- 10 Aralık 2022
- 37
- -5
- 30
- Konu Sahibi Maydanoz99cuk
9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.