İyi geceler bayanlar bu konu buraya mı açılıyor tam olarak bilmiyorum ben insan kaynakları okuyorum . İnsan kaynaklarında çalışan var mı ? İş imkanı nasıl ?Sizce KPSS ye çalışsam kazanma şansım nedir ? Başarı hikayeleriniz var mı ? Aklımda 3 şey var dil öğrenip insan kaynakların da çalışmak ,kpss çalışıp atanmak ,yada güvenlikte çalışmak istiyorum fikirleriniz nelerdir ?
insan kaynakları diye kpss den bi alim kodu yok galiba, duz memur b kadrodan girersiniz
önlisans 3001 lisans 4001 kodu
alimlar cok azaldi puanlar cok yüksek
dil öğrenmek en mantıklısi sanirim
kpss de imkansiz degil ama cok zor artik, deli gibi çalışır hepsini yapacak kivama gelirim derseniz kpssye asılabilirsiniz
insan kaynakları diye kpss den bi alim kodu yok galiba, duz memur b kadrodan girersiniz
önlisans 3001 lisans 4001 kodu
alimlar cok azaldi puanlar cok yüksek
dil öğrenmek en mantıklısi sanirim
kpss de imkansiz degil ama cok zor artik, deli gibi çalışır hepsini yapacak kivama gelirim derseniz kpssye asılabilirsiniz
Kpss den atanmak için çift yılların sınavına görebiliyorsunuz .Yani 2020 kpss için haziroanmaniz gerek .Yaz dönemine kadar 3-4 ay dil için eğitim alıp veya nasıl ogenecekseniz ona yoğunlaşıp ,temmuz-ağustos gibi kpss ye başlarsanız nasıl olur ...Kpss çalışırken ara ara dil icin pratik yaparsınız unutmamak adına