• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin yitiriyorum sanırım

Lohusalık yeterince zor bir süreç yanınızda kimse olmadığı için bunalıma girmişsiniz.Lütfen psikolojik yardım alın, bebeğiniz için iyi olmanız gerekiyor.

Bide komşu gurultusune maruz kaldım bizimle ugrasiolar
Yeterince hassas bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden her durum sizi olması gerekenden daha fazla etkiliyor. Çok zor bir lohusalık süreci geçirdim sizi anlıyorum. Sakın olun kendinize zarar vermeyi bir daha kesinlikle düşünmeyin. Kendinize zarar verdiğinizde buna sebep olanlar üzülmeyecek emin olun. Olan yalnızca annesiz kalacak yavrunuza olur😑

Yeterince hassas bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden her durum sizi olması gerekenden daha fazla etkiliyor. Çok zor bir lohusalık süreci geçirdim sizi anlıyorum. Sakın olun kendinize zarar vermeyi bir daha kesinlikle düşünmeyin. Kendinize zarar verdiğinizde buna sebep olanlar üzülmeyecek emin olun. Olan yalnızca annesiz kalacak yavrunuza olur😑
Siz neler yasadiniz bnm kadar yasadinizmi p8smis tavugun basina gelmez bnmki

Yarin tam 40 gün ama hala kotuyum
Lohusalık fiziksel açıdan 40 gün maalesef ruhsal açıdan daha uzun sürüupt bnm 3 ay olduhâlâ alt üst o yuzden psikolojik yardım alın yaşadıklarınız çok zor çok üzüldüm ya ilaç aldığınızda size bi şey olsaydı ne olacaktı o yavruya? O yğzden kendinize iyi bakın bebekler stresi de hisseder

Lohusalık fiziksel açıdan 40 gün maalesef ruhsal açıdan daha uzun sürüupt bnm 3 ay olduhâlâ alt üst o yuzden psikolojik yardım alın yaşadıklarınız çok zor çok üzüldüm ya ilaç aldığınızda size bi şey olsaydı ne olacaktı o yavruya? O yğzden kendinize iyi bakın bebekler stresi de hisseder
Yok dikis qcisi kanama bitti zaten

Hissediyor kisa sürede uyanıyor ordan anladim psikiyatri hapimi alsam terapi surekli gidemiyorum çok ücra yerde yasiyoruz

Back