bana bi fikir kızlar

tipitip26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.168
1.392
133
38
Eşim olcak şahsiyet hafta sonu için ailesine gitti,başka şehre...İki saat önce mesaj attı" su içmeye kalktım,bi an aklıma geldi bilet almayı unutmuşum alıver canım." ben de biliyorum ki bu ş...siz insan evladı kesin bi halt karıştırdı su mu yalanlar sallııyor neyse üzerinde durmıycam dedimm,otobüs bileti almak üzere onun bilgisayarını açtımm,mail kısmı bazen otomatik dolar ya o.. harfine bastığım an bi adres çıktı tanımadığım bi erkak adı ve soyadıı ...evet o kadar zeki bi adamla evliyim ki sahte adresi bile ad soyad almışş...şeytann dürtttü,zaten hep dürtüyorrr ama dedi gir face a yaz kızım bu ismii..
aaaa yazdım ve ne göreyimmm benim sevgili eşim ad soyaddd değiştirmiş haberimmm yokk ,resimler konmuşşş boyy boyyyy beğenen kızlar falaaann ,aaa bi de ne göreyiiimm bizimkinin su içmeye kalktım dediği saatte yeni foto yüklemiş,hep de aynı kıyfaetler be hey aptal madem kız düşürcen farklı şeyler giy dimi..
niye bu kadar rahatım ben iki kez affettim,üçüncü olursa biter dedim nitekim biticek !!ammaa aklımda hiç soru kalmasın istiyorum o yüzden bunu facete işleticem,bakalım ne kadar ileri gidiyor...
bana bi akıl verin pat die buna nasıl arkadaşlık göndereyim niye ben derse ne diyimmm??

Ben olsam hiç ugrasmam direk fotoğrafin altına sağlam bir yorum yazar hayatımdan silerim.bu kadar net konusmamin sebebi daha önceden vukuatlıymis eşiniz,yani hiç onun yalanini dolanıni cekmeden yol verirdim

Adam hasta herhalde. Madem kararinizi verdiniz, siz gidecek misiniz o mu gidecek evden ona gore davranmalisiniz. Eger siz gidecekseniz o gelmeden gidin,haber bile vermeyin. Yok o gidecekse de esyalarini toplayip bohca halinde kapinin onune atin,kilidi de degistirin mal gibi kalsin. Hic gerek yok oyle faceden isletmelere falan

Aslında kızlar ,korkuyorum işin açıkçası ...Arkamda durabilecek kimse yok,çok şükür çalışıyorum evet ama bu yeterli değil...O kadar aptalca gelicek ki biliyorum ama çok genç görünüyorum en basitinden şu an tek başıma nasıl ev tutarım kullanmak isteyen insanlardan nasıl uzak dururum diye düşünüyorum...Hayatımın en çaresiz ikinci anı ...diğeri sağlıkla alakalıydı ...Rabbim kimseyi yalnız bırakmasın ya

Bak arkadaşım iki kez aldatılmışsın zaten bu üç olmuş. Resmen ren geyiğine döndürmüş bu adam seni. Boynuzlar şaha ermiş.

Boşa ve donuna kadar almaya çalış.

İşletme demem. Bir iki yaz. Bakalım ne yazacak sana. Nasıl kız tavlamaya çalışıyormuş. Baktın ki sana yazıyor ve asılıyor çek bi şerefsizzzzzzz senden boşanıcam diye, e öküz değilse anlar artık.

Bu tip oyunlara gerek yok. Bence ekran görüntülerini alın eşinize söylemeden önce.

Sonra da hayatta dik durmayı öğrenin, ne demek küçük gözüküyorum kendimi nasıl koruyacağım. Çalışıyormuşsunuz da, hani ekonomik özgürlüğünüz olmasa anlarım ama siz direkt kendinize güvenmiyorsunuz.

Böyle bi adamla ömür geçer mi sence... koy kapının önüne gitsin ya

Ne faceden işletmesi kardeşim, adam seni işletmiş arkandan ne işler çevirmiş sen hâlâ oyun derdindesin. Bırak bu çocuksu oyunları ve gerçek dünyaya gel. Koy valizi kapıya, çek resmini burda mı kalsın kargoya mı vereyim de.

Diyecek birşey bulamıyorum ya. Insanlar neden aldatır allah aşkına. Bence karakterlerinden dolayı. Öncelikle geçmiş olsun,çalışıyorsun gecim sıkıntın olmaz ailen bu ise nasıl bakar? Eğer seni koruyacaklarsa onların yakınında bir iş bul küçük bir ev tut hayatini kazan. Nolur gencim naparim millet pesime takılır diye korkma. Sen dik durur kendini korursa kimse bir şey yapamaz. Yolun açık olsun arkadasim

Ucuncu kere aldatilmissin daha da aklimda soru kalmasin diyorsun. Sende hic ayrilacak elektrigi alamadim kusura bakma. En azindan bu defaki degisik olmus az eglenip unursunuz.

iki secenek var. Isletince ya daha cok tiksineceksin ya da hayal kırıklığın daha büyük olacak. Buna göre ver kararını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…