bana bi çare....

eger anlattıklarınız tam olarak böyleyse ben bunu ilk geceye bagladım..acaba şüphelerimi var adet oldum dediniz ya..bunu meak ettim olabilir mi?:26::26:

ne gibi bir şüpe.... bakirelikle alakalı olarak mı soruyosununz. evlendiğimiz gece evet biraz sıkıntılı geçti ama sonunda oldu...bakireliği dayalı kanamada oldu... sabah erken saatlerde balayı için yola çıkmayı planlıyorduk ama olmadı...hatta ertesi sabah evden çıkmadan bi denememiz daha oldu ama benim canım çok yanıyodu..biz saat 12 gibi yola çıktık ve akşam otele saat 22 gibi giriş yaptık..balkonda oturduk o ara lovaboya gittim ve regli oldum..yanı anlayacağınınz üzere cinsel birleşmeden kaç saat sonraki bi olay.. bunca sene olmaması için engellediğimden dolayı bi sorunun aklınıza gelmesi normal ama sanmıyorum ole bi endişesi olsa bence daha hırçın olurdu...ve hiç dokunmazdı bana ama biz çok uzun aralıklarlada olsa eşimle beraber oluyoruz.sıkıntım onun çok gergin olması ve rütin olması gerekn cinsel aktivitenin arasının sürekli açılması

tabiki aklıma o geldi ama o potansiyeli eşinizin tavrını ancak siz bilebilirsiniz..bunla ilgili herhangi sorun yoksa asıl sorun ne ozaman bende üzüldüm cnm senin adına.inşallah huzurunuz yerine gelirrrrrrr

saol cnm inş.umarım düzelir.onunla çok güzel şeyler paylaştım ve sonunda sevdiğim insanla yuvamı kurdum.evlendiğim gün annem ben evden çıkarken ağlamamk için kendini sıkmış.eltim çok zor değilim ideyince annem "aslında çok mutluyum biribirini seven iki insan kavuştu neden üzeleyim demiş.cnm bi bilse ne kadar üzgün olduğumu... ama geçmesini ve bir an önce geçmesini çok isityorum...en kötüsü onu sürekli üzgün göremkte artık çok yıpratıyor beni

işte bu yüzden evlilikten çok korkuyorum ben
beraberken tamam herşey çok güzel ama evlenince bazı şeylerin büyüsü mü gidiyo anlamıyorum
eşinizle sakin bi anında konuşmaya çalışın
sizi hala çok sevdiğine inanıyosanız düzelir herşey inşallah

bende senin gibi düşünüyorum daha düne kadar evlenmek isterdim ama
bu siteye üye olduğumdan beri evlilikten korkmaya başladım

bence adam bunalımda son anlattıklarından sonra bu karar verdim.
bunaldımda olan bir adam da cinselliği pek düşünmez.
çocuk istemesi de bir heyecan arzusu,hani çocuk olursa bir değişiklik olur düşüncesi.
ama bence böyle bir evliliğe çocuk yapmak büyük hata olur.
terapiste gitsin hatta birlikte gidin.

bende senin gibi düşünüyorum daha düne kadar evlenmek isterdim ama
bu siteye üye olduğumdan beri evlilikten korkmaya başladım
ayneenn..bende öle iyice paranoyaklaştım sanki....
evlenmiyceksin sadece flört olacak oda kısa süreli uzayıncada cıvıyo yaa...

eşimi terapiste götürmek için ikna çabalarım devam ediyo zaten ( başarmayı umuyorum...

eşimi terapiste götürmek için ikna çabalarım devam ediyo zaten ( başarmayı umuyorum...

cnm yaşadıkların gerçekten zor bencede bir terapiste danışmanız gerek artık devlette karşılıo sanırım devlet hastanelerinde rastladım terapistelere allah kolaylık versin siz cicim aylarında bu kadar zorluk çekiosunuz çünkü

Evliliğin ilk yılı zordur doğru ama sizin durumunuz farklı.
Anlattıklarınız banada eşinizin bunalımda olduğunu düşündürdü.
Bizlerinde evlenmeden önce hayal ettiğimiz gibi olmuyor bazen,
Nasıl beklentileri vardı acaba evlilikten ve sizden?
Bence sorumlulukları ve geçim derdini kendince fazla büyütmüş,
bunu kendine sorun haline getirmiş olabilir..
Herşeyin mükemmel gitmesini isteyen insanlar karşılaşılan en ufak bir soruna fazla tepki gösterebilirler
Böyle insanlar tanıdım.
Arabanın ses çıkarmasına bile günlerce üzülebildiğine göre..
Mutsuz ve stresli işinden ayrılmamasının sebebi ise kendini ve seni riske atmamak olabilir,
Sonrasında bulduğu iş bundan daha kötüde olabilir düşüncesi vardır belkide..
Kısaca bana öyle geliyor ki,
eşin evlenmeden önce ki hayal ettiği şeyler ve beklentileri bulamamış olabilir.
beklenti ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı yaşamasıda bi o kadar muhtemeldir.
Bir süre üstüne gitmeyin, uygun onunda keyifli bi zamanında karı koca gibi değilde bugün kanki gibi konulaşım diyin.
Sorularınızın cevabı onda gizli zaten, sizinle paylaşsa sizinde elinizden geldiğince çözüm bulacağınızdan eminim..
Birde evliliğiniz rayına oturmadan bence bebek düşünmeyin..

çok saolun kızlar önerileriniz için en azından içim rahatladı...yakınımdakiler ilede konuştum bu konuyu ama ikimizide çok iyi tanıdıkları için ihitmal vermediler...yanı çok inanmadılar açıkçası çünkü eşim çok iyi bir arkadaştır...insalar abartığımı söyledi ama evliliktede cinsellik önemli bide yıllarca biz bu anları bekledik sonucun böyle hüsran olması beni çok yordu ve üzdü...evlenince değişir erkektir diyenlere inanmaya başladım ama artık önerileriniz ile düzeltebileceğimi fazlası ile inanarak umuyorum..yorumlarınınz için çok teşekkür ederim..ve farklı önerileriniz varsa lütfen beni yanlız bırakmayın her yeni fikir benim için bir çıkış yolu çünkü

umarım düzelir, bir adaptasyon sorunu olabilir diycem ama 6 ayda artık alışması lazım...

Son düzenleme:
8 yıl flört çok uzun süre flört etmişsiniz acaba heyecanınız bitmiş olabilir mi biraz?

Herkes evliliğe kolay adapte olamıyor. Adapte süresince de yapılan hatalar tecrübesizlikler kimi zaman dışarıda kafa dağıtacak başka limanlar aramaya yöneltiyor bazı kişileri.. Umarım böyle birşey yoktur tabi ama sizin yine de aklınızda olsun tedbirli olun..

umarım değilidir.bazen aklıma geliyo ama yakıştıramıyorum yapmaz diyorum...zaten ole bişeyin affıda olamaz

Siz düzeltmek için çok çaba harcıyorsunuz. Ben bu çabanızı çok içten taktir ediyorum. Bence eşinizin kendisini sizin yerinize koyabilmesi için sakin bir tavırla ve ölçüyü kaçırmadan kendinizi ondan biraz çekmeyi deneyin. Ne kadar üstüne düşerseniz, o kadar uzaklaşıyor anladığım kadarıyla. Bir de tersini deneyin bakalım, o zaman tavırlarında bir değişiklik olacak mı? Her şey rayına oturmadan çocuk yapılmasına ben de karşıyım. İşallah en kısa sürede düzelir durumunuz.

dün üye olmuştum buraya sizlerinde tavsiyesi ile dün akşam biraz kendimi çektim...farketti..hayırdır yorgun falanmısın die sordu...yok değilim iyiyim onuda nerden çıkardım dedim...soğuk geldin biraz dedi ama üstelemedi. önceden onu almadan yatmak istemezdim...sabah mutlaka kahvaltısını hazırlardım ama dün akşam ben kitap okuyup yatıcam sana iyi geceler dedim "yatıyomusun çok erken falan dedi" bende kitap okuyacağım biraz dedim sabahta kaldırdım kahvaltı falan hazrılamadım gün boyu beni sadece öğle araasında arayan adam sabah onda aradı bügun "aklım sende kaldı akşamdan beri bir garipsin dedi" yok iyiyim yoğunum biraz dedim işim çok sonra konuşalım dedim bakalım akşam evdeki tavrını merak ediyorum açıkçası kendimi ondan biraz çekmem,onun ayağında dönemeyi bırakmam hemen endişeldirdi galiba onu...bilimyorum zaman göstercek ama yinede çok sağolun tavsileriniz için

uzun süren ilişkilerde bu tür sorunlar oluyor bizde 6 yıl çıkmıştık evlendiğimizde eşimde çıkarken yaşadığımız heyecan, coşku, özlem, aşk yoktu, hatta zaman zaman evlendiğimize pişman olduğunu hissettirdi bana keşke hep sevgili kalsaydık dediği oldu, sorumluluk almak erkeklere ağır geliyor bir anda bir sürü borcun altına giriyorsunuz kadın da aynı sorumluluğu alıyor fakat biz anaç ruhlu ve de daha güçlü olduğumuz için o zor günlerin üstesinden gelebiliyoruz bazı arkadaşlar 8 yıl çıktığınız tanıyamadınız mı diye sormuş değil 8, 80 yılda çıksanız aynı evi aynı hayatı paylaşmadan tanınmıyor arkadaşlar
Biz eşimle çocuğumuz olduktan sonra çok daha iyi olduk artık sorumluluklarının farkına vardı belki eltin haklıdır bir bebeğiniz olursa herşey daha güzel olur bebek meselesini oturup konuşun canım bunun için önce düzenli bir cinsel yaşam şart inşallah bir an önce problemlerinizi halledersiniz

kendini biraz geri cekmen iyi olmus.eger gercekten kafasinda sana bahsetmek istemedigi ciddi sorunlari varsa senin ona surekli iyi misin?,neyin var? diye sorman yada kendi sorunlarindan bahsetmen su donemde agir geliyo olabilir.yanlis anlama esisin tabiki sorucaksin yaninda oldugunu gosterip destek olucaksin ama dedigim gibi herhangi bi sorunu varsa en azindan su siralar ilgini aza indir.cok da soguk durma arada sirada ceketinin cebine kucuk notlar koy herzaman onun yaninda oldugunu,onu sevdigini belirten.aslina bakarsan senin 1 gecedeki degismini farkettiyse sorun o kadar da ciddi degildir.cunku gercekten bunalimda insan cevresini en yakinini bile farketmez.insallah sorununuz senin dusundugun kadar ciddi boyutta degildir.

Erkeklerin büyük çoğunluğu bizim kafamızda büyüttüğümüz kadar kompleks yaratıklar değil.
Genelde çok basit düşünürler. Siz acaba bunu mu demek istedi, bunu yapıyor çünkü şundan dolayı diye kafanızda kurarken aslında onun derdi çok basit olabiliyor.
Eşinizin davranışları gerçekten ilginç.
Ben bu davranışları iş yoğunluğuna, canının sıradan bir şeye sıkılmasına bağlayamıyorum.
Bebek istemesi de ilginç
Bence bebeği sizi oyalamak için istiyor.
Oyalanıp onu rahat bırakın diye.
Dün kendinizi geri çekmeniz üzerine sizi arayıp sorması endişelenmesi de bence panikten.
Ne tür bir panik olduğunu siz daha iyi anlar ve çözersiniz.
umarım iyi gelişmeler olur.

ne gibi bir panik bu kız beni bırakır gider tarzı bir şey mi...yani ilk anda aklıma o geldi açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…