• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verir misiniz ?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.271
1.123
83
32
Merhaba herkese. Bana bu konuda akıl verir misiniz. Sinirlerim çok bozuk. Bir arkadaşım, evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırdı beni. Farklı illerdeyiz. Uzağız da. Ben hiç evlenmedim ikimiz de öğretmeniz. Normalde böyle bir şeye evet demem ama tanışmak istedim yine de. Neyse ilkin yazışmaya başladık. Ses tonu da hoşuma gitti. Ama gün içinde bazen hiç mesaj atmıyordu. 2 gün hiç konuşmadığımız oluyordu. Ben de istemiyor diye mesaj atmıyordum. En son yine mesaj atınca ben de aradaki arkadaşın hatrına konuşuyorsan ve söyleyemiyorsan dile getir dedim.
Çünkü bu kadar iletişimsizlik bu şekilde düşünmeme sebep oldu. Sonrasında beni arayıp, yüz yüze gelmeden çok fazla konuşmak istemiyorum, bağlanırsak sonrasında her ikimiz için de sorun olur falan dedi. Beni görmeye geleceğini söyledi, o süre zarfında de konuşmayalım ben geleceğim zaman sana haber vereceğim dedi.
Üstünden 2 hafta geçti adamdan ses çıkmayınca da ben sildim numarasını. Sonrasında zoruna gitmiş silmem, yazdı ben gerçekten tanışmak istiyorum dedi. Görmeye geldi de devam etmek istedik.

Ama yine aynı. Günde sadece sabah akşam mesaj 2 kez. Arama yok. Dile getirince ben. Bu sefer de sorunlarım var hiç bir şey yapasım gelmiyor dedi. Sorunlarını biliyorum ama bu da bana çok fazla gelmişti. Bugün yine aynı konuyu açtım. Çünkü dün sadece bir kere mesajlaştık. Sabahında ben yazdım. Misafiri var diye yazmadı sandım ama ondan da değilmiş. Bana yazdığı şey şu; sana mesaj atmak benim görevimmis gibi hissetmek istemiyorum. Rahat olmak beni daha mutlu eder demiş. Yani resmen ben arada yazarım sen zaten bekliyorsun demek istedi bana. Kafasına esince yazacakmıs. Ben de görüldü attım yazdığına sadece. Siz olsanız numarasını siler hayatınızdan çıkarır mısınız? Görüldü attım ama o da dönmedi sonrasında. Bu şekilde devam edersek onun bu tavrını kabullenmiş olacağım. Hiç bir şey yazmadan numarasını silmek., hayatımdan çıkarmak mantıklı mı?

Bana bu adamın evlenmeye niyeti yok gibi geldi bence bu kişiyi yavaş yavaş kafanızdan silin. Daha bir şey de yazmayın, zahmet eder de yazarsa açıklayın tavırlarından seni evlenmeye niyetli düşünmüyorum, boşuna kaybedecek zamanım yok vesaire diye ama siz kesinlikle daha yazmayın
Yazmayı düşünmüyorum. Sizce silmeli miyim numarasını. En azından tavrımı anlasın

Adam yeteri kadar hoşlanmamış,bu çok belli.

Niye bu kadar üstüne gittiniz ki?

Numara silmeye gerek yok. Aklınıza yatmadıysa görüşmezsiniz.
Üstüne gitmedim ki. Kendi yazıyordu. Ben normalde yazmazdım zaten. Ama bugün sorasım geldi. Bu tavrını görünce de artık sabrım taştı

Merhaba herkese. Bana bu konuda akıl verir misiniz. Sinirlerim çok bozuk. Bir arkadaşım, evlenmiş boşanmış biriyle tanıştırdı beni. Farklı illerdeyiz. Uzağız da. Ben hiç evlenmedim ikimiz de öğretmeniz. Normalde böyle bir şeye evet demem ama tanışmak istedim yine de. Neyse ilkin yazışmaya başladık. Ses tonu da hoşuma gitti. Ama gün içinde bazen hiç mesaj atmıyordu. 2 gün hiç konuşmadığımız oluyordu. Ben de istemiyor diye mesaj atmıyordum. En son yine mesaj atınca ben de aradaki arkadaşın hatrına konuşuyorsan ve söyleyemiyorsan dile getir dedim.
Çünkü bu kadar iletişimsizlik bu şekilde düşünmeme sebep oldu. Sonrasında beni arayıp, yüz yüze gelmeden çok fazla konuşmak istemiyorum, bağlanırsak sonrasında her ikimiz için de sorun olur falan dedi. Beni görmeye geleceğini söyledi, o süre zarfında de konuşmayalım ben geleceğim zaman sana haber vereceğim dedi.
Üstünden 2 hafta geçti adamdan ses çıkmayınca da ben sildim numarasını. Sonrasında zoruna gitmiş silmem, yazdı ben gerçekten tanışmak istiyorum dedi. Görmeye geldi de devam etmek istedik.

Ama yine aynı. Günde sadece sabah akşam mesaj 2 kez. Arama yok. Dile getirince ben. Bu sefer de sorunlarım var hiç bir şey yapasım gelmiyor dedi. Sorunlarını biliyorum ama bu da bana çok fazla gelmişti. Bugün yine aynı konuyu açtım. Çünkü dün sadece bir kere mesajlaştık. Sabahında ben yazdım. Misafiri var diye yazmadı sandım ama ondan da değilmiş. Bana yazdığı şey şu; sana mesaj atmak benim görevimmis gibi hissetmek istemiyorum. Rahat olmak beni daha mutlu eder demiş. Yani resmen ben arada yazarım sen zaten bekliyorsun demek istedi bana. Kafasına esince yazacakmıs. Ben de görüldü attım yazdığına sadece. Siz olsanız numarasını siler hayatınızdan çıkarır mısınız? Görüldü attım ama o da dönmedi sonrasında. Bu şekilde devam edersek onun bu tavrını kabullenmiş olacağım. Hiç bir şey yazmadan numarasını silmek., hayatımdan çıkarmak mantıklı mı?
Ayrılın sizinle ciddi düşünmüyor bence cepte görüyor sizi . Her yerden engeleyin . Umarım gerçekten karşınıza sizi sevip size çok değer vericek biri çıkar 💙

2 kez söyledim eğer niyetin yoksa söyle diye. Çünkü ben tam tamam bitti derken beyefendi yazıyordu ne yapıyorsun diye. Yoksa ben yazıp istemiyor musun demiyordum
Bence bunu bir defa bile söylemeye bile gerek yok ki.

Hoşlanan,görüşmek isteyen insan zaten aşırı ilgili olur ki bunu herkes bilir.

Ayyyy hemen uzaklaş hemen. Daha fazla bağlanma. Ne yoruyorsun kendini?
Sürekli ittirecekmisin adamı sana ilgi göstersin diye.
O güzel zamanına yazık değil mi?
Bitir bence.

Kafanızdan silin atın bu kişiyi. Karşısındakine değer veren erkek yok sorunlarım var yok görevim olsun istemiyorum demez zaten sizinle surekli iletişimde olmak ister. Bence hiç birsey yapmayın muhtemelen sizi cepte tutmak istiyor, geri de dönüp yazacaktır işler istedigi gibi ilerlemezse, tavriniz kesin olsun. Asla kendinizi böyle insanlar için yıpratmayın karsiniza insaallah kıymetinizi bilecek o kişi çıkacaktır.

Back