bANA AKIL VERİN?? 37+6 gün,Sezeryan, çok fenayım ama hala bekliyoruz....

nunuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.318
0
116
43
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar;
Bende 2. kızıma hamileyim. 37+6 gün oldu bugün , ilk kızımı erken almışlardı verdiği sezeryan tarihinden de.
NST'de iyi çıkmamıştı. Bunda da o yüzden korkuyorum ama 2 kere NST'ye girdim, hatta geçen hafta 10'unda sadece soktu, 21'ine falan alırız dedi. Bir öncesinde kendim istiyorum diye sokturdu , sonra laf etmeyeymişim. 2 kere girdim yani.
Şimdi haftaya Cumaya sabah erkenden gel dedi.
Fakat iznimi 37.hafta sonuna kadar uzatmıştım zaten, ama işlerde sorun var diye yine gittim, çarşambadan beri evdeyim.
Evde de cam falan sildim, perşembe -cuma günü çok kötüydüm. Aşağıya çok kötü ağrı giriyordu, sanki ayağı bacağı çıkacak gibi, felaket bel ağrısı. Cumartesi doktor yok diye gitmedim .Şİmdi pazartesi sabah erkenden gidip anlatayım diyorum ama doktor ne anlatsam normal diyor. Perşembe günü normal doğuruyorum heralde oldum, 2 NST'de de ağrım var çıktı demişti hemşireler, ona götürdüğümde normal demişti.

Şu anda da fazla yürüyemiyom,ayakta kalamıyom, belim çok ağrıyor ve sağ çatı kemiğim çok ağrıyor, topallıyor gibi yürüyorum.
Bebek iri dedi ama 3 küsür olarak dedi 3200 gibi, bu haftada 200gr alsa, fazla da iri değil gibi ama.
Bide denilenin eksiği çıkıyor ve ilk haftada kilo veriyorlar.
Heralde boyu falan uzun.
Devamlı hareketli benimki, çok itiriyor ve canım acıyor, birde çatı ve bel ağrısı artık.
İLK KIZIMDA KENDİMİ İYİ HİSSETTİĞİM HALDE , NST İYİ DEĞİL DİYE BEBEĞİ ALMIŞLARDI.
ŞİMDİ BU ADAM NSTYE DE BİR KERE KENDİNDEN BAKTIRIP SEZERYAN TARİHİ 10 GÜN SONRAYA VERMESİ NORMAL Mİ?
Kİ KENDİMİ YORDUM VE ACAİP AĞRIM OLUP KIVRANDIM, YARIN SÖYLEYECEĞİM BUNU.
SEZERYAN OLACAĞI İÇİN BENİ BU KADAR BEKLETMESİ İYİ DEĞİLİM DEDİĞİM HALDE NORMAL Mİ?
DİKİŞ AYNI YER OLACAKMIŞ, AYNI YERDEN DİKİŞTEN DE SORUN YAŞAYAN VAR MI?
BİRDE CUMAYA ALALIM DEMİŞTİ, HAFTASONU BİR SORUN YAŞAYAN VAR MI? CUMARTESİ DOĞUMCU GELMİYOR ZATEN.

bebek ve anne için hayati risk yoksa veya ters giden bir şey yoksa doktorlar 39. haftada sezeryan yapmak istiyorlar. bu tamamen bebeğin gelişimi için. oradaki geçirdiği zaman dışarıdakiden çok daha değerli olduğu için. sancıların vücudunu normal doğuma hazırlıyor gibi. bazı gebeler uzun süre sancıya alışarak doğuma gider(.bu haftalar sürelebilir doğuma kadar). bazıları da birdenbire sancı nişanla doğuma gidip en fazla 72 saatte doğum yapıyor. senin ki ilk seçenek galiba. yurt dışında da daha önceki dikişin üzerinden tekrar sezeryan yapılıyor. bunu iyi doktorlar biliyor ve yapıyor diye biliyorum . hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…