bana bi çare....

sorunun bu olması ilginçmiş.
peki arkadaşlarınıza giderken anladığım kadarıyla güvende olsun diye altınları kayınvalidenlere verdiniz. peki sonra neden geri istemediniz? o süre içinde ikiniz de hiç demediniz mi alalım onları da bir kasaya koyalım filan?

canım çünkü kayınpederimin dükkanında bir kasa vardı...düğünden sonra direk eve ordanda ertesi sabah balayına çıktık...döndüğümüzdede,kayınvalidem babanız altınlarınınzı dükkanda ki kasaya koydu dedi...eltim için biliyosun onun kinide orda saklamıştık...ama sen bilirsin gibisinden laflar ettii..bizde çok üztelemedik...nerden bileyim ben böle bir halt yiyeceklerini,yanı bu kadarını olmaz die düşünüdm...ama diyorum ya umarım sorun budur...umarım beni geçiştirmek için sölememiştir eşim. formu okudukça...kendime itiraf edmediğim şeyleri farlediyorum...acaba bu adam beni geçiştirdimi die düşünmekten alamıyorum kendimi..hakketen sorun bu mu...die

sorun bu olabilir tabi
kimin ne zaman neye takacagini bilemezsinizki
zor bi donemden geciyosunuz, gecim sikintisi, yeni evlilige adapte olabilme vs vs
bunun ustune sizin icin degerli olan bileziklerin kendi ailesi yuzunden
hic olmasi onu uzmus, bunu kafasinda buyutmuste buyutmus

en sonunda aciklamis, ve asil bundan sonrasi onemli.
anlattiktan sonra size olan tavri, skntsi gectimi
yuzunde bi rahatlama varmiydi..

evet vardı hatta akşam eve geldiğimizde çok güzel vakit geçirdik...Sabah çok güzel kahvaltı yaptık..gayet güzel di..ama bazı yorumlar kafamı çok karıştıryo...ya neymiş hakketen ailelerle evleniliyomuş

yorumlar kafani karistirmasin canim,
adam rol yapiyo olamaz heralde
bence sevinmelisin, bende senin adina sevindim hersey yavas yavas duzeliyo gibi:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…