• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana acil yardım edin lütfen gebelik hakkında bilinçli olan bayanlar

Oztrdenz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2016
13
11
3
38
Hanımlar ben yeni kan testi yaptırdım ama aksam üstü oldugu icin bi jinekologa gösteremedim. Kafam karman çorman hertürlüde belirtiler var belki normal belki.psikolojik ama bilinçli.olan deneyimi olaninız mutlaka ama mutlaka vardır bi aydınlatırsanız beni.çok mutlu olucam
IMG-20170208-WA0001.jpeg

Bu arada resimde ad soyad falan görünüyor, kesseydin o bölümü keşke..

Beta hcg sonucun 95 in altında olursa korkmana pek gerek yok . Hamileliğin çok düşük bir ihtimal olur .
Bende öyle değişik belirtiler hassasiyetler oluştu ki normalde hic bende olmayan seyler buda sinirlerimi.bozdu psikolojimi.altüst etti var mı yok mu diye.cok tskler

Şaka yapıyorsun herhalde değil mi
Altında kocaman yazmış hangi değerlerin ne riski olabileceği
3 haftalık max bile 7 yazmış

Okuma yazması olan herkes anlar.

Ben bu konunun iyi niyetine inanmıyorum.

Adına soyadına kadar kimi paylaşıyor, kime bela etmeye çalışıyorsun insanları bilmiyorum.

Şaka yapıyorsun herhalde değil mi
Altında kocaman yazmış hangi değerlerin ne riski olabileceği
3 haftalık max bile 7 yazmış

Okuma yazması olan herkes anlar.

Ben bu konunun iyi niyetine inanmıyorum.

Adına soyadına kadar kimi paylaşıyor, kime bela etmeye çalışıyorsun insanları bilmiyorum.
Beni. Tabikide yazma cvp sende demekki acemyiz burda profile bakan anlar yeni oldugumu densizlik yapma

Sözelcisin galiba
sağda zaten yazıyor değerler hangi aralıktayken gebe olunduğu. Doktora bile gitmeye gerek yok
Öylesine açılmış bi konu.

yalan yanlış bilgiler yine havalarda uçuşuyor:halay::rapci: 5 tir o , 95 olsa duramazsın

:D Çok tatlısın yanlış yazdıysam bile bana bunu söyleyiş şeklin çok güzel . Arkadaşımın 96 ydı doktor sınırdasın şuan emin olamayız demişti . Ona ve hanım efendinin test sonucunun altında yazan bilgi kısmına göre yazmıştım :) Yanlış bilgi vermişsem özür dilerim :)

kız naber? üyeliğini geri açıp yine bilmediğin konularda sallamaya başlamışsın

@Mrs Rabia Hani sormuştun ya işte cevabı ... Hayır bana bu şekilde yaklaşınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum . :(

Ben hatalıysam yanlış bilgi verdiysem özür diler bu bilgiye nereden sahip olduğumu söylerim . Yukarıda da yazmışım zaten . Ama üslup diyorum çok önemli bir şey .

Şimdi bana bunu bu şekilde yazınca eline ne geçti , sen ondan haber ver ?

@Mrs Rabia Hani sormuştun ya işte cevabı ... Hayır bana bu şekilde yaklaşınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum . :KK43:

Ben hatalıysam yanlış bilgi verdiysem özür diler bu bilgiye nereden sahip olduğumu söylerim . Yukarıda da yazmışım zaten . Ama üslup diyorum çok önemli bir şey .

Şimdi bana bunu bu şekilde yazınca eline ne geçti , sen ondan haber ver ?
vallahi bundan bir önceki yorumum gayet düzgün bir üsluptaydı bence. "bilmediğiniz konularda yazmayın" demiştim. eee sen o gün bana triplenip hesabını kapattın, sonra da geldin yine başlamışsın bunlara? bak ben tıp okuyorum, o yazdığın ventriküler fibrilasyonu da senden çok çok daha iyi biliyordum ama neyse dedim, sonuçta daha doktor değilim, yanlış bir bilgi veririm hem konunun da fibrilasyonla zerre alakası yok istediğini yazsın dedim sustum, sana açıklamasını yapmadım. yeri geliyor yazdığım şeyden emin olamıyorum, açıp internetten doğru mu hatırlıyor diye bakıp ona göre bilgi veriyorum. sana düzgün üslupla da yazsak böyle dalga geçer şekilde de yazsak hiçbir şey değişmiyor. bilginin olmadığı her konuda fikrin var maşallah

Back