• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin...

eleanor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
13
3
86
Ankara
arkadaslar bana yardim edin lutfen, ben kendim dusunup durmaktan deli olcam yoksa.. 4 yildir biriyle birlikteyim, o ist.da ben ank.dayim. iliskimizin 6. ayinda soz yuzugu taktigimiz ve aileler de tanistigi halde sevgilim benimle evlenmek icin en ufak bir tesebbuste bile bulunmadigi gibi her zaman ya annesiyle veya erkek ark.lariyla gezmeyi tozmayi, tatil yapmayi bana tercih ediyor. iliskimiz basladiginda babasinin yaninda calisiyordu sonra o isyerini kapattilar yenisini acip onu da batirdilar. bir ara ank.ya yerlessin istedim, kac tane is buldum ev buldum ona hicbirini begenmedi, omuz silkip geri dondu ist.a. simdi yeter artik kac yil oldu ben ist.a yerleseyim bari diyorum once is bulayim kendi evime cikayim ondan sonra diyor ama is arayacagina her gun her gece bi yerlerde gezmede. ayrilalim diyince de kabul etmiyor, hatta haftasonlari aksam saatlerinde arayip evde olup olmadigimi kontrol ediyor. neyim ben onun icin oyuncak mi, garanti mi, yoksa ne? bunlar yetmezmis gibi bir de annesi ogluna adeta asik ve ona kocasi gibi davraniyor, sevgilim de annesiyle oyle yakin oyle icli disli ki o da ona karisi gibi davraniyor sanki. her yerde her zaman birlikteler, sohbetleri bile o kadar yakin ve derin ki ucuncu bir kisinin aralarina girmesine imkan yok. babanin alkolik oldugu ailelerde bu sendromun gorulmesi normalmis ama sevgilimin benim yerime annesiyle birlikte olmayi tercih etmesi de fazla anormal geliyor bana. iki hafta once cok buyuk kavga ettik, agzima geleni soyledim ona, bir daha seni aramicam dedi ve hakkaten de aramiyor. bi arayip da ozur bile dilemiyor. delircem ne yapmaliyim?

delirmeye degecek bir adam olmadigini zamanla anladigini saniyorum ben de zaten ama sen bunca yilini onun ugruna harcarken neden bunlari dusunmedin be arkadasim..

bu adamin hic bi iyi bir yani yok??

adalayda hayatim isin kotu yani da bu zaten. benimle birlikteyken adam melek gibi, o kadar romantik, sevgi dolu, ilgili, guler yuzlu, kibar, daha ne diyim bilmiyorum ki... tam bir balik burcu desem.. hatta yukseleni de aslan desem.. edebiyata duskun, siyaset ve tarih okuyan, yeme icme kulturu gelismis bir insan. onunla oyle guel anla paylastik ki, belki de benim ilk gercek erkek ark. oldugundan benim icin o kadar ozel. o yuzden uzuluyorum onu kaybettigimde.. sanki yeni biri hic olmicak, olsa da bir daha hic boyle sevemeyecegim gibi hissediyorum.

canim erkekler belli yaslarda biraz serserilik yapmayi seviyolar hele de balik burclarinin her zaman ama her zaman kendilerine gore hakli olduklari nedenleri vardir.
eger cok deger verdigin hakkaten seni sevdigine inaniyorsan yeniden dusunup tarticaksin..
bu adamin eksisini artisini yazip karsilastircaksin..

ama ben sana diyim bir is tutamamasindan cok annesi ile muhabbeti beni dusundurdu biraz.. erkek kisminin annasine cok duskun olani omur boyu dert oluyor insana.. o yuzden iyi dusun derim.. sevgililik donemi onemlidir aslinda erkekler ne cins olduklarini gosterirler ama bizim gozumuz kor olur..
senin gozun acilmis belli ki o yuzden al eline kagit kalem iyi ozelliklerini yaz kotu ozelliklerini yaz bir de asla ama asla katlanamayacagin ozelliklerini yaz..
iyi ozelliklerini 1 le carpiyorsan kotu ozelliklerini 2 yle carp asla dediklerini 5 le carp..
evlendiginde herkes soluyor simdi bir goruyorsan o zaman 10 goruyorsun diye.. hesabini yap deirm...
bu biraz muhendis hesabi oldu gerci ama anlamissin sen beni..

ondan sana koca olacagını sanmıyorum...
dua et ki evlenmeden gördün gerçek yüzlerini...
madem o seni aramıyor sen hiç arama....
herkes kendi yoluna gitsin...

4 yıl ne demek koskoca 4 yıl ve ciddi düşünüyosunuz ama adam ne bi iş edinmiş ne bişey :sm_confused: evlencek olan erkek benim bildiğim birikim yapmaya çalışır bi meslek edinmeye çalışır.... belkide böylesi daha hayırlıdır sende eline mesleğini almış sorumluluk sahibi ilgili birini bulursun inşallah yerimseniben

Böyleleri de niye 4 yıl oyalar anlamam... Ya insan biriyle uzun süre beraber olunca onunla yaşadığım hiçbişeyi unutamam zannediyor. Anılar her yerde karşıma çıkar kalbimi tırmalar diyor. Ama vallahi de unutuluyor billahi de unutuluyor. Boşver arkadaşım belki böylesi daha hayırlıdır.

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır
.

Sen asillik yapanlardan ol.

sordugun sorulara senin içinden gecen cevap ne.. mesela diyorsun ya "neyim ben onun icin oyuncak mi, garanti mi, yoksa ne?" diye.. sen böyle hissediyorsan o zaman 4 yıl daha bekleme derim.. yada restini cek bi zorda kalsın bakalım ne yapıyor.. aramıyorsa seni sende arama.. aradıgındada yüzgöz olma.. acık oyna kartlarını.. mesela şu cümleler iyi olabilirdi "bu işin sonu nereye gidiyor . 4 yıldır bırak evlenmeyi nişan bile yapmadık.. ya kendini topla yada kusura bakma"

sordugun sorulara senin içinden gecen cevap ne.. mesela diyorsun ya "neyim ben onun icin oyuncak mi, garanti mi, yoksa ne?" diye.. sen böyle hissediyorsan o zaman 4 yıl daha bekleme derim.. yada restini cek bi zorda kalsın bakalım ne yapıyor.. aramıyorsa seni sende arama.. aradıgındada yüzgöz olma.. acık oyna kartlarını.. mesela şu cümleler iyi olabilirdi "bu işin sonu nereye gidiyor . 4 yıldır bırak evlenmeyi nişan bile yapmadık.. ya kendini topla yada kusura bakma"

Bir de bunlara ek olarak bence "benden iyisini bulursan getir tanışalım de." Anlasın kıymetini. Kaç kovalasın.

arasa bile dönme bence..kaç kaçabildiğin kadar,böylesine bencil biriyle ömür mü geçer

Ay kızlar ooofff..offf. ne diyim ben size..
bırakın şunları bi burunları sürtsün de anlasınlar kıymetinizi.
Sen çaba sarf et,onlar sefada...
bir de aile durumu....

canlarim cok tesekkurler yazdiklariniz ve desteginiz icin. surekli acaba yanlis mi degerlendiriyorum baska bir bakis acisi mumkun mu diye icim icimi kemiriyordu ama hepinizin de yazdiklari bana hem cesaret hem guc verdi. bana oyle cok 'yanlis dusunuyorsun, cok sey istiyorsun' vs diyordu ki artik kendi fikirlerime olan guvenimi kaybetmistim nerdeyse.. :delphin: simdi tekrar biraz guc buldum sayenizde. adalayda sahane hesaplama yontemin icin sonsuz tesekkur, listeyi yapip hesaplamayi bitirince sana haber vercem. kelebekcim senin yazdigin satirlari da bi yere kopyalicam, arada bi bakmak lazim olur belki.. kaydirigubbakcemile3

Gidene kal demeyeceksin...
Gidene kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır

a.s.

hayır canım sen çok şey istemiyosun sevgilin rahata alışmış bozamıyo tatlım bakma sen ona

kendine güvenin filan kayıp olmasın azıcık kaç kovalasın aklı başına gelsin üzme kendini

biz eşimle 2 yıl çıktık 2 yıl da nişanlı kaldık.o ist.da ben ank.bişi dikkatimi çekti.bulduğu ilk fırsatta ank.ya gelmesi gerekirken bu onu hiç umursamamış.benim eşim özel sektörde olmasına rağmen bulabildiği ilk fırsatta ank.ya gelirdi.bu bile ayrılığı düşünmek için yeterli bence.çünki bulduğu ilk fırsatta senin yanın da olması lazım seviyosa.hatta kendi fırsat yaratmalı.

Selam canım, bence seni çantada keklik olarak görüyor. Sana tavsiyem peşinden koşturan biriyle asla evlenme unutma ki evlenince de böyle devameder. Senin peşinden koşacak seni seven biriyle herşey daha kolayolur böyle acı çekersin. Ona ayrılmayı teklifet ve tepkisini, ölç eğer tamam diye atlarsa üsteleme sende. üzülme ama zaten farklı yerdeymişsiniz. Anladığım kadarıyla kariyerli akıllı birisin. Boşver onu... Doğru insan zaten seni bulur kim bilir sana duygu besleyip sözlüsün diye gelemeyen kaç kişi vardır... Seni sevenle evlen...

Canını üzdüğüne değmez be güzelim.
Gönlü, niyeti, arzusu olan adam şu saate kadar çoktaan bir şeyler yapmıştı.
Seni kaybetme korkusu da kalmamış anlaşılan gözden çıkartmış o bu ilişkiyi çoktan.
Yoksa insan 2 hafta boyunca neden aramasın?
Bugün kedini versen birine merak eder ararsın nasıl iyi mi diye.
Onun gidesi varmış bana sorarsan, istemem yan cebime koy olmuş bu durum.
Bırak gitsin.
Belli ki bu hallerle sana yar olamazmış zaten.
Sen de sakın başkası olmayacakmış gibi düşünme.
Şu anda böyle düşünmen çoook normal ama olacak... hem de öyle güzel seversin ki bir daha sen bile şaşarsın.
4 yılım boşa gitti de deme.. bak çok güzel günler de yaşamışsın.
ıyi ki yaşamışım, ne güzel günlerdi de... kayıp olarak görme, o yıllar da senin hayatının bir parçası.
Belki de seni sen yapanların bir parçası.
Sevgiler...

arkadaslar bana yardim edin lutfen, ben kendim dusunup durmaktan deli olcam yoksa.. 4 yildir biriyle birlikteyim, o ist.da ben ank.dayim. iliskimizin 6. ayinda soz yuzugu taktigimiz ve aileler de tanistigi halde sevgilim benimle evlenmek icin en ufak bir tesebbuste bile bulunmadigi gibi her zaman ya annesiyle veya erkek ark.lariyla gezmeyi tozmayi, tatil yapmayi bana tercih ediyor. iliskimiz basladiginda babasinin yaninda calisiyordu sonra o isyerini kapattilar yenisini acip onu da batirdilar. bir ara ank.ya yerlessin istedim, kac tane is buldum ev buldum ona hicbirini begenmedi, omuz silkip geri dondu ist.a. simdi yeter artik kac yil oldu ben ist.a yerleseyim bari diyorum once is bulayim kendi evime cikayim ondan sonra diyor ama is arayacagina her gun her gece bi yerlerde gezmede. ayrilalim diyince de kabul etmiyor, hatta haftasonlari aksam saatlerinde arayip evde olup olmadigimi kontrol ediyor. neyim ben onun icin oyuncak mi, garanti mi, yoksa ne? bunlar yetmezmis gibi bir de annesi ogluna adeta asik ve ona kocasi gibi davraniyor, sevgilim de annesiyle oyle yakin oyle icli disli ki o da ona karisi gibi davraniyor sanki. her yerde her zaman birlikteler, sohbetleri bile o kadar yakin ve derin ki ucuncu bir kisinin aralarina girmesine imkan yok. babanin alkolik oldugu ailelerde bu sendromun gorulmesi normalmis ama sevgilimin benim yerime annesiyle birlikte olmayi tercih etmesi de fazla anormal geliyor bana. iki hafta once cok buyuk kavga ettik, agzima geleni soyledim ona, bir daha seni aramicam dedi ve hakkaten de aramiyor. bi arayip da ozur bile dilemiyor. delircem ne yapmaliyim?

hiçbirşey yapma..kendi acını dindir ve kurtul bundan..

burda anacı kocalarla ilgili yazılanları okumuyor musun canım? :delphin:

kizlar hepinize tesekkurler guzel mesajlariniz icin. yalniz bir de soyle hassas bir durum var ki ben gecen sene bu zaman cok ani bir bicimde babami kaybettim ve babamin kaybindan sonra sevgilim guvenecegim siginacagim tek erkek oldu ve ona daha da siki sarildim. yalnizliklar, gitmeler her zamankinden cok acitiyor artik canimi. bu kadar yakin donemde hem baba kaybini hem 4 yillik sevgilinin gitmesini nasil kaldirir bu yurek? boyle bir zamanda bile yanimda olacagina her gece bi yerde geziyo, facebookta goruyorum katildigi partileri vs. bi de beni msn den falan da siliyor. allahim nolur dayanacak guc ver bana... ne yaptim da boyle bir insani hakettim ben?

cnm benim ya.başın saolsun öncelikle.seni çok iyi anlıyorum.ve şimdi sevgilin olacak adama daha çok kızıyorum.senin yanın da olup acını paylaşması gereken bi zaman da yanın da yok.bence tamamen hayatından çıkar onu lütfen.biliyorum demesi kolay yapması zor ama yapmalısın bunu sende biliyosun.

Back
X