Bana akıl verin,evde yapabileceğim iş önerileri

esraanne

yunusum oğluşummmmmm
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
1.231
3
108
Siirt
kızlar benim küçük bir oğlum var ve eve katkı sağlamam lazım bana iş önerir misiniz evde yapabileceğim

El işi yapabiliyorsan netten değişik örnekler bulup çevrende meraklısı olana satabilirsin.V

Veya çevren genişse bazı markaların satış temsilciğini yapabilirsin hani kozmetik ürünleri satıp ondan pay alıyorlar falan ya. (isim veremiyorum reklam açısından)

çalışan komsularınızın cocuklarına bakabilirsiniz belki zorlukları olabilir ama hem cocugunuza arkadas hem eve katkı hem cocuga iyilik olur..

yine evde yapılabilecek işler var ama cocukla sıkı calısamazsınız dosya poşetleme gibi şeyler vardı yine el işi boyama örgü olabilir ama cocukla cok zor olur en uygunu zor olsada cocuk bakmak gibi geldi..

canım evden satış yapabilirsin. ama fatura kesmen gerekir. bunun için de başlangıç için sermaye. gittigidiyordan falan illegal satan da var ama yarın malliyeden pat diye çağırabilirler.

çevren genişse avoni oriflame amway... pazarlayabilirsin. mertere, gedikpaşaya (isatnbuldaysan tabi) gidip toptan kıyafet alıp etrafına satabilirsin.

dilin varsa çeviri yapabilirsin ama sayfası 8tl idi en son şimdi ne kadar bilmiyorum. etrafında el işi satabileceğin insanlar varsa el işi yapanlar var. onlardan alıp az karla satabilirsin.

çocuk bakabilirsin.

etraftaki işyerleriyle anlaşıp, günlük yemeklerini yapabilirsin. 10 kişilik falan şirketler kabul edebilir. yemek için ilanlar bırak internete dönen olur belki.

çevrende çalışan hanımların ütü işlerini üstlenebilirsin. benim görümcem ütüsünü, misafirlere ikram edeceği pasta-çöreği çalışmayan komşu hanımlara yaptırır mesela ücret karşılığı.

el işi olarak sadece kaneviçe işleye biliyorum çocuk ve yemek işi uzun zaman aradım bulamadım epeydir burda ilanım var

el işi olarak sadece kaneviçe işleye biliyorum çocuk ve yemek işi uzun zaman aradım bulamadım epeydir burda ilanım var

canım sen el işi satabileceksen işlemene gerek yok. toptancıları var. ordan aldığın evde kaliteli iplikten yaptığınla aynıparaya geliyor. eminönünde, arkalarda toptancılar var. 20 tane alırsan mesela oyalı yazmanın tanesi 8tl... 2-3 sene önceydi bu fiyat. ama uyguna var yani. işte kanaviçe seccadeler vardı 9tlye makine işi.... sen satabileceksen illaki bulunur. avon falan %33 veriyor. hediyeleri de var satarsın. iş ki çevren var mı satabilecek.

bir de bazı çağrı merkezleri evden çalışma imkanı veriyormuş. gerçi çocuğunla yapabilir misin emin değilim.

illa sesli çağrı merkezi de değil online çağrı merkezi de olabilir. pc başında yazışarak... ama işte çocuğunla olur mu emin olamadım.

Arkadaşlar benimde küçük bir bebeğim var ve bende konu sahibi arkadaşımız ile aynı durumdayım. Şu evden çalışılabilecek çağrı merkezleri hakkında daha detaylı bilgisi olan var mı?

Konu içeriği nedeniyle "İş ve Kariyer" başlığına taşınmıştır.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

eşim pek sıcak bakmıo bu işe benimde içime sinmedi araştırınca sende bak dilek

Çok teşekkür ederim. Ben msn açıp halen arkadaşla görüşemedim. Bu işin içeriği neymiş peki??? Bebeğim olmadan önce bankada çalışıyordum o yüzden aslında şu evden yapılabilen çağrı merkezi işleri hakkında bilgi almaya çalışıyorum ama maalesef öğrenemedim(

esraanne çok teşekkür ederim bilgi için. Çocuğumu bırakıp işe gitmek içime sinmediği için evden yapabileceğim bir iş arıyorum. Ama yaşadığım yer merkezden uzak ve lanet biryer olduğundan böyle evde yapılan mantıydı börekti boncuktu falan gibi işler bulamıyorum maalesef. Böyle devam ederse bir iki ay içerisinde işe başlamak zorunda kalacağım yine(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…