- 5 Mart 2015
- 806
- 372
-
- Konu Sahibi Sweetlifee
O zaman sen gel beni dinle 1 i al gitkimsenin sesi çıkmıyor
O zaman sen gel beni dinle 1 i al git
annenden böyle bi teklif geldiyse hiç düşünme atlayın gidin benim annem böyle diyecek ben hala düşüncem ohooannem diyor ki bursaya gidelim giyip bakalımbilemiyorum yaa
annenden böyle bi teklif geldiyse hiç düşünme atlayın gidin benim annem böyle diyecek ben hala düşüncem ohooöyle karar vermen daha kolay olur üstünde göreceğin için
yorumunuz için teşekkür ederim saolunben 1. yi beğendm canm
İki bilet alcan kız hemde gezmiş olcan düşünme masraf olarak hem başka başka şeylerde alırsın belki çeyize falanmasraf olmaz mı yaa oraya kadar çeyiz arifesinde bilemedim ki canım giysem çok iyi olurduu haklısın
İki bilet alcan kız hemde gezmiş olcan düşünme masraf olarak hem başka başka şeylerde alırsın belki çeyize falan
Hehh böyle böyle pozitif düşün yaa ne güzel iştehem annemde çok özenmişti haklısın canım ya gideyim ben şimdi bu 550 dedi ama içine abiye almıcam ondan düş taç almıcam kolye vericek duvak vericek kına tepsisi vericek çiçek falan vericekmiş gidince havluları alırım birde kaliteli kaliteli ,tamam gidiyorum
Hehh böyle böyle pozitif düşün yaa ne güzel iştehayırlı yolculuklar diyeyim bari
Çünkü en güzeli oooay canım saolnişanlıma sordum senin beğendiğini beğendi oda :))