• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin , aldatılmak nasıl bişey?

wlayx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
35
0
36
34
İstanbul
Selam arkadaşlar dünden beri forum üyeliğimin kabul edilmesini bekledim.
Ben hemen derdime geçiğim ve sizlerden fikir almaya geldim.

5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.Erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.Geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.Hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.

Bundan sonra bana karşı acayip soğuklaşmaya başladı.

Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.Ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.Biraz kaba olucak ancak ( Masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.

Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.Kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(Yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.

Şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.Ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.Beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.

Bana bir akıl verin bu bir aldatılmakmıdır. Affetmelimiyim?

Parasıyla insan eti satın alabilen zihniyetten her şey beklenir diyorum.

Genelev çok tartışılan bir konu hiç ona değinmeyeceğim

Ama yaptığı şeyin sorumluluğunu taşıyamayıp, senin üzerine yıkması, bir nevi suçluluk yaratmaya çalışması hiç hoş değil. Sana gittiğini neden söyledi ? Söylemese nereden bilecektin ? Sana söylemesi bak beni sen teşvik ediyorsun deyip, seni zorlamak için. Bu da kanımca en nefret edilesi erkek türü.

Evlilik öncesi ilişkilere karşı değilim ama yaşamak istemiyorsan seni anlamalı ve zorlamamalı, sevgi bunu gerektirir. Kırdım, döktüm al tamir et demek erkeklik değildir. Duygularını tart, bu sorunu bir daha yaşamayacağına, seni istemediğin bir şey için baskı altına almayacağına eminsen ne ala. Ama bana bu tip erkekler güven vermiyor maalesef...

5 yılı aşkın süredir bir ilişki yaşıyorum.Erkek arkadaşımın ve benim ilk ciddi ilişkilerimiz.Geçen ay erkek arkadaşım benimle bişeyler yaşamak istediğini söyledi ve ben onu katı bir dille red ettim.Hatta objektif olmam gerekirse tepkim gayet sert oldu öpmesine dahi izin vermeyip ohalde yanından ayrıldım.

Ne olduysa bundan sonra oldu ve 9 gün önce hayatında ilk defa genel eve gittiğini öğrendim.Ben onu çok iyi tanıyan biri olarak böyle bir yere gittiğini zaten hissettim.Biraz kaba olucak ancak ( Masturbasyondan ) nefret eden biri ve nefret ettiğini rahatlayamadığını bana defalarca söyledi.

Neden gittiğini sorduğumda suçun bende olduğunu , arkamı dönüp çekip gitmemin yanlış olduğunu ilişki yaşamak istemesem bile en azından yardımcı olup rahatlatmasını sağlamam gerektiğini söyledi.Kısaca suçu üstüme attı. Ancak tiksindiğini ve hoşuna gitmediğini iğrenç biryer olduğunu ve asla bundan sonra gitmeyeceğini söyledi.(Yemin etti). Tabi ben ayrıldım kabullenemedim.

Şuan herşeyin düzelceğini söylüyor ve asla böyle bişey yapmıycağını tekrar ediyor. Okulum olduğu için evlenmeyi düşünmüyorum.Ama şimdi hadi yarın evlenelim desem itiraz dahi etmez.Beni seviyor buna eminim o konuda şüpem yok ama neden bunu bana yaptı anlayamıyorum.

özellikle şu kısımda midem bulandı:120: adam açık açık seni ne olarak gördüğünü ifade etmiş.
aklın varsa arkana dön ve topukları vura vura kaç bu pislikten:ssz:

Ben sadece bu aldatılmak mı soruna cevap vereceğim. Başka ne aldatılma olacak? Senden başka bir kadınla birlikte olmuş. Aldatmanın tanımı nedir ki başka? Aldatma olmayacağına dair şüphen kadının bu işi parayla yapmış olması mı?

aldatmaktır vede parayla bir kadınla beraber oluyorsa kadını obje olarak gördüğünün bir göstergesidir.
affetmek yada affetmemek sizin seçiminiz. ama yapılan şey hazmedilecek bir olay değil.

Ben sadece bu aldatılmak mı soruna cevap vereceğim. Başka ne aldatılma olacak? Senden başka bir kadınla birlikte olmuş. Aldatmanın tanımı nedir ki başka? Aldatma olmayacağına dair şüphen kadının bu işi parayla yapmış olması mı?

Yoksa sadece kafamı kurcalağan kısım şu.

Şimdi ben ilişki yaşamak istemiyorum, oda mas... yapamıyor. Cinsellik hakkındada bilgiye pek sahip değilim. Yani böyle bir durumda geneleve gitmekten başka bir yol varmı o kısmı bulamıyorum.

özellikle şu kısımda midem bulandı:120: adam açık açık seni ne olarak gördüğünü ifade etmiş.
aklın varsa arkana dön ve topukları vura vura kaç bu pislikten:ssz:

Evet haklısın gerçi o bana tam olarak öyle demedi yani açık açık öyle bişey söylemedi. Ben burda kendimi ifade edebilmek için düz mantık yazdım. O direk bana bana arkanı dönüp , beni istemiyormuş gibi, kovar gibi gidemezsin dedi.

Ne çirkin bi durum.Erkek arkadaşın mide bulandırıcı gerçekten. Anlamıyorum erkekler için herşey ilişki yaşamak sanırım.bir kadın yüz verirse erkeklerin yapmayacağı bişey yok gibime geliyor bazen.sana bunu söylemesi bile beni o kadar rahtsız etti ki.Zina yapan bi insandan ben herşeyi beklerim arkana bakmadan dön git arkadaşım.hadi sevgisine güvendin ve evlendin ondan sonrası ne olacak ya aklından atamazsan onun yüzüne her baktığında aklına gelirse ve gün geçtikçe ondan tiksinirsen evlilik kolay bişey değil ki.çok berbat bi durum gerçekten.Allah sabır versin ama bence kesinlikle affetmemelisin.

Her zaman derim aldatmanın türü olmaz, ister duygusal olsun ister bedensel olsun farketmez. Aldatmak aldatmaktır.

Sevgilin yaptığı hatayı sucun sende olduğunu, ona yardımcı olmadığın için senin üzerine atarak kendisini melek gösterme çabasında. Böyle bir saçmalık olmaz. Kendi uçkuruna laf geçirememiş, hevesi sevgisinin üzerine çıkmış. Sen illa ki sevgilisisin diye istemediğin şeyi yapmak zorunda değilsin oda buna saygı gösterip başka arayışlar içine girmeseymiş. Bir kere 5 yılı çöpe atmış biri ikinci kere niye denemesin ki? ya da sen kabullenebilecek misin? sonuçta güvenin zedelendi, zor iş. Kendini dinle, sen nasıl biri olduğunu neyi hazmedip hazmedemiceğini daha iyi bilirsin.

Hakkında hayırlısı olsun.

Yoksa sadece kafamı kurcalağan kısım şu.

Şimdi ben ilişki yaşamak istemiyorum, oda mas... yapamıyor. Cinsellik hakkındada bilgiye pek sahip değilim. Yani böyle bir durumda geneleve gitmekten başka bir yol varmı o kısmı bulamıyorum.

Canım bazı insanlar mastürbasyonun da günah olduğunu düşünüyorlar. Ve bunları yapmadan da evlenene kadar yaşayabilen insanlar var. Rahipler bazı budist din adamları bunları ömür boyu yapmıyor. Yani ölmüyor kimse. Mastürbasyon yapamıyorum diye de yemesin kimse. 3-4 yaşında cinsel kimliği oturan erkek bebeklerde bile elin oraya bir gitmesi var. Ergenlikte bunu yapmamış erkek cidden var mı merak ediyorum. Yani istememiş erkek en azından. Bence aldatmasından bir nebze daha da mide bulandırıcı bu yaptığı.

Pardon? Kendini tatmin etmeyi sevmiyor diye geneleve gdiyor ve suc sizde miymis? O zaman gelenevden nefret etsin, kendini tatmin etmeyi sevsin. Hem suclu hem guclu.
Beni sevdiginden eminim diyorsunuzda ben anlamiyorum nasil sevgidir bu...
Buyuk konusmak istemem ama ben kabullenemezdim bu durumu.

Bu aldatılmak değilde başka ne aldatılmak acaba?

Hiç beni seviyor diye kendini avutma bence

Affedersen aldatılma kriterlerin baya farklı olmuş olur

Üstelik iş pişkinliğe vurmuş senin üzerine yıkmış

Ne diyelim bir başkasına dokunmasını, hele ki öyle yerlere gitmiş birini kabullenebilirsen affet

Ya size çok samimi duygularımla söylüyorum bu sebeple tamamen ayrılsam çok koymaz. Ki huyumu biliyorum çenem durmaz boyna boyna açarım konuyu. Ama ne bilim işte ya emin ol sana yemin ederim bir kere hata yaptım asla bir 2.si olmıcak diğince kafamı karıştırdı.
Şuan suçu zaten üstüme atmıyor , hatalıyım affet diyor okadar. Söz veriyorum kendimi affettiricem diyor başkada bişey demiyor.

ben erkek arkadaşınızın genelev e gittiğini düşünmüyorum.. bence kendince sizi cezalandırmaya çalışmış ya da ders vermeye çalışmış..

benimle beraber olmazsan bu şekilde davranacağım gibisinden blöf yapmış.. sizde dayanamayacaksınız ve onun istedğinizi yerine getireceksiniz onun aklınca..

asla bir daha böyle birşey yapmayacağını söylemesi de senin bu blöfü yememenden kaynaklı diye düşünüyorum...

Ya size çok samimi duygularımla söylüyorum bu sebeple tamamen ayrılsam çok koymaz. Ki huyumu biliyorum çenem durmaz boyna boyna açarım konuyu. Ama ne bilim işte ya emin ol sana yemin ederim bir kere hata yaptım asla bir 2.si olmıcak diğince kafamı karıştırdı.
Şuan suçu zaten üstüme atmıyor , hatalıyım affet diyor okadar. Söz veriyorum kendimi affettiricem diyor başkada bişey demiyor.

Bunun affedilecek tarafı mı var sen kaldırabilir misin seninle sevgiliyken bir başkasıyla cinsellik yaşamasını

Sen onu kendine bir itiraf et sonra düşün affedip affedemeyeceğini

Bunun affedilecek tarafı mı var sen kaldırabilir misin seninle sevgiliyken bir başkasıyla cinsellik yaşamasını

Sen onu kendine bir itiraf et sonra düşün affedip affedemeyeceğini

Off yok kaldıramam. Kafam öyle karışıkki anlatamam 5 yılı bir anda çöpe atmak.Çok zor işmiş bu işler ya bazen burda okuyordum üzülüyordum. Sonunda bende darbe yiyen taraf oldum.

Emin misin seni sevdiğine?
Seni gerçekten sevseydi öyle bir şey yapmazdı bence.

Sevdiğine eminim ama demekki cinsellik daha öndeymiş bunu anladım. Gelininiz diye beni ailesine tanıştıran., yarın gel evlenelim desem ikiletmeyen biri. Benim için herkese , herşeye kafa tuttu. Tek bir kişiye hakkımda laf söyletmedi. Ama demekki herşey sevgi değilmiş. Kaderim kötü yazılmış ya. Cidden burdaki bazı kadınları şimdi anlayabiliyorum, kötü bir duyguymuş.

Son düzenleme:
Back