- 22 Ocak 2023
- 712
- 90
- 13
- Konu Sahibi Womanlikewoman
-
Merhaba esim seyirci kaldı birsey demedi pek annesine birde ben içtin ilaç o kadaracile gideyimi mi bursey olurmyEşiniz boşanma taraftarı mi. Hızlı yazdığından mıdır anlamadim. Eşinizin şu an ki tavrı nedir? O da mi şiddet uyguladı size yoksa sadece bu duruma ses mi çıkarmadı (o da şiddettir ama anlamam lazım durumu). Çünkü annenizi aradığınıza göre kendi ayaklariniz üzerinde duramiyorsunuz. Durum çok vahimse eşiniz de sizi istemiyorsa ve lohusa halinizle şiddet durumu varsa sığınma evine gidin. Bebeğiniz buyuyunce toparlar işe başlar hayatinizi kurarsiniz. Eşinizle durum çok kotu değilse, kendi ayaklariniz üstünde durana kadar evde idare edin
Anneniz de Ebu Cehil’in 21. yüzyıl versiyonu mübarek. 10 minoseti neden içtiniz?annemi arıyorum evlendirip basimdan attim senle cocuga bakamam diyor gitcek başka yerim yok pişman oldum çocuğu yaptigima en önemlisi evliligime annem yetimhaneye ver diyip duruyor
Bunalimgecirdim o ne demek Ebu cehil neyse acile gideyimmi karnım çok kötü birsey olurmuAnneniz de Ebu Cehil’in 21. yüzyıl versiyonu mübarek. 10 minoseti neden içtiniz?
Ne süredir evlisiniz?Bunalimgecirdim o ne demek Ebu cehil neyse acile gideyimmi karnım çok kötü birsey olurmu
10 hapı birden aynı anda mı içtiniz, amaç intihar mıydı?Bunalimgecirdim o ne demek Ebu cehil neyse acile gideyimmi karnım çok kötü birsey olurmu
Minoset ictim 10 taneHamilelikte ve emzirme döneminde paroldan başka şey kullanılmıyor.
10 hapı birden aynı anda mı içtiniz, amaç intihar mıydı?
Ne süredir evlisiniz?
Psikolojim bozuldu10 minoseti ben şimdi algıladım. 10 mg sandım ilk okuyunca. İyi misiniz? İnşallah iyisinizdir. Bebeğiniz var ya.. değmez..
Size bir şey olsa bebeğiniz ne olacak? Lütfen güçlü kalmaya çalışın. Ne kadar mümkün bilmiyorum ama…İntihar hastanedeyim bebeğim bir mamaya duruo öle beklio
Hiç olmadı bu yaptığınız. Lütfen tedavi olun. Bebeğinize mama verirler merak etmeyin. Bebeğiniz için yaşamanız lazım..siz yasamazsaniz o kavga ettiğiniz pis dediğiniz babannesi mi buyutecek, yoksa sizi kabul etmeyen anneannesi mi..Psikolojim bozuldu
Bebeğe bakacak kimse yoksa (yok diyorsunuz) önce kendinize sonra da ona çok iyi bakmalısınız. Birilerine sinirlenip kendinize zarar vermenizin bebeğe nasıl bir yararı olabilir?İntihar hastanedeyim bebeğim bir mamaya duruo öle beklio
Psikolojim10 minoseti ben şimdi algıladım. 10 mg sandım ilk okuyunca. İyi misiniz? İnşallah iyisinizdir. Bebeğiniz var ya.. değmez..
Esim çok kibar konuştu onlarla hatta gidip annemi uyarma dedi Bn uyardim saldirdilarEşiniz boşanma taraftarı mi. Hızlı yazdığından mıdır anlamadim. Eşinizin şu an ki tavrı nedir? O da mi şiddet uyguladı size yoksa sadece bu duruma ses mi çıkarmadı (o da şiddettir ama anlamam lazım durumu). Çünkü annenizi aradığınıza göre kendi ayaklariniz üzerinde duramiyorsunuz. Durum çok vahimse eşiniz de sizi istemiyorsa ve lohusa halinizle şiddet durumu varsa sığınma evine gidin. Bebeğiniz buyuyunce toparlar işe başlar hayatinizi kurarsiniz. Eşinizle durum çok kotu değilse, kendi ayaklariniz üstünde durana kadar evde idare edin
Güçlü olmayı başaramadım çok üstüme gelindiBebeğe bakacak kimse yoksa (yok diyorsunuz) önce kendinize sonra da ona çok iyi bakmalısınız. Birilerine sinirlenip kendinize zarar vermenizin bebeğe nasıl bir yararı olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?