- 11 Şubat 2021
- 1.480
- 2.475
- 63
merhaba ben 23 yasindayim esimle 2014 yilinda tanistim esimin ailesi benim icin hicbirsey yapmadi dugun nişan veya bayram alisverisi altinda takilmadi pekte umrumda olmadi aslinda esimle yuvami kurayim derdindeyken esimin ailesi hep bizi ayirma derdindeydi diger gelinlerine hersey yapildi esim cobancilik yapti ve bu hayvanlari hep abileri satti birikimlerimizide yediler. kisaca böyle eşim asgari ucretle iş buldu bir eve yerlestik esimin ailesi sana mal davar verecez butun borclarini odersin dedi hergun konustular ve esim inanip isten cikti bizi zorla koye kaynanamin yanina goturdu. kaynanam bana hayati zehir etti yedigimden ictigime yatmamdan kalkmama laf etti birde cocugum var tabi durmadan beni evden kovuyordu laf sayiyordu. ben esimle evlenmeden once birlikte olmustum ogrenmislerdi cesitli olaylardan durmadan kafama kaktilar sen namussuzdun haltlar yedin ondan dugunun olmadi diye bugun esimle iş konusunu tartistik bulundugumuz sehirde bir turlu is bulamadi kocaelinde guvenlik isi varmis kabul et dedim kabul etmedi tartistik kavga cikti esim bana vurdu kaynanam gene beni evden atmaya kalkti ilk degildi sonucta esim o evden atsada bu evde benim emegim var ben nerde sen ordasin laflari vardi bende ailemi aradim koye jandarma gondermisler kaynanamla esimin abisi bana agiza alinmayacak hakaretler ettiler. evden iki uc tane bezle jandarma esliginde ciktim esimde benimle geldi sonra ailem 2 saatlik mesafeden beni aldi. esimin ailesi benim ailemi arayip bir suru hakaret etmisler. bosanip cocugu ortadada birakmak istemiyorum ama ne yapacagimida bilmiyorum