Bana akıl verin yitiriyorum sanırım

Womanlikewoman

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
712
90
13
Arkadaşlar bacılarım post açmıştım yeni görmüşsünüzdür kayınvalide bebeğimin ağzına elini soktu diye yıkamadan bugün kızdım konuşmaya gittim bebeğimin rahatsizlanmisı iyice çileden çıkardı bebek uyanabiliyor kusura bakmayın yazım noktalama dikkat edemiyorum hizli yazıyorum bugün uyardim Bi hisim gidip bagirdim artiksinir ettiler kaynana kayinpeder saldırdı bsna şiddet gordum lohusa halimle ve esim onlara sert dille uyarmadı daha normal konuşmuş annemi arıyorum evlendirip basimdan attim senle cocuga bakamam diyor gitcek başka yerim yok pişman oldum çocuğu yaptigima en önemlisi evliligime annem yetimhaneye ver diyip duruyor nereye gideyim napayim edeyim bilemedim bir çare bulun sut veren anneyim 10 minoset ictim birde yarım saat oldu bebek agladi duştan çıkınca bakıyorum esim onun yanında horul horul uyuyor aldim bebegi yanima mamasini vericem ama psikolojim de altüst bana bir çare sunun ruh sagligim bitik

Eşiniz boşanma taraftarı mi. Hızlı yazdığından mıdır anlamadim. Eşinizin şu an ki tavrı nedir? O da mi şiddet uyguladı size yoksa sadece bu duruma ses mi çıkarmadı (o da şiddettir ama anlamam lazım durumu). Çünkü annenizi aradığınıza göre kendi ayaklariniz üzerinde duramiyorsunuz. Durum çok vahimse eşiniz de sizi istemiyorsa ve lohusa halinizle şiddet durumu varsa sığınma evine gidin. Bebeğiniz buyuyunce toparlar işe başlar hayatinizi kurarsiniz. Eşinizle durum çok kotu değilse, kendi ayaklariniz üstünde durana kadar evde idare edin

Merhaba esim seyirci kaldı birsey demedi pek annesine birde ben içtin ilaç o kadaracile gideyimi mi bursey olurmy

annemi arıyorum evlendirip basimdan attim senle cocuga bakamam diyor gitcek başka yerim yok pişman oldum çocuğu yaptigima en önemlisi evliligime annem yetimhaneye ver diyip duruyor
Anneniz de Ebu Cehil’in 21. yüzyıl versiyonu mübarek. 10 minoseti neden içtiniz?

10 minoseti ben şimdi algıladım. 10 mg sandım ilk okuyunca. İyi misiniz? İnşallah iyisinizdir. Bebeğiniz var ya.. değmez..

10 minoseti ben şimdi algıladım. 10 mg sandım ilk okuyunca. İyi misiniz? İnşallah iyisinizdir. Bebeğiniz var ya.. değmez..
Psikolojim
Esim çok kibar konuştu onlarla hatta gidip annemi uyarma dedi Bn uyardim saldirdilar

Mutsuz bir evliliginiz var anladığım kadarıyla . Ama her şeyden önce bebeğiniz için biraz güçlü durmanız lazım . Size ihtiyacı var daha çok. Kimse annesi gibi bakamazda. Umarım iyi olursunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…