- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
Eşim olcak şahsiyet hafta sonu için ailesine gitti,başka şehre...İki saat önce mesaj attı" su içmeye kalktım,bi an aklıma geldi bilet almayı unutmuşum alıver canım." ben de biliyorum ki bu ş...siz insan evladı kesin bi halt karıştırdı su mu yalanlar sallııyor neyse üzerinde durmıycam dedimm,otobüs bileti almak üzere onun bilgisayarını açtımm,mail kısmı bazen otomatik dolar ya o.. harfine bastığım an bi adres çıktı tanımadığım bi erkak adı ve soyadıı ...evet o kadar zeki bi adamla evliyim ki sahte adresi bile ad soyad almışş...
şeytann dürtttü,zaten hep dürtüyorrr ama dedi gir face a yaz kızım bu ismii..
aaaa yazdım ve ne göreyimmm benim sevgili eşim ad soyaddd değiştirmiş haberimmm yokk ,resimler konmuşşş boyy boyyyy beğenen kızlar falaaann ,aaa bi de ne göreyiiimm bizimkinin su içmeye kalktım dediği saatte yeni foto yüklemiş,hep de aynı kıyfaetler be hey aptal madem kız düşürcen farklı şeyler giy dimi..
niye bu kadar rahatım ben iki kez affettim,üçüncü olursa biter dedim nitekim biticek !!ammaa aklımda hiç soru kalmasın istiyorum o yüzden bunu facete işleticem,bakalım ne kadar ileri gidiyor...
bana bi akıl verin pat die buna nasıl arkadaşlık göndereyim niye ben derse ne diyimmm
??

aaaa yazdım ve ne göreyimmm benim sevgili eşim ad soyaddd değiştirmiş haberimmm yokk ,resimler konmuşşş boyy boyyyy beğenen kızlar falaaann ,aaa bi de ne göreyiiimm bizimkinin su içmeye kalktım dediği saatte yeni foto yüklemiş,hep de aynı kıyfaetler be hey aptal madem kız düşürcen farklı şeyler giy dimi..
niye bu kadar rahatım ben iki kez affettim,üçüncü olursa biter dedim nitekim biticek !!ammaa aklımda hiç soru kalmasın istiyorum o yüzden bunu facete işleticem,bakalım ne kadar ileri gidiyor...
bana bi akıl verin pat die buna nasıl arkadaşlık göndereyim niye ben derse ne diyimmm