- 9 Ekim 2009
- 1.094
- 15
- 158
- Konu Sahibi aysecolluoglu
-
NE o Öyle 3 bilezik...afedersinde dul karımı alıyoolar...hayret bsey
eee öylee derler... hçç bişey kızın istedgii gbii olmyoo..
bilezik meslesi konu degill. basından sna kadar oku konyuu
Yazdığını sen oku bence.Dikkat edersen senin yazında ''dul karı'' lafına takıldım. Başından sonuna oku demişsin , zaten başı sonu 1 sayfa
Dul karı nasıl bir yazı bu böyle.
Arkadaşım hiçbirşeyin önemi yok.Candan takılmamış 10 bileziğin ne hayrı olacak ki size.Bence fazla takmasınlar ki sonra başınıza kakıp durmasınlar.[/Q
sonuna kadar katılıyorum sana.. benim sevgilim var aramızda henüz söz nişan vs yok maddi değerlere bukadar takılınmasını anlamıyorum hele de insanın aşık oldugu adamsa bizde telde konustugumuzda sevgilimin annesi 3 bilezik takarım demişti ben hiç kızmadım benim sevgilimi dünyaya getirerek bna en değerli hediyeyi vermiş zaten daha ne olsunönemli olan iyi insan olsunlar dürüst olsunlar tabi kayınvalidenın arkandan konuşması hoş değil ama o tarafada hak vermek lazm 5- 10 bilezik ne demek okadar durumları yoksa ne yapsınlar insanlar herkesin harcı değil devirde 10 bilezik :97:
Dul karı nasıl bir yazı bu böyle.
Arkadaşım hiçbirşeyin önemi yok.Candan takılmamış 10 bileziğin ne hayrı olacak ki size.Bence fazla takmasınlar ki sonra başınıza kakıp durmasınlar.[/Q
sonuna kadar katılıyorum sana.. benim sevgilim var aramızda henüz söz nişan vs yok maddi değerlere bukadar takılınmasını anlamıyorum hele de insanın aşık oldugu adamsa bizde telde konustugumuzda sevgilimin annesi 3 bilezik takarım demişti ben hiç kızmadım benim sevgilimi dünyaya getirerek bna en değerli hediyeyi vermiş zaten daha ne olsunönemli olan iyi insan olsunlar dürüst olsunlar tabi kayınvalidenın arkandan konuşması hoş değil ama o tarafada hak vermek lazm 5- 10 bilezik ne demek okadar durumları yoksa ne yapsınlar insanlar herkesin harcı değil devirde 10 bilezik :97:
ya bende ılk 3 dedıgınde olur dedım, hıc bır sey ıstemedımkı zaten o yuzdende babama bır sey ıstemeyelım dedım, durumalrı o kadar kotu dsegıl 2100 cıvarı gelır var ev kıra degıl burası kucuk yer yol parası falan masraf yok, 3,5 onemlı degıl aslında onemlı olan dendıgı gıbı candan yapılması ama bazı davranısları gorunce ınsan kırılıyor, erkek cocugu olan ınsan bıraz durumu duzgunse azar azar ayırıp ıkı ayda bır ceyrek falan alıp bırıkım yapmalı benım teyzemler annenannemler hep oyle yaptı, ama kayınvalıdem hıc dugun hazırlıgında degılkı ınsan bıraz barı ayırmazmı yaza dugunumuz var dıye sıkmaz mı kemerlerı? babam bana esyaları bız odeyecegız demeseydı ben gene 3e razıydım ama bızımkılerde kabul etmedı zaten 3 u babamın cok moralı bozuldu, 5 barı olsa dedı, kendı ıcın ıstemıyor kı bıze yatırım sonucta onlar. bılemıyorum ıste moralım cok bozuk , bu hafta sınavalrım var haftaya eve gıdınce babama bır soracagım ne dusundugunu ne zaman davet etmeyı dusunyo, babam zaten dedı senle saıtın adını vermem dunur dugunumuz yaklastı bunları konusmadık ama elalemın ıcınde laf soz olmasını ıstemeyız ne dusunuyorsunuz derım o da bır sey derse ona gore 5 olması daha dogru olur falan derım dedı, benım bu konusmadan sora ıkı hafta buraya gelmemem lazım kuzenımde kalayım bır hafta bır hafatda dershaneye gıtmeyıp eve gıdeyım olur mukı? sınavım var benım ya bunları dusunmek ıstemıyorum. sevgılım ben ayarlıcam sen dersıne calıs dıyor ama aklıma takıyor ıste ya
o bilezikleri sakın harcattırma baban doğruyu söylemiş onlar senin işine yaracak ilerde.bilezik sayısı zaten konuşulacak bir konudur canım.ailesi gelecek size ve ailecek konuşulacak.maşallah kaynanadan herşeyden elini eteğini çekmiş mübarek.bi arkadaş doğru söylemiş dul karımı alıyorlar.bohça yapmayı kim bilmez allah aşkına ya çocuk mu bu.senin kaynanan olmuş sana kız annesi gibi ağırdan alıyo.sen pek karışma nişanlınla aranı açma.düğününe daha çok var.halledilir üzülme
halledılır dımı ya, evet bende buna bozuluyorum ya nısanlımla 8 senedır beraberız lıseden berı bırlıkteyız unıversıtedede ben onun kazandıgı yerı tercıh ettım unıverıstedede aynı yerdeydık, annesıyelde lıse sonda tanıstım o zamandar ıyıdır aramız ama ıste bu konuları onemsememesı bana deger vermedıgını hıssettıryo , nısanlımı cok sevıyorum hep benım yanımda, annesıde bana akrsı bır sey yapmıyor ama bılmıyorumkı mesela dugun salonu konusunda benım yıllardır ıstedıgım bır yer vardı allahtan ıstedıgımız tarıhte bostu tuttuk ama sonra belkı 5 defa baska bır yer ıcın orası daha ucuzmus hafta ıcı yapmıs arkadaslar cok ucuza gelmıs dedı bende her seferınde bız burayı ıstıyorduk tuttuk dedım, lafımızı cıddıye almıyor sadece benım degıl cocuklarının esının herkesın. 5 bılezıgı bende bu yuzden ıstıyorum yoksa omur boyu ıcımde kalacak bana deger vermedı 3 tane bılezıkle elalem ıcıne cıakrdı dıye hatırlıyacagım cunku nısan bohcası konusu aklımdan cıkmıyor nısanlımda kızıyor haklı olarak, babama kaldı ıs halleder umarımda mayısa cok var ben catlarım o zamana kadar bır an once konusulsa dah ıyı olur mu daha erken bır zamanda davet etseler olur mu acaba...
canım ben bu altın takı olayına cok kızıyorum. sen iyiliğini düşünüp siz bilirsiniz diyosun onlar da az bişey takıyolar sen de ilk defa evleniyosun heves ediyosun bişeyleri o yüzden ben karsı tarafa bırakmama taraftarıydım ama olmadı tabiki. bizimkiler de sordu ne istersiniz diye. annem de sizin durumunuz neye müsaitse onu yapın dedi. bakalım 2 sene olsu sözleneli yaza da nişanımız olacak neler yapılacak bakalım. neyse sana gelince bence eve yemege çagır tüm aile bi aradayken tekrar acılsın konu hem kayınvaliden kendisi de konunun içinde olacagından belki daha sonra cok sorun etmez. hani basına kakma olayı falan olmaz böyle olursa diye düşünüyorm. off off çok ince işler bunlar ya. bir de bu dönemde insan söyle hissediyo. sanki bu tür seyleri sadece sen düşünüyosun sanki baska hiç kimsenin umrunda değilmiş gibi oluyo. sende durum ne bilmiyorum ama benim durumum böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?