• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bir Akıl Verin Ne Yapmalıyım...

ayperi_yenice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
8
0
36
İzmir
Merhaba herkese.Ben Ayperi formunuza yeni üye oldum.kimsenin aklından geçmeyecek yada bugüne kadar duymadığı bişey başıma geldi.
Erkek kuzenim var sürekli bize gelir gider.kardeşim gibi görürüm onu.ama böyle bişey yapabileceğini hiç düşünmemiştim.2 gün önce yine evdeyken onu banyoda "Kirli İççamaşırlarıma" bakarken yakaladım.yani birde burda yazamayacağım bi şekilde.çok kötüyüm şuan hiç beklemezdim ondan böyle bişeyi ve kırk yıl düşünseydim böyle bişey yaşayacağım aklıma gelmezdi.sizlerden böyle bi olaya şahit olan varmı gerçi herkes benim gibi cesaretlenip yazamaz sanırım...bana düşüncelerinizi ve ne yapmam gerektiğini söylermisiniz..bu arada kimseye açamadım bu konuyu anneme veya yakın arkadaşlarıma...

aa canım çok garip bir şey yaşamışsın gerçekten de. yorum yapmadan önce bir şey sorucam: sen kaç yaşındasın ve kuzenin kaç yaşında? çünkü büyükseniz işler çok değişir canım. cevabını bekliyorum

canım profilini yeni gördüm kusura bakma yaşını sorduğum için. hani küçüksündür belki dedim.
e canım kuzenin de çocuk değilmiş yani ergenliğe yeni girmiş olsa anlayacağım ama... ben senin yerinde olsam uzak durmaya çalışırdım bundan sonra. yani hafifletici bir neden düşünüyorum ama bulamıyorum. acaba çamaşırın dantelli falan değişik bir şeydi de ilk defa öyle bir şey gördüğü için senin çamaşırın olduğunu düşünmeden farklı şeyler mi hissetti? :44: kardeşim gibi diyorsun yani sana karşı hiç böyle şüpheli bir davranışını gördün mü kuzeninin? ben de zamanımda abim gibi gördüğüm bir insan tarafından bir köşede sıkıştırılmıştım resmen.:14:o zaman küçüktüm gerçi ama sonradan düşündüğümde daha önceden bir sürü pis hareketleri olduğunu ve benim fark etmediğimi anladım.

hayır bugune kadar.yanlış bir haraketini sezmedim onun.öyle bakışları rahatısız edici yada tipi bozuk hani bazıları olursa tipinden ne oldugu belli olur bu öyle birisi değildi.hala inanamıyorum böyle bişeye..

canım bence bunu kimseye söyleme. zaten söylemeyi düşündüğünü de sanmıyorum. ve tavsiyem en azından bir süre uzak durman.yani el kol şakası falan yapıyorsanız azalt derim. çünkü gerçekten beyaz görünen siyah çıkabiliyor. ama 19 yaş yine de çok bişey değil yani belki de dediğim gibi "senin" olarak değil de sadece "çamaşır" olarak görüp ilgisini çekmiştir. genç delikanlı sonuçta. ben eminim ablasının çamaşırlarına bakan ergenler bile mutlaka vardır. ablasıyla bir şey düşündüğü için değil ama, başka nerde bulacak ki çamaşırı falan. yine de temkinli ol bir süre. bazen en olmayacak şeyleri görüyoruz, insan çok kötü oluyor. ama bil ki sen tek değilsin böyle şeyleri yaşayan. canını sıkmamaya çalış. :93:

zor bi durum olabilir ama o sizden kucuk siz daha olgun olmalisiniz mesafenizi koruyun yeter yani bu kadar dert edecek birsey yok daha yasida cok buyuk degil yani nefsine yenilmis olabilir bu kadar abartmayin...mesafenizi koruyun...:nazar:

tşk.ederim.mail yazabilirmisin özelden falan.dertleşmeye ihtiyacım var gerçekten...

canım rica ederim. her zaman yardımcı olmaya çalışırım. :61:ama mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyorum kullanıcılara. bir de çok sık girmiyorum ben kk'ne çünkü bu sıralar hayatım çok karışık. :18::18::18: arkadaşlık isteği gönderdim sana. yine haberleşelim. canını sıkma. sevgileeer:16::16::16::16:

Bu işi yaparken kapıyı kitlememişmi?
Gördüğünüzde tepki gösterseydiniz keşeke
Bu yaşalrda çok farklı fantazileri oluyoo..
Benim bi tanıdığımda 16 17 yaşalrında komşusunun terliğinii şeediyodu
Kardeşini kızdırınca kardeşi söledii...

Allah bilir kuzeninin kirli çamaşırlarını koklayan da bu insandır.
Bu erkekler neden sapıkça fantazileri için kadınlar kulübü gibi düzgün bir ortamı seçerler hala anlamıyorum.
Burda erkeklere yer olmadığı ve dahası onların saçmalamalarını yemediğimiz ortada.
Daha hala neyin peşindeler anlamadım gitti.
Konuyu ilk okuyunca dertlendim ben de
"yazık ya şimdi nasıl davranacak, zor biri durum"
diyerek dertlendim.
Off off bu erkeklerin elle tutulcak yanı yok valla :kkk::kkk::47::47::47:

Derdiniz çok ciddi anlaşılan ama lütfen şu msn isteme olayını bırakın . .
bu bölüm hem dert anlatma hemde yardımcı olma yeri . .
Zaten msnde bir kişi yardımcı olacaksa buradan onlarca kişi yorum yazacaktır sorununuza
Eğer aynı şekilde cevap yazıcaksan cinsiyetinden şüphelenmeye başlıcam habern olsn :63:

hepinizden özür dilerim ne yapacağımı bilemediğim için gece öyle yazdım...erkek değilim ben..yanlış anlaşıldıysam çok özür dilerim sizden..gece uyuyamadıgım için cevap yazan birisiyle konuşmak istedim o yüzden böyle bi aptallık yaptım...istedim msn...

erkeklerin cinsel yönden en kendiini tutamadıkları yaşta sanırım kuzeniniz. direkt size karşı bir şey düşündüğünden yapmamış olabileceğini umuyorum. umarım ki düşündüğümüz gibi değildir.

Back