bana bir çare

orabel

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
65
36
298
İstanbul
ben 2 sene önce parkta otururken kafama bir top geldi.şiddetinden gözlüğüm yamuldu.top sağ tarafa vurdu ama benim sol tarafım ağrıdı .çok baş ağrısı oldu geçer diye önce önemsemedim.2 ay sonra çift görme oldu.doktora gittim durumu anlattım.beyin tomoğrafi si çektirdi bişey yok dedi.beyindede bişey yokmuş geçer diye pek önemsemedim geçtide.ara ara oldu ama az.bu sene gene başladı ama bu sefer çok daha kötü.soğan doğrarken elimi kestim bir hafta pansuman yapıcak kadar çok kestim çift gördüm omu bumu derken parmağımı göremedim.birde kafamı odanın kapısına vurdum gözlük yamuldu gene.yani baya yaşam kalitesini etkilemeye başladı.bu arada çift görüyorum diye birde göz doktoruna gittim.yakın gözlügümü değiştirdi okadar.sağa sola çarpmalar olunca bu sefer araştırma hastanesine gittim neroleji bölümüne.gene beyin le alakalı renkli emar muayneler tahliller gene bişey çıkmadı.göze git ama bu sefer cerrahpaşaya dedi doktor.gittim birkaç tane göz doktoru baktı şaşılık bölümüne yolladı bir sürü testler tahliller.göz rontken i gene bişey bulamadılar bu arada ona randevü bekle buna bekle aradan 3,4 ay geçti benim çift görme azaldı.birazda alıştım heralde önce görüyorum sonra çiftleşiyo hemen gözümü kapatıp açıyorum.öyle hayata devam etmeye çalışıyorum. okumak çok zorlaştı bir tek bir çift görüyorum.bende ağır ağır okuyorum.çok yoruldum hastanelerden bişeyde bulamıyorlar interneti yeni aldık kendim bir araştırma yaptım.çift görme neden olur diye çeşitli hastalıklar arasında bana uyan bir hastalık olduğunu gördüm.hastalığın belirtileri benim çeşitli rahatsızlıklarımada uyuyor.hastalığın adı***-mayastania-gravis-miyasteni***-bir kas güçsüzlügü hastalığı neden olduğu bilinmiyormuş ama tüm belirtileri bende var.bu hastalığı duyan varmı.nasıl teşhis ettirebilirim.ne tahlilinde ortaya çıkar. sabırla hikayemi okuyup cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim.

Hiç bi fikrim yok. Ama en ufak beyinde bi sorun olsa çıkardı muhakkak. Psikolojik olabilirmi? Hani top baya hızlı gelince korkmandan falan benim çok olur öyle psikoljikmen karnım falan ağrır. Bide denge problemi kapıya çarpma,düşme kulaktanda oluyo KKB'a git bide belki bişey çıkabilir. Çok geçmiş olsun..

arada bir gidiyorum.kbb çenem den dolayı ara sıra çenem çıkıyo. çok kulak ağrısı oluyodu.kbb dr buldu sorunu gene birkaç dr rotkenden sonra.teşhis koydu sağolsun ağrıyınca gidiyorum yerine getiriyor. gece sıkıyomuşum cenemi çıkıyomuş. çene kıkırdağı zayıf mış öyle dedi.göz kapağımın birinde kısılma var ben fark etmemiştim gitiğim göz dr ları söyleyince fark ettim.bende acaba sinirselmi diyerek önemsemedim ama çoğalınca. şimdi şu yazıları yazmak ve okumak çok zor bir an görüp bir karışıyo yazılar yavaş yavaş yazıyorum.kemik erimeside var,kansızlık,alerjik astım.yani teşhisi koyulmuş hastalıklar.sinirsel olduğunu duşünmüyorum bu yüzden.çok hastalık hastasıymış gibi olmak istemiyorum ama hepsi bu *miyasteni* denen hastalığın ilk belirtileri arasında var sanki. inş değildir ileri si çok kotü bir hastalık.okuduğum kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…