- 2 Aralık 2016
- 13
- 11
- 3
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi ohh çekebilirim yani teşekkurlerNegatif çıkmış canım
Çok teşekkürler :)Hamileik görünmüyor
Ahahaha ben de kötü haber verdiğimi sanıyordum , iyi haber olduğuna sevindimBi ohh çekebilirim yani teşekkurler
Aynen benim icin iyi bi haber beynim catliyordu artik.Ahahaha ben de kötü haber verdiğimi sanıyordum , iyi haber olduğuna sevindim
Fark rtmez problem degil tskrler uyarin icjnBu arada resimde ad soyad falan görünüyor, kesseydin o bölümü keşke..
Bende öyle değişik belirtiler hassasiyetler oluştu ki normalde hic bende olmayan seyler buda sinirlerimi.bozdu psikolojimi.altüst etti var mı yok mu diye.cok tsklerBeta hcg sonucun 95 in altında olursa korkmana pek gerek yok . Hamileliğin çok düşük bir ihtimal olur .
Cok teşekkurlerBeta hcg sonucun 95 in altında olursa korkmana pek gerek yok . Hamileliğin çok düşük bir ihtimal olur .
Beni. Tabikide yazma cvp sende demekki acemyiz burda profile bakan anlar yeni oldugumu densizlik yapmaŞaka yapıyorsun herhalde değil mi
Altında kocaman yazmış hangi değerlerin ne riski olabileceği
3 haftalık max bile 7 yazmış
Okuma yazması olan herkes anlar.
Ben bu konunun iyi niyetine inanmıyorum.
Adına soyadına kadar kimi paylaşıyor, kime bela etmeye çalışıyorsun insanları bilmiyorum.
yalan yanlış bilgiler yine havalarda uçuşuyor 5 tir o , 95 olsa duramazsınBeta hcg sonucun 95 in altında olursa korkmana pek gerek yok . Hamileliğin çok düşük bir ihtimal olur .
kız naber? üyeliğini geri açıp yine bilmediğin konularda sallamaya başlamışsınBeta hcg sonucun 95 in altında olursa korkmana pek gerek yok . Hamileliğin çok düşük bir ihtimal olur .
yalan yanlış bilgiler yine havalarda uçuşuyor 5 tir o , 95 olsa duramazsın
kız naber? üyeliğini geri açıp yine bilmediğin konularda sallamaya başlamışsın
vallahi bundan bir önceki yorumum gayet düzgün bir üsluptaydı bence. "bilmediğiniz konularda yazmayın" demiştim. eee sen o gün bana triplenip hesabını kapattın, sonra da geldin yine başlamışsın bunlara? bak ben tıp okuyorum, o yazdığın ventriküler fibrilasyonu da senden çok çok daha iyi biliyordum ama neyse dedim, sonuçta daha doktor değilim, yanlış bir bilgi veririm hem konunun da fibrilasyonla zerre alakası yok istediğini yazsın dedim sustum, sana açıklamasını yapmadım. yeri geliyor yazdığım şeyden emin olamıyorum, açıp internetten doğru mu hatırlıyor diye bakıp ona göre bilgi veriyorum. sana düzgün üslupla da yazsak böyle dalga geçer şekilde de yazsak hiçbir şey değişmiyor. bilginin olmadığı her konuda fikrin var maşallah@Mrs Rabia Hani sormuştun ya işte cevabı ... Hayır bana bu şekilde yaklaşınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum .
Ben hatalıysam yanlış bilgi verdiysem özür diler bu bilgiye nereden sahip olduğumu söylerim . Yukarıda da yazmışım zaten . Ama üslup diyorum çok önemli bir şey .
Şimdi bana bunu bu şekilde yazınca eline ne geçti , sen ondan haber ver ?