• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bir Akıl Verin Ne Yapmalıyım...

walla burda hiç bi üye yok mail at dertleşelim yok msn ver konuşalım muhabbetine girmiyo.e konu açılmış işte burda dertleşmicende maille mi dertleşicen.işte akılları farklı calışıyo yapacak bişey yok.

bi erkek üye daha:37:..gelsnler bakalım fark edilmicez sanıolar ama yemezler:68:

walla burda hiç bi üye yok mail at dertleşelim yok msn ver konuşalım muhabbetine girmiyo.e konu açılmış işte burda dertleşmicende maille mi dertleşicen.işte akılları farklı calışıyo yapacak bişey yok.

bi erkek üye daha:37:..gelsnler bakalım fark edilmicez sanıolar ama yemezler:68:

yorumunu okudum hak verdim.Belki erkektir:52:

arkadas ilk mail istediginde ben erkek oldugunu dusunmustum uyaracaktim ama neyse dedim sonucta yasi 27 bu kadar dert edecek ne var anlamadim karssindaki cahil bi genc konu sahibinin daaha olgun olup napmasi gerektigini kendinin dusunebilmesi lazim genede supeliyim yine bi kac msn istemis anlatcaksan derdini buraya anlat tanimadign birinden ne diye msn istiyorsun:51::51::51:

dertlesmek icin mail istemen normal
ama bu konuyu acip mail istemen normal degil !

kimse iki mesajdan sonra mail verip cinsel icerikli sohbet etmez
msn'den..

sanirim saftirik sandin kk' uyelerini

cok buyutmeyin, siz buyuksunuz o daha ergen...
olgunlukla karsilayin bu durumu, onunla bu konu hakkinda konusmayin, unutun gitsin...
o da eminim biraz daha buyusun bu yaptigini sizin yuzunuze her baktiginda hatirlayip utanir...
genclik iste yaa kim bilir ne geldi aklina :27:
belki de kadin camasiri ona ilginc geldi de bakti...bilemiyorum...

Herkese Teşekkür ederim yorumlarınız için.Ama ben sizin gibi internetle vaktimi geçiren birisi değilim yani bilgisayarla hiç alakam yokken.bu yaşıma kadar daha alalı 2 ay oldu..ben bilmem neler olur neler döner bu internette.zaten benim kadar cesaret edip böyle bi olayı yazan yok sanırım.ben oldugum gibiyim kim ne düşünürse düşünsün..olgun olmamla başıma bu olayın gelmesinin alaksı nedir anlamadım
daha genç olsam çokmu tepkili olmam lazım.şimdi olgunlukla karşılayım öylemi..ve birde benim yerime düşünün belkide Sizlerin Başınada geldi nerden biliyorsunuzki evinize gelen giden misafirlerin akrabaların
sizin saflığınızda olduğunu...

dertleşmek istiyorum musaitseniz özelden mailinizi yazarmısınız msn yani...tşkler..

kk'da çok abuk subuk yorum ve durum gördüm de, bu beni baya bi şok etti...

hani kocam beni aldattı gibi insanın içini yakan bi konu da değilki gece gece dertleşesi tutsun insanın...
yaptıysa yaptı, yanlış hatalı çocukca iğrenc bi durum ama, uyarırsın mesafe koyarsın biter yani.

Back