- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
Bugun iyi gibiyim ama hala korku var içimdeŞimdi nasıl durumunuz ? İyi misiniz ?
Bebeğiniz için kendinize iyi bakın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun iyi gibiyim ama hala korku var içimdeŞimdi nasıl durumunuz ? İyi misiniz ?
Bebeğiniz için kendinize iyi bakın lütfen
Yaşadıklarınız kolay değil, ailesiyle muhatap olmadan eşinizle iletişim kurmaya çalışın. Eşiniz size hala soğuk ve uzak mı ?Bugun iyi gibiyim ama hala korku var içimde
Birazcık evetYaşadıklarınız kolay değil, ailesiyle muhatap olmadan eşinizle iletişim kurmaya çalışın. Eşiniz size hala soğuk ve uzak mı ?
500 mg10 minoseti ben şimdi algıladım. 10 mg sandım ilk okuyunca. İyi misiniz? İnşallah iyisinizdir. Bebeğiniz var ya.. değmez..
Bide komşu gurultusune maruz kaldım bizimle ugrasiolarLohusalık yeterince zor bir süreç yanınızda kimse olmadığı için bunalıma girmişsiniz.Lütfen psikolojik yardım alın, bebeğiniz için iyi olmanız gerekiyor.
Yeterince hassas bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden her durum sizi olması gerekenden daha fazla etkiliyor. Çok zor bir lohusalık süreci geçirdim sizi anlıyorum. Sakın olun kendinize zarar vermeyi bir daha kesinlikle düşünmeyin. Kendinize zarar verdiğinizde buna sebep olanlar üzülmeyecek emin olun. Olan yalnızca annesiz kalacak yavrunuza olurBide komşu gurultusune maruz kaldım bizimle ugrasiolar
Siz neler yasadiniz bnm kadar yasadinizmi p8smis tavugun basina gelmez bnmkiYeterince hassas bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden her durum sizi olması gerekenden daha fazla etkiliyor. Çok zor bir lohusalık süreci geçirdim sizi anlıyorum. Sakın olun kendinize zarar vermeyi bir daha kesinlikle düşünmeyin. Kendinize zarar verdiğinizde buna sebep olanlar üzülmeyecek emin olun. Olan yalnızca annesiz kalacak yavrunuza olur
Yarin tam 40 gün ama hala kotuyumLohusalık yeterince zor bir süreç yanınızda kimse olmadığı için bunalıma girmişsiniz.Lütfen psikolojik yardım alın, bebeğiniz için iyi olmanız gerekiyor.
Lohusalık fiziksel açıdan 40 gün maalesef ruhsal açıdan daha uzun sürüupt bnm 3 ay olduhâlâ alt üst o yuzden psikolojik yardım alın yaşadıklarınız çok zor çok üzüldüm ya ilaç aldığınızda size bi şey olsaydı ne olacaktı o yavruya? O yğzden kendinize iyi bakın bebekler stresi de hissederYarin tam 40 gün ama hala kotuyum
Yok dikis qcisi kanama bitti zatenLohusalık fiziksel açıdan 40 gün maalesef ruhsal açıdan daha uzun sürüupt bnm 3 ay olduhâlâ alt üst o yuzden psikolojik yardım alın yaşadıklarınız çok zor çok üzüldüm ya ilaç aldığınızda size bi şey olsaydı ne olacaktı o yavruya? O yğzden kendinize iyi bakın bebekler stresi de hisseder
Hissediyor kisa sürede uyanıyor ordan anladim psikiyatri hapimi alsam terapi surekli gidemiyorum çok ücra yerde yasiyoruzLohusalık fiziksel açıdan 40 gün maalesef ruhsal açıdan daha uzun sürüupt bnm 3 ay olduhâlâ alt üst o yuzden psikolojik yardım alın yaşadıklarınız çok zor çok üzüldüm ya ilaç aldığınızda size bi şey olsaydı ne olacaktı o yavruya? O yğzden kendinize iyi bakın bebekler stresi de hisseder