arkadaslar bana yardim edin lutfen, ben kendim dusunup durmaktan deli olcam yoksa.. 4 yildir biriyle birlikteyim, o ist.da ben ank.dayim. iliskimizin 6. ayinda soz yuzugu taktigimiz ve aileler de tanistigi halde sevgilim benimle evlenmek icin en ufak bir tesebbuste bile bulunmadigi gibi her zaman ya annesiyle veya erkek ark.lariyla gezmeyi tozmayi, tatil yapmayi bana tercih ediyor. iliskimiz basladiginda babasinin yaninda calisiyordu sonra o isyerini kapattilar yenisini acip onu da batirdilar. bir ara ank.ya yerlessin istedim, kac tane is buldum ev buldum ona hicbirini begenmedi, omuz silkip geri dondu ist.a. simdi yeter artik kac yil oldu ben ist.a yerleseyim bari diyorum once is bulayim kendi evime cikayim ondan sonra diyor ama is arayacagina her gun her gece bi yerlerde gezmede. ayrilalim diyince de kabul etmiyor, hatta haftasonlari aksam saatlerinde arayip evde olup olmadigimi kontrol ediyor. neyim ben onun icin oyuncak mi, garanti mi, yoksa ne? bunlar yetmezmis gibi bir de annesi ogluna adeta asik ve ona kocasi gibi davraniyor, sevgilim de annesiyle oyle yakin oyle icli disli ki o da ona karisi gibi davraniyor sanki. her yerde her zaman birlikteler, sohbetleri bile o kadar yakin ve derin ki ucuncu bir kisinin aralarina girmesine imkan yok. babanin alkolik oldugu ailelerde bu sendromun gorulmesi normalmis ama sevgilimin benim yerime annesiyle birlikte olmayi tercih etmesi de fazla anormal geliyor bana. iki hafta once cok buyuk kavga ettik, agzima geleni soyledim ona, bir daha seni aramicam dedi ve hakkaten de aramiyor. bi arayip da ozur bile dilemiyor. delircem ne yapmaliyim?