Bana acil yardım edin lütfen gebelik hakkında bilinçli olan bayanlar

kız naber? üyeliğini geri açıp yine bilmediğin konularda sallamaya başlamışsın
Şaşırdık mı hayır :)
SusmayanKalem SusmayanKalem bak benden başka üyeler de seni uyarıyor triplere giriyorsun adam akıllı söyleyin diyorsun. Daha ne kadar adam akıllı söyleyebiliriz acaba? Kulvarlar farklı olunca anlamaman doğal tabii ;)

vallahi bundan bir önceki yorumum gayet düzgün bir üsluptaydı bence. "bilmediğiniz konularda yazmayın" demiştim. eee sen o gün bana triplenip hesabını kapattın, sonra da geldin yine başlamışsın bunlara? bak ben tıp okuyorum, o yazdığın ventriküler fibrilasyonu da senden çok çok daha iyi biliyordum ama neyse dedim, sonuçta daha doktor değilim, yanlış bir bilgi veririm hem konunun da fibrilasyonla zerre alakası yok istediğini yazsın dedim sustum, sana açıklamasını yapmadım. yeri geliyor yazdığım şeyden emin olamıyorum, açıp internetten doğru mu hatırlıyor diye bakıp ona göre bilgi veriyorum. sana düzgün üslupla da yazsak böyle dalga geçer şekilde de yazsak hiçbir şey değişmiyor. bilginin olmadığı her konuda fikrin var maşallah

ben de "burası gerçek bilgilerin edinileceği bir platform değil, sohbet ortamı " diye düşünerek müdahale etmem genelde yanlış olduğuna emin olduğum bilgilere bile ama bunda "ben öyle biliyorum" gibi bir ibare bile yok :D 95 in altındaysa rahat et denmiş :confused: bilmediğini söylemek ayıp değil ki SusmayanKalem SusmayanKalem her konuda bilgin olmaması normal, bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin, hayır ben ciddiye almıyorum alan da yanlış yapıyor burası işin ehlinin yazdığı bir yer değil zaten ama yine de tut ki kadının 60 çıktı hcg si sana da inandı ohh hamile değilim diye rahatladı, yasal kürtaj süre sınırını geçti... eee nolacak?

ben de "burası gerçek bilgilerin edinileceği bir platform değil, sohbet ortamı " diye düşünerek müdahale etmem genelde yanlış olduğuna emin olduğum bilgilere bile ama bunda "ben öyle biliyorum" gibi bir ibare bile yok :KK70: 95 in altındaysa rahat et denmiş :confused: bilmediğini söylemek ayıp değil ki SusmayanKalem SusmayanKalem her konuda bilgin olmaması normal, bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin, hayır ben ciddiye almıyorum alan da yanlış yapıyor burası işin ehlinin yazdığı bir yer değil zaten ama yine de tut ki kadının 60 çıktı hcg si sana da inandı ohh hamile değilim diye rahatladı, yasal kürtaj süre sınırını geçti... eee nolacak?

Canimin ici sanada ek olarak ilave ediyim benim kanda 60 cikti kizim simdi 2 yasinda cok dogru yazmissin yorumlarina hayranim :KK66: demeden gecmek istemedim

ben de "burası gerçek bilgilerin edinileceği bir platform değil, sohbet ortamı " diye düşünerek müdahale etmem genelde yanlış olduğuna emin olduğum bilgilere bile ama bunda "ben öyle biliyorum" gibi bir ibare bile yok :KK70: 95 in altındaysa rahat et denmiş :confused: bilmediğini söylemek ayıp değil ki SusmayanKalem SusmayanKalem her konuda bilgin olmaması normal, bilmiyorsan yazmak zorunda değilsin, hayır ben ciddiye almıyorum alan da yanlış yapıyor burası işin ehlinin yazdığı bir yer değil zaten ama yine de tut ki kadının 60 çıktı hcg si sana da inandı ohh hamile değilim diye rahatladı, yasal kürtaj süre sınırını geçti... eee nolacak?
uuuu öyle seylerde mi var yaa ben ne kadar geri kalmışım böyle seylerde acemilik almış gidiyor bende. :KK49::110:

Back