son durumları yarın yaz merak ettim şimdi akşam ne olacağını..
8 yıl flört dönemi yaşamışsınız ve bu dönemi (anladığım kadarıyla en azından bir kısmını) aynı evde yaşadık yazmışsınız. çok merak ediyorum aynı evde yaşadığınız halde nasıl beraber olmadınız? bence kilit nokta bu. yani seven bir kadın sevgilisiyle aynı evde yaşamayı göze alabiliyorsa beraber de olabilir bu normaldir o şartlara göre. sonuçta herkesin de biliyor olması lazım aynı evi paylaştığınızı. yani tek sorun bakire olarak evlenmeniz miydi? bunları yargılamak için yazmıyorum merak ettiğim şeyler var.
aynı evi paylaştık benim seninle olduğumu herkes biliyor şeklinde baskı yaparak mı evlendiniz sevgilinizle? sanki adam evlilik görevini yerine getirmiş ve bezginliğe gömülmüş gibi duruyor burdan bakınca.
ve siz... sizin bunca çabanız sanki suçluymuşsunuz da suçunuzu bastırmak için böyle alttan alıyormuşsunuz izlenimi veriyor. bakın böyledir demiyorum, izlenimi veriyor diyorum.
ayrıca bazı arkadaşların ima etmeye çalıştığı gibi bir başkasının olması olasılığını düşündünüz mü hiç? bana düşünmüşsünüz gibi geldi.
yaşadıklarınız normal şeyler değil ve irdelemeniz gereken durumlar var. yüzeysel yaklaştığınızı düşünüyorum olaylara.
evli olmakla, 8 yıl arkadaşlık etmek başka birşey..... ki bu 8 yıl içerisinde çokça zamanlar aynı evi paylaşmış olsanızda...... evlilik sürecinin ilk ayları, hatta ilk yılları taraflar için zorlu geçer...tabii ki istisnalar vardır....
erkeklerin bu sorumluğu kabullenmesi onlarda bir takım kaygılara, paniklere sebebiyet verebilir ve bunun dışa vurumunda da nasıl davranacaklarını bilemeyip sizde olduğu gibi karmaşalar yaşanabilir....bu evliliğe adapte olma sorunudur ki böylesi krizlerde sizin tarafınızdan olayı akışına bırakıp, birazda olsa kıyıya çekilmek ve sakin kalmak en güzeli olacaktır...
birbirinize, ilişkinize 8 yıl emek ve değer vermiş mutlu sonla evliliğe gitmiş bir çift olarak size daha nice 8 yıllar diliyorum.....
son durumları yarın yaz merak ettim şimdi akşam ne olacağını..
ya bunları ilk kez mi konuşuyorsunuz olaylardan yeni haberin oluyor gibi yazıyorsun?
konuya ilk geceden girip altın bileziklerden çıkman bana çok tuhaf geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?