- 14 Ağustos 2023
- 38
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi eylulrtosun
Herkese merhaba arkadaşlar daha önce de bir derdim var diye yazmıştım sizlere evet yeniden geldim kısa anlatıcam eşimle evlendiğimizden beri anlaşmazlık içindeyiz 1 tane oğlum var 1 yaşında eşim kumar bağımlısı kaç kere borca soktu bizi altınlarıma kadar bozdurup borcunu kapattık iş yerinden para aldık kapattık babasından aldık kapattık her defasında yeniden borç yaptı suanda hala borçumuz var arada oynadığını görüyorum küçük mevlalarda fakat el de avuçta para kalmadığı için oynamıyorum diyor neyse son zamanlarda dışarıya da çok çıkar oldu haliyle kavgalarımız arttı bana karşı saygısı yok zaten benimde ona artık sabrım tükendiği zaman ettiğim hakaretler olutordu bügün karşıma aldım ve boşanmak istediğimi söyledim daha öncesinde bu konulardan dolayı aile evine döndüm defalarca ve anlaşarak ve bir keresinde de zorla beni eve geri döndürdü zorla diyorum çünkü evladımı aldı engel olamadım ve ben oğluma çok bağlıyım her anne gibi herneyse bügün 2 medeni insan gibi boşanalım dedim eşim boşanmak istemiyor oğlumuzu öne sürüyor ben 7 yıldır hayatındayım tanıyorum onu ben boşanmak istemiyorum diyor ama bügün ben yarın gidicem ve dava açıçam aileme dönücem dediğimde sen gidebilirsin ama oğlumu götüremezsin dedi daha öncesinde oğlumla gittiğimde mecbur döndüm şimdi ise oğlum olmadan gidip dava açıp velayeti alana kadar nasıl dayanırım diye düşünüyorum çocuk konusunda da annesine güveniyor ama annesi hem yaşlı hemde çok unutkan bir kadın çok ikilemde kalıyorum diğer türlü de boşalamıyorum ailem arkamda ama onun ailesinden boşanmamak konusunda baskı yiyorum oğlumdan ayrılmak istemiyorum ben ne yapacağım arkadaşlar ne yapmalıyım lütfen akıl verin teşekkürler