bana bi çare....

bencede başka sorunalr var aranızda. biz 4 senelik evliyiz ne zaman tatile gitsek adetin gelir. önceden tarih ayarlarız o zamana kadar bitmiş olur deriz illaki gecikir :)))) bunu eşim hiç sorun etmez doğal bişey. aranızdaki soğukluk başka sorunalrdan kaynaklanmış gibi geliyor. ilk önce sorunalrınızı aşmalısınız düşüncelerini paylaş onun ne hissettiğini öğren ona göre davranırsın.

yeni evliymişsin bence en büyük sorununuz cinselliğn bu kadar az olması. evli insanları birbirine yaklaştıran en büyük şey budursenin ilk başlarda bu kadar canının yanması onu korkutmuş olabilir.canın yanacak diye yakınlaşamıyodur belki en iyi çözüm konuşmanız galiba biraz kendini geri çekmen iyi olmuş bi kaç gün sonra iyice meraklanınca sıkıntını sinirlenmeden dile getir ne kadar yıprandığını anlat

evet haklısınınz doğal bi olay ama o başka sorunları var o kesin ama ne bana ne çok yakın arkadaşlarına nede çok yakın olan abisine bu durumdan bahsetiyo

son durumları yarın yaz merak ettim şimdi akşam ne olacağını..

yazarım bende merak ediyorum akşamı... ama az önce aradı beni bu akşam dışarda mı yesek acaba çok sıkıldım bu işlerin yoğunluğundan biribirimize biraz vakit ayırmışta oluruz dedi... çok şaşaırdım açıkçası sanki yeniden flort döenmindeyiz...sevinmedim dersem de yalan olur...ama b,r taraftandan korkuyorum... çünkü evliliğimiz boyunca dertlerini çözmek için uğraştım ve kuvvetle muhtemel onuda sıktım..acaba o kadını göremediği için mi sıkılıyo dersiniz...

hemen o kadın falan diye düşünme canım.....belki de çok üstüne düşüyodun geri çekilince farketti yaptığını ......aranızdaki en büyük problemi halledin gerisi kendiliğinde düzelir siz 8 yıl emek vermişsiniz bu ilşkiye biraz daha sabır

o kadın die bahsettiğim hani onunla sürekli ilgilenen bir kadın yerine onu çok ta umursamayan benden bahsediyorum...biraz anlatım bozukluğu olmuş...

8 yıl flört dönemi yaşamışsınız ve bu dönemi (anladığım kadarıyla en azından bir kısmını) aynı evde yaşadık yazmışsınız. çok merak ediyorum aynı evde yaşadığınız halde nasıl beraber olmadınız? bence kilit nokta bu. yani seven bir kadın sevgilisiyle aynı evde yaşamayı göze alabiliyorsa beraber de olabilir bu normaldir o şartlara göre. sonuçta herkesin de biliyor olması lazım aynı evi paylaştığınızı. yani tek sorun bakire olarak evlenmeniz miydi? bunları yargılamak için yazmıyorum merak ettiğim şeyler var.

aynı evi paylaştık benim seninle olduğumu herkes biliyor şeklinde baskı yaparak mı evlendiniz sevgilinizle? sanki adam evlilik görevini yerine getirmiş ve bezginliğe gömülmüş gibi duruyor burdan bakınca.

ve siz... sizin bunca çabanız sanki suçluymuşsunuz da suçunuzu bastırmak için böyle alttan alıyormuşsunuz izlenimi veriyor. bakın böyledir demiyorum, izlenimi veriyor diyorum.

ayrıca bazı arkadaşların ima etmeye çalıştığı gibi bir başkasının olması olasılığını düşündünüz mü hiç? bana düşünmüşsünüz gibi geldi.

yaşadıklarınız normal şeyler değil ve irdelemeniz gereken durumlar var. yüzeysel yaklaştığınızı düşünüyorum olaylara.

evli olmakla, 8 yıl arkadaşlık etmek başka birşey..... ki bu 8 yıl içerisinde çokça zamanlar aynı evi paylaşmış olsanızda...... evlilik sürecinin ilk ayları, hatta ilk yılları taraflar için zorlu geçer...tabii ki istisnalar vardır....
erkeklerin bu sorumluğu kabullenmesi onlarda bir takım kaygılara, paniklere sebebiyet verebilir ve bunun dışa vurumunda da nasıl davranacaklarını bilemeyip sizde olduğu gibi karmaşalar yaşanabilir....bu evliliğe adapte olma sorunudur ki böylesi krizlerde sizin tarafınızdan olayı akışına bırakıp, birazda olsa kıyıya çekilmek ve sakin kalmak en güzeli olacaktır...
birbirinize, ilişkinize 8 yıl emek ve değer vermiş mutlu sonla evliliğe gitmiş bir çift olarak size daha nice 8 yıllar diliyorum.....

8 yıl aynı evde yaşadık demedim yanlış anlamışsınız.üniversiteyi ailelerimizden uzakta okuduk ve aynı evlerde tabiki bulunduk ki bu 4 yıllık bir süreç...yanı öğrenci evi...ayrıca herkes belki tahmin ediyordur ama aynı evde yaşadınız denmedi... elbette beraber olabilirdik ortam dediğiniz gibi fazlasıyla musaitti ama bu kişisel saygı meseledir... bunca yıl çıktık evlenmemiz lazım die hiç bir zaman düşünmedim...ayrıladabilirdik..her ikimizde bu olayın farkındaydı zaten benim bu ihtimali göze alarak böle bi şey istemediğimi o biliyodu zaten...bide herşeyin bir büyüsü var bence ilk gece özel bir gecedir...nasıl olsa yapıyoruz ne farkeder die düşünmek bana çok uzak...zaten oda buna saygı duyduğu için biz bu kadar uzun süre flort edebildik..."bence kız dediğinin bazı değer yargıları olmalı ki evlenbilecğin biri olsun...herşeyi herkesle yaşayan bi insanı hiç bir zaman kabul edemem" derdi hep...başkası olayına gelince tabi olabilir...neler duyuyoruz ama takdir edersiniz ki inanması bi tarafa ihtimal vermesi bile çok zor

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...

son durumları yarın yaz merak ettim şimdi akşam ne olacağını..

dün akşam eşim güzel bir yerde yer ayrıtmış...gittiğimde çok tedirgindim..ama iyiki önceki gün soğuk davranmışım biraz..meyvelerini topladım sayılır...akşam bana bu boşevrmişiliğimin sebebini sordu..bende yok aslında iyiym sadece içinde bulunduğum duruma alıştım..ve artık hayatımı bi düzene sokmak isityorum..sadece bunalımla geçmiyo malesef biliyosun dedim...bana hayatının herr döneminde onun yanında olduğum için teşekkür etti..ve sorunun sebenin ailesi ile alakalı olduğunu bunu anlatamadığını çünkü tepkimden çekindiğini...nasıl anlatsam die kıvrandığını..bu süreçtede benin sürekli neyin var muhabeeti yapmamımın onu sıktığını söledi..
durum kısaca şu; benin buyuk kaynım evlenirken eşimin ailesi kaynımın evlerini ve arabalarını,evlerinin eşyalarını alabilmek için her şeylerini sattılar bize gelince geriye zaten bi şey kalmamıştı ve biz nişanlılık döneminde bu yüzden çok sıkıntı çektik ve eşim çok üzüldü...bana eşimin ailesi sadece bir kaç bilezik taktı bu kadar çok üzldüm ama eşime hiç bi zaman bişey demedim..sonuçta ailesi...beyaz eşyalarımı benim ailem aldı,mobilyalarımızı eşim aldı ve yavaş yavaş ödedi...son zamanlarda yok halıydı yok perdeydi derken eşim bankadan kredi çekti ve halen ödüyoruz..mutfak gerçelerini zaten annem saolsun almıştı her kız annesi gibi..gelinliğimi,gelinlik ayakkabımı,geceliğimi bile kendim aldım,hangi gelinin gelinliğini erkek tarafı almiyo...ve ben kendi aileme yok alıyolar herşeyi dedim...sırf sevgimin hatırına nişalıyken eşim ailesiyle bu yüzden özellikle gelinlik yüzünden çok tartıştı neden almıyosununz die..kendi o dönemler mobilya borcu odediği için elinde bişey kalmıyo çünkü..
eşimin ailesi ise hep ikinizde okudunuz, çalışıyosununztabiki kendiniz yapıcaksınınz diyip köşeye çekildi.bu süreçte eşim çok yıprandı...balayımız bile bana kardeşimin düğün hadiyesi siz düşünün artık..neyse bi şekilde evledik...düğünden sonrada bu durum devam etti...arkadaşlarımız düğünden sonra bizim için program yapmışlardı..bizde giderken altınlarımı kayinvalideme bıaktık..işte en büyük hata buymuş...neyse balayında geldik kayınpaderim falaca amcanızdan sizin için şu kadar bin dolar aldım bunun özdeyin dedi...eşim ne için aldın bi açıkla dedi,tabiki açıklamadılar birde şimdi dolar borcumuz oldu..ve sıkıştık tabi...eşim altınları bozdurup ödeyelim ikimizde çlışıyoruz ama olmuyo görüyosun dedi..hiç istemedim tabı ama kabul etiim ama meğer sıkıntı buymuş...altınlarım kayınvalidemlerdeydi soylemiştim...bunlar bir kaç bileziğimi milletin oğluna kızına takmış...bi kaç altınımıda bozdurmuşlar sağolsun..eşim aldığında eksik olduğunu fark etmiş..nerde diyince sizn için harcadık diyince ipler kopmuş zaten..
dün akşam bana geriye kalan bileziklerimi verdi...işte kendisibde borç için satınca 5 bilezik kalmış zaten ve aylarca bana bu durumu açaıklamaya çalışmış..."senin için önemli sonuçta" diyo çünkü ben zor günlerimizde kullanırız bozdurmayalım diyodum hep...düşünebiliyomuşununz 27 adet bilezikte sadece 5 bilezik küçük altınlardan hiç haber yok...
benimde suçum var tabi çok üzteledim o benimle sbsaıl konuşması gerketiğini düşünürken ben onu boğdum ama umarım tek neden budur?

demek altında çok değişik sebepler var

inanamıyorum kayınvalidene ve kayınpederine çok şaşırdım nasıl kendi malları gibi kullanabilirler sizin altınlarınızı

eşin bu durumdan belliki gayet rahatsız ve kendi ailesine siin huzurunuz bozdukları ve maddi anlamda yıprattıkları için kzıgın ve senin arkanda duruyor sanırım

bence eşinle birlikte birbirinize destek olup bütün bunlara karşı beraber durmalısınız bu sizi daha güçlü yapacaktır

konunu sürekli takip ediyordum nedeninin bu olduğuna gerçekten çok şaşırdım
eşin için hiç kolay bir durum değil
ailesi yüzünden sana karşı mahçup kalmış
bundan sonra bence eşinin yanında ol ve ailesine karşıda dikkatli ol
sana sormadan harcamışlar vicdanlarıda rahat diyecek bişey bulamıyorum
bundan sonra hiçbirşeyini emanet etme hatta böyle insanlara çocuk bile emanet edilmez
ikinizde çalışıyorsunuz umarım bu sıkıntıyı çabul atlatırsınız

çok saolun kızlar bende çok üzgünüm şu an...hanı takıp takıştıracak bi insan değilim ama sonuçta birikim bi yerde ama napalım allah bize sağlık versin...olur yine ...dün benim tepkimden hala korkuyodu ama onu ole görünce bişey diyemedim..üzelme canımız saolsun olsun napalım el ele ustesinde geliriz dedim...çok mutlu oldu keşke daha önce konuşsaydık dedi...yüzü güldü ama çok kızgınım ailesine...ayıp ya..en çok ta kendi babamın taktıklarının gitmesine uzuldum...onları hiç satmak istemiyodum...babam aldı die..
geriye kalanları eve getirecek zaten...dün ole söledi...buda ters bi tepki gerçi şimdi olanlara...zaten kayın validem bi garipti bana karşı demekki nedeni buymuş...

çok saolun kızlar bende çok üzgünüm şu an...hanı takıp takıştıracak bi insan değilim ama sonuçta birikim bi yerde ama napalım allah bize sağlık versin...olur yine ...dün benim tepkimden hala korkuyodu ama onu ole görünce bişey diyemedim..üzelme canımız saolsun olsun napalım el ele ustesinde geliriz dedim...çok mutlu oldu keşke daha önce konuşsaydık dedi...yüzü güldü ama çok kızgınım ailesine...ayıp ya..en çok ta kendi babamın taktıklarının gitmesine uzuldum...onları hiç satmak istemiyodum...babam aldı die..
geriye kalanları eve getirecek zaten...dün ole söledi...buda ters bi tepki gerçi şimdi olanlara...zaten kayın validem bi garipti bana karşı demekki nedeni buymuş...

ya bunları ilk kez mi konuşuyorsunuz olaylardan yeni haberin oluyor gibi yazıyorsun?
konuya ilk geceden girip altın bileziklerden çıkman bana çok tuhaf geldi.

inanmıyorum yaa..nasıl kaynanan kayınbaban varmış.ne hakla alırlar harcarlar..neyseki eşinde kızmış onlara yani arkalarında durupta seni ezebilirdide sanane falan die..aman sorun buysa boşver.eşinin sevgisinden aşkından dha önemli deil altınlar...sevinsemmi üzülsemmi anlamadım valla :)

ya bunları ilk kez mi konuşuyorsunuz olaylardan yeni haberin oluyor gibi yazıyorsun?
konuya ilk geceden girip altın bileziklerden çıkman bana çok tuhaf geldi.

evet ilk kez konuşuyoruz adam bu yüzden bana aylarca bi garip davrandı...yani ilk kez haberim oluyo her gün sormuyorum bileziklerim annende duruyo mu die..bide eşinizin aillesi hakkında konuşmak çok normal değil burda tepkiler çok sert olabilir...adam bana nasıl açıklma yapacağını bilmediği için benden uzak durudğunu soyluyo bende sorunun sadece bu olmasını istiyorum zaten..bunuda zaman gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…