Aman iyi eşinin demesinden daha iyi en azından... Sen üzülme aklın kalmasın diye anlatmamış da olabilir. Hem taşınmışsıız da ordan boşver takma kafana! Maalesef boyle kadınlar dolu sokakta allah kocalarımızı şaşırtmasın .. Üstüne gitme bence adamın artık huzurunu kaçırdığına değmez.Evet bence de cok cirkin hele bunu sonrdan ögrenmem beni cok uzuyor
Kiz esime demis !!
Esim cesaret edip ayni gun gelip bna anlatmadi
sıcağı sıcağına olsa hesap sor derdım eşinden için ama üsgtünden 2 yıl geçmiş...değer mi??
eşinde belliki seni seviyor bak dediğim gibi vicdan yapmış.. içinde tutamamıs daha fazla..
peki o kızla eşin hala daha gorusuyorlarmı? heee hala görüşüyorlarsa bi dur derim... eşinin hakısken haklı duruma çıkmaya calısması o kızla gorusmek ıstemesi anladığım kadaıyla...
şimdiki durum için yazıyorum.... o kızı kötülemeeee ,,,eşine sakın baskııııı yapmaaaa... ters teperr ve eşin kızın dibinden ayrılmazzz..
facede de o kız bırsey paylaştıgında kızın adının soyadının yazılı oldugu yere gel ancak tıklama bekle ek bir pencere acılcak ordan arkadasların uzerıne gelıp yine tıklamayıp beklıyorsun 2.bir kucuk pencere acılcak oradanda ayalar(haber kaynagını goruntulenın altında)>>> sadece önemlileri işaretliyorsun ve alttaki ne tür gunceler yazan yerinde hepsının işaretini kaldırıyorsun...böylece o kızın paylaşımlarını eşin görmeyecek :) eşinde bu duruma bı anlam veremeyecek benım eşim hala daha anlamıs değil :)))
biraz karısık oldu ama ben eşimin bi yılışık okuldan bir kız arkadasını ancak öyle vazgecırdım...
kız ne zaman eşimden vazgctı bılıyomusun tam anlamıyla kendi evlendiğinde eşimi msnden silmiş zaten tlfnunuda değiştirmiş..facede de eşimın yazdıklarına cvp vermemiş... sabahlara kadar oturup konuşurlardı bende yatakta sınırımden ağlardım!
maalesef canım boyle kadınlar oldugu kadar boyle basımızdaki modelden adamlarda mevcut ama seviyorsan bişeylere katlanmak yerıne çözüm bulmak en güzeli...
Dudakların çok güzel diyeceğim tek kişi eşim olur, onları da öperim yani. tövbe estağfurullah.
Bu cümleyi ben cinsel olarak düşünmeden söyleyemem, bilmiyorum başka bayanlar masum bi şekilde söyleyebilir mi bunu ?:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?