle bir bayanla o kadar samimi olmaya utanmıyor da üstüne sana mı anlatıyor. pes!

Is arkadasiyiz is dusuk oldugunda konusuyoruz ne var bunda diyor kizi övmesi cok iyi biri demeside ayri konu

baştan sıkı tutmak mı iyi acaba? ama o zaman da kıskanç oluyorsun. bu erkekler neyden anlıyor çözemedim. kolay gelsin sana.

Çok pardon ben anlamafım eşin mi kıza demiş dudakların guzel diye kız mı eşine ??? Gerçi iki durum da çok çirkin !!! İnsanlr taii ki iş yerindelki arkadadlarıyla medenice sohpet ederler dertleşirler bunun kadını erkeği yoktur herkes kendini bildikten sonra ama yani dudakların çok güzel demek direk taciz yani !!

iş arkadaşları zaman geçtikçe çok samimi oluyorlar bence fazla takılmayın erkek arkadaş gibi oluyorlar, çalıştıkları yerlerde erkekler nedense çok farklı oluyorlar nedense zaten

Evet bence de cok cirkin hele bunu sonrdan ögrenmem beni cok uzuyor

Kiz esime demis !!

Esim cesaret edip ayni gun gelip bna anlatmadi

Bence durumu büyütüyorsunuz,
eşiniz işten ayrılalı 2 sene olmuş,
olay olalı da 2 sene olmuş,
siz şehirden taşınmışsınız,
arada anneniz için gidiyorsunuz,

geçmiş bitmiş,olayı büyütüp aglamışsınız boşuna,eşinizin aklında bir durum yoksa da şeytan yap dedi mantıgıyla zorla sokuyorsunuz.
bir genç kızın karşısındaki erkegin dudaklarına iltifat etmesi hafif meşrep oldugunu gösterir.
ama burada durumu kabullenip mesafe koyması gereken eşiniz ,

ki kızla artık aynı yerde degil,

büyütmeyin bence konuyu kapatın gitsin,eşinizi boşa bunaltmış kendinizden uzaga itmiş oluyorsunuz.

bence en hoş olmayan durum koca iltifat durumundan memnunken-hanımın yapan kadına haddini bildiricem diye aynı seviyeye inme hatasında bulunmasıdır.

sonuçta eşiniz sizin ,siz eşinizin seçimisiniz.neyi ,kime,neden kanıtlama ve savunma ihtiyacı hissediyorsunuz.yere saglam basınız bu yeter...

bence eşine bu durumdan duyduğun rahatsızlığı uygun bir dille dile getir. yani bu şekilde konuşmuş birisinin hayatınıza yakın olmasını istemiyorsan açıkça söyle. evli olduğunu bilmese bile bir kızın böyle bir şeyi bir erkeğe söylemesi hoş değil. artı geçmiş gitmiş konuları da pişirip pişirip kavga sebebi yapma. benim vazgeçtiğim en kötü huyumdur bu. kinciydim, unutmazdım, affetmezdim, acı bir deneyim yaşadım, kaybettim. senin de kaybetmeni istemem kolay gelsin. tek çözüm konuşmak, ya da hatunu yakın markaja almak.

bergüzar korel, meryem uzerli ile kanka neden çünkü halit ergenç nam-ı diğer sülümanı ona kaptırmak istemiyor. eh neden mi? kendisi onunla aynı dizide oynarken ve halit ergenç evliyken birbirlerine aşık olmuşlardı. sen de yakın markaja alabilirsin. başarılı bir taktiktir. gözdağını da rahatça verirsin :) gerçi anladığım kadarı ile kız sizinle aynı yerde bile değil. niye kendini tribe sokup ağlıyorsun ki? ah biz kadınlar. (

Evet bence de cok cirkin hele bunu sonrdan ögrenmem beni cok uzuyor

Kiz esime demis !!

Esim cesaret edip ayni gun gelip bna anlatmadi
Aman iyi eşinin demesinden daha iyi en azından... Sen üzülme aklın kalmasın diye anlatmamış da olabilir. Hem taşınmışsıız da ordan boşver takma kafana! Maalesef boyle kadınlar dolu sokakta allah kocalarımızı şaşırtmasın .. Üstüne gitme bence adamın artık huzurunu kaçırdığına değmez.

Son düzenleme:
Anlamadigim bir nokta kiz sizin bulundugunuz semtemi oturuyor? Dugunde mahallede falan ksrsilasiyorsunuz? Anlamadigim diger bir nokta siradan bir kiz icin nicin esinle kavga ediyorsun okizin ismi neden evinizde gecsinki?bence kavga etmeniz gereken en son kisi eski is arkadasi...bence hic takilma bahsini acma esegin aklina karpuz kabugunu sokmaaa...kizin lafina gelince bosverrr hic takilma gerizekali kizin teki is arkadasi bile olsa kim boyle bisi soyleme cesareti gosterirki dengesizlik iste...kaffama takma taksanda belli etme arkadasim haaaa ,kizin bunun yaninda kocana karsi bakisini yada ne bilim zaaf duydugunu gostericek baska bir hareketini gorursen o zaman lafini esirgeme kocana degil ama kiza soyle ne soyleyeceksen...

geçmiş gitmiş bir konu niye huzurunu bozuyorsun hemde o kız için değer mi?

eşine bu konuda baskı yapma sakınnnnn sen pişman olursun... tavrını belli et ama bu şekilde değil.. hırçınlaşma yoksa haklıyken haksız duruma dusersın..

eşinle bu konu eğerki açılırsa tane tane konus rahatsızlıgını dile getır.. aynı şeyi ben yapsam de empati yapmasını sağla.. aralarında bişeyler olsaydı da senin ruhun duymazdı canım.. bak kaç yıl sonra kocan vicdan yapmıs sana soylemıs... başkası olsa söylemez.. bu konuda daha fazla birbirinizi kırmayın..

kız içinde konuşmasın boşveeerrr kafana taktığın şeye bak.. şuan çok hırslısın eşinin ve o kızın canını yakmak istiyorsun ama öfkeyle kalkan zararla oturur canım bunu unutma... en guzel tepki umursamamak aklında olsun

Hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim zaman ayirip cevap verdiginiz icin

Simdi biraz sakinlestim. Delirdigim nokta esimin ona yuz vermesi kizin iltifatindan haberim bile yoktu. Kiza selam verirken sanki enayi yerine koyuldum gibi. Ve esim o cok iyi bi kiz ama ben kötu bise dusunmedim bacim gözuyle baktim ona. Sinir oldum

Supheleniyorum ama dediginiz gibi gecmiste kaldi olanlar

sıcağı sıcağına olsa hesap sor derdım eşinden için ama üsgtünden 2 yıl geçmiş...değer mi??

eşinde belliki seni seviyor bak dediğim gibi vicdan yapmış.. içinde tutamamıs daha fazla..

peki o kızla eşin hala daha gorusuyorlarmı? heee hala görüşüyorlarsa bi dur derim... eşinin hakısken haklı duruma çıkmaya calısması o kızla gorusmek ıstemesi anladığım kadaıyla...

şimdiki durum için yazıyorum.... o kızı kötülemeeee ,,,eşine sakın baskııııı yapmaaaa... ters teperr ve eşin kızın dibinden ayrılmazzz..

facede de o kız bırsey paylaştıgında kızın adının soyadının yazılı oldugu yere gel ancak tıklama bekle ek bir pencere acılcak ordan arkadasların uzerıne gelıp yine tıklamayıp beklıyorsun 2.bir kucuk pencere acılcak oradanda ayalar(haber kaynagını goruntulenın altında)>>> sadece önemlileri işaretliyorsun ve alttaki ne tür gunceler yazan yerinde hepsının işaretini kaldırıyorsun...böylece o kızın paylaşımlarını eşin görmeyecek :) eşinde bu duruma bı anlam veremeyecek benım eşim hala daha anlamıs değil :)))

biraz karısık oldu ama ben eşimin bi yılışık okuldan bir kız arkadasını ancak öyle vazgecırdım...

kız ne zaman eşimden vazgctı bılıyomusun tam anlamıyla kendi evlendiğinde eşimi msnden silmiş zaten tlfnunuda değiştirmiş..facede de eşimın yazdıklarına cvp vermemiş... sabahlara kadar oturup konuşurlardı bende yatakta sınırımden ağlardım!

maalesef canım boyle kadınlar oldugu kadar boyle basımızdaki modelden adamlarda mevcut ama seviyorsan bişeylere katlanmak yerıne çözüm bulmak en güzeli...

Dudakların çok güzel diyeceğim tek kişi eşim olur, onları da öperim yani. tövbe estağfurullah.
Bu cümleyi ben cinsel olarak düşünmeden söyleyemem, bilmiyorum başka bayanlar masum bi şekilde söyleyebilir mi bunu ?:26::26::26::26:

Arkadaşım geçmiş bitmiş, eşin bir halt yiyecek olsa kalkıpta senle bunu paylaşmazdı zaten :) Bence bunu güzeeel bir dalga konusu yapabilirsin ama abartmadan tadında.. Yemek yerken yeri geldiğinde dudakların güzel ya ondan tarzında :)

Ben kızın söylediğine değil de eşinin sen varken başkalarını savunmasını anlayamam, sorun bu noktada var. Seni ne kadar benimsiyor, özümsüyor eş olarak mı görüyor nasıl olsa evlendik çantada keklik mi? Bunlar daha ince noktalar.

boyle birsey tabiiki ne amacla soylenir yaa? sulanmis resmen adama...ama gecmisss gitmisss bir olay...ya tabiiki ayni gun gelip sana soyleyemez esin sana bunu..kizacagini ve kizin sacini basini yolacagini dusunmustur belkide

cok zaman gecmis aradan uzulmene degmez inan...birak esinin dudaklarina sulanan o open sen ol

geçmiş gitmiş bir olay canım üstünde durma eşin o işen çıkmış siz o şehirden taşınmışsınız 2 yıl olmuş sinirlenmekte haklısın ama uzatma boşver eşine sadece bayan iş arkadaşlarınla mesafane dikkat et böyle basit sözler duymak istemiyorum sınırını çizmeyi bil de uyarını yap ama olayı kavgaya dönüştürme derim

Böyle insanlardan cekiyoruz malesef durduk yere esimi gazlamis da olabilir.
Yok benimki görusmuyor onunla iki uc ay önce belki görmustur. Face veya msn de kullanmiyor esim
Ama o kizin esime iltifat edip gelip sonrada benimle konusmasi sanki beni enayi yerine koymus gibi.
Esim hatasini anlamis ama zaman gecti ve bu icimden hic cikmayacak hep suphe olarak kalacak malesef

Yaaanii. Cinsel anlamda söyledigi kesin !! Ki bu laf erkege söylendiginde erkek tahrik olur yani kasin gözun degil de neden dudak ?????

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim aglamaktan gözlerim sisti en sonunda konustuk ve uyardim onu. Benimki arkadaslariyla samimi olmayi seviyor ama siniri bildigini sanmiyorum!! Bide o kizla yanyana ayni masada oturdum ufffg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…