- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
yaş 38 canım.yıllar içinde insanın hayaya bakışı şekilleniyor,değişiyor.çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için. elimden geleni yapacağım :)
otokontrolünüzün olması çok güzel ki. keşke ben de bir şeylerin dozunu ayarlayıp bu yollara girmeseydim, ama benim de hamurumda iki ayrı uçta gidip gelmek var sanırım.
sorunun asıl kökenine inip o boşluğu çözebilmek, sonra da onu doldurmak mümkün müdür ki? :')
gerçekten de bir abla tavsiyesi olmuş ki bu :) ablacım -yaşınızı bilmiyorum gerçi ama- fikirleriniz bana duygusuzluktan öte mantıklı ve hatta samimi geldi. yapmak istediklerim bunlar olduğu için de olabilir. bu ara dibe vuran özgüvenimden ötürü yine aynı hatalara düşmekten korkuyorum, yapmayacağımı düşünüyorum evet ama, geri dönüşler sizin de dediğiniz gibi sık görüldüğü için alkol meselesinde, acaba diyorum. kendimi geçtim, ailemi de mutsuz-huzursuz görmek istemiyorum, zira son birkaç aydır düzenli bi hayatım olduğu için, alkolden uzak durduğum için baya mutlular. temeldeki korkularım bu ve benzeri şeyler işte. :/ ama insanlar kaç yıllık evliliklerini bitiriyor da ayakta durabiliyor sonuçta, ben gözümde fazla büyütüyorum sanırım.
vay arkadaş ne hayatlar var kendimi şuan sıdıka gibi hissediyorumfilmlerde olur sanıyordum kızın peçeteye ara beni vs yazmasını vs o adamdan kurtul
bitti ki. :) cesaret edebildim nihayet, paylaşayım dedim.
teşekkürler hepinize yorumlarınız için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?