Bana bir büyük olarak evlilik için akıl verin

Maydanoz99cuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
37
-5
30
9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.

9 senedir iliskim var, uzun mesafeli bir iliski tatilden tatile gorusuyorus. Evlenince istanbula yerlesirmisin dedi bana bende evt dedim. Ben ingilterede yasiyorum o yanima gelmek istemedi istanbulda dükkanlari var kendinin patronu geliride iyi. Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris. Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye. Ben ona bunu kabul etmedimi soyledim sonra diyorki kiraya ciksak 3-6 ay bosuna kira oduycem ben köyde bingolde kalcam dedim ben istemiyorum. Hem ben onun külturunden biride degilim ingilterrede dogdum buyudum hayat yasantim lüx icinde diyebilirim. Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris. Ev harabe ... Ben hic bir zaman onu asaglamadim kinamadim ama yasadim yer konfor icinde ev cok kotu. Ve okdr erkek var.
Beni zorluyor surekli su an bile ev tutsa ilerde zorla bana bu sehirlere getirmeye caliscak.
Onun disinda annesi yok yengesi var onuda sevmedim bana kaynanalik taslamaya basladi daha yuz yuze gelmedik msjlarla rahazsizlk veriyor bende engelledim. Erkek arkadasimlada aram bozuk 2-3 gundur pek konusmuyorus. Benim yanina gitmemi bekliyorda ben hic memnun degilim onca senemi verdim ona. Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekledi bende konusmuyorum onunla. Aklim cok karisdi daniscak biri yok annem ruhsal anlamda iyi degilim konusamam zaten istemiyor onu. Ben korkuyorum evlenip bosanmakdan.
Aklını peynir ekmekle yemediysen,arkana bile bakmadan kaç git.Bu kadar söylüyorum.

bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana

Yani beş kuruşsuz tanimadiginiz adamin yanina geleceksiniz bir de annenin kira parasini bekleyeceksiniz?
Siz iyi misiniz ya?

Tatilde gorusmek ne oluyor senede 1 mi?
Boyle senede 1-2 gorusmeyle 9 senede olsa insan taninmaz.
İyi ki adam her şeye tamam tamam sen gel demiyor gelip buralarda rezil olurdunuz muhtemelen. Ne kadar saçma şeyler peşindesiniz ya.

Madem rahatin, lüksün var ne işin var boyle adamla?

Kendi isinin patronu iyi kazaniyot ama gecekonduda yasiyor. Bingole koye goturecek sizi. Aklinizi peynir ekmekle mi yediniz kacin kurtarin kendinizi ingiltereden birini bulun mis gibi ne diye turkiyede yasicaksiniz? Hayatinizi degistirmeyin bu adamla birlikte olursaniz zaten hayatiniz kararir

Kaç yaşındasınız? İlişki 9 senelik diyorsunuz ama yaşınız küçük gibi.

Yazdan yaza görüşerek ilişki mi olurmuş ayrıca, yazlık arkadasi diyorduk biz ona. Bence sizin bağlanma korkunuz var besbelli ki yani başınızda birilerini bulmak yerine mektup arkadaşı gibi bu kişinin peşinden devam etmişsiniz.

İngiltere size bu arada hiç mi bir şey katamadı ya? Hiç mi azcık kültüründen, eğitiminden bir şeyinden faydalanamadiniz da 40 sene önceki insanların görücü usulü evliliği gibi size uygun olmayan bir insanda diretiyorsunuz.

Yurt dışında yaşamın güzelliğinden ya da Türkiye ekonomisinden da haberiniz yokmuş gibi dönme planları yapıyorsunuz daha adam gibi tanımadığınız birisi için. Bu kendi planınız olsaydı okey ama bu klasik ben onun için neler yaptım listesindeki bir şey sizin için.

Ayrılın bu insandan, önünüze bakın. Boşanmaktan boşuna korkmuyorsunuz korkunuza uygun bir deli bulmuşsunuz tam da, ondandır korkunuz. Yol yakınken vazgeçip Ingiltere'de kendinize uygun birisini bulun. 9 sene emek verdim diye yangına koşmayın. Yazlık arkadaşlığı olmuş bu dediğim gibi, bir şey kaybetmezsiniz şu anda.

Asıl yalnızlık korkusu vs ile ya da emek verdim devam edeyim hırsı ile çok şey kaybedersiniz. Korkunuzu yaşayıp geleceğe dair umidinizi yitirsiniz.

Güzel şeyleri layık görün kendinize, nedir bu insanların gözünün önündekini göremeyip kendine yaptığı bu eziyet..

Z harfi diye birşey var türkçede yasaris derken gözlerim kanadı neyse ingiletere doğma büyüme olmana veriyorum sen burada yapamazsın bacım 1 sene kafayı bozar boşanma davası açtım diye 1 sene sonra konu acarsın

Aklini peynir ekmekle yemediysen su adamdan vazgeciyorsun. Adam kafadan mi bilmiyorum, ama mesele paradan öte. Ingilteredeki düzenli hayatimdan yazdan yaza gördügüm biri icin de vazgecmem. Zihniyetini de az cok belli ediyor. Bizim bir akrabamiz böyle avrupadan esi icin Türkiyeye gitti. Su anda bi güzel sürünüyor. Yani sende istiyorsan buyur, ama bence nonono

Sonra tutturdu o zman istanbulda babasinin ve 2 erkek kardesinin oldugu gece konduda yasaris.

Bir önceki konundan böyle bir aile olduğu ve seni yolacakları anlaşılıyordu. Maddi manevi köle istiyorlar.

Ev dedi alcam tamam dedim sonra fiyatlar cok pahali olunca vazgecdi bende tmm dedim kiraya cikaris.

Senden para beklemiş gelmeyince hemen başka plan.

Bana kirada yasamak istemedini bingölde dagda köyde evleri var yeni yapilmis ama yer daglik sosyal aktivite yok inekler var sadece.bana tutturdu orda yasiyalim ben nereye sen oraya diye

Orada da başka ailenin yanında dağ evi değil köy evi yine sen hizmetçi, ailesine köle
Ben hasta annemle yasiyorum onun yanina gidersem bana belirli bir miktarda para vermesi lazim annemin yari kirasini oduyecem cunku benim param yok bana bunu dedi ben mecbir degilim aileni gecindirmeye banane senin ailenden ve arkasina a ile basliyan kisa kufur varya ondan ekled

Allah bu adamı be.sını vermesin. Nasıl iğrenç biri. Annenizden sizi koparacak, çöpsüz üzüm. Vatandaşlıktan da yararlanır yarın bşr gün paranızı yiyip sizi köle yapma derdinde.

Okudum inanamadım.

Kaçın. Sizinki bir ilişki değil ki. Yazdan yaza mektup arkadaşlığı. Safsınız sanırım memleketten biri olsun dediniz veya en azından Türk birisi olsun dediniz ama korkunç insanlar bunlar. Adam ahlaksız. Annenize yönelik dediklerine bakın. Allah rızası için kurtulun. Bloklayın.

Sizi kim tanıştırdı ise onu da hayatınızdan çıkarın.

Akıl tutulması falan mı yaşıyorsunuz diyeceğim ama 9 sene sürmezdi heralde oda. Senede 1 bilemedin 2 kere tatilde görüştüğün insanı taniyor musun ki evlilik düşünüyorsun. 9 yıllık ilişkim var, sevgilim var diyorsunuz da burdan bakınca pek var gibi görünmüyor. İngiltere de doğup büyü, Bingöl de ineklerin icinde dağ evinde yaşamaya zorlan. Yetmesin kabilesiyle yaşamaya zorlan... Hiç mi aklınız yok...

X