E Elis Ziyaretçi 29 Haziran 2009 Konu Sahibi Elis #21 Ferza .!.: Laaa elis, turnayı gözünden vurdun haaaaa.... Beben çok zekii olcek sanırsam.... hihoyyythihoyyythihoyyyt Genişletmek için tıkla... benim hatundan ne bekliyodunki,tabiki zeki olcek,anasina cekmis:1closedeyes:şakkıdı Hülya .!.: Tüh..Admin ve Konu sorumlularının mesajları bu şarkıyla dolar artık Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cemre110 .!.: :a015:eliiiis ecelinemi susadın yavruuumkötükedihüso şarkılar türküler arabesk takılıyosun senağlama hayırdır kazanmı kaldırıyoruz gülüm de hele:gitme::gitme::gitme: Genişletmek için tıkla... oh olsun iste,,dellendirmesinler beni. ilarzu .!.: bayıldım elis yaaaaaa Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim ilarzucum,ve hepinize kizlar,,,kendinize iyi bakin,,,,Şeniz
Ferza .!.: Laaa elis, turnayı gözünden vurdun haaaaa.... Beben çok zekii olcek sanırsam.... hihoyyythihoyyythihoyyyt Genişletmek için tıkla... benim hatundan ne bekliyodunki,tabiki zeki olcek,anasina cekmis:1closedeyes:şakkıdı Hülya .!.: Tüh..Admin ve Konu sorumlularının mesajları bu şarkıyla dolar artık Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 cemre110 .!.: :a015:eliiiis ecelinemi susadın yavruuumkötükedihüso şarkılar türküler arabesk takılıyosun senağlama hayırdır kazanmı kaldırıyoruz gülüm de hele:gitme::gitme::gitme: Genişletmek için tıkla... oh olsun iste,,dellendirmesinler beni. ilarzu .!.: bayıldım elis yaaaaaa Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim ilarzucum,ve hepinize kizlar,,,kendinize iyi bakin,,,,Şeniz
eylul07 bigün bende anne olacağım Kayıtlı Üye 18 Haziran 2007 609 3 51 30 Haziran 2009 Konu Sahibi Elis #22 :roflol::roflol::roflol:
incitanemtuana EVLI MUTLU IKI COCUKLU :) Kayıtlı Üye 10 Aralık 2007 25.344 26 41 30 Haziran 2009 Konu Sahibi Elis #23 ay kramf girdi gülmekten harika bir paylasim gülüm benim
E Elis Ziyaretçi 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Elis #24 eylul07 .!.: :roflol::roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: ay kramf girdi gülmekten harika bir paylasim gülüm benim Genişletmek için tıkla... cooooook tesekkur ederim kizlar,sizleri seviyorumŞeniz
eylul07 .!.: :roflol::roflol::roflol: Genişletmek için tıkla... incitanemtuana .!.: ay kramf girdi gülmekten harika bir paylasim gülüm benim Genişletmek için tıkla... cooooook tesekkur ederim kizlar,sizleri seviyorumŞeniz
rosemm first lady Kayıtlı Üye 12 Ocak 2009 2.245 2 2 Temmuz 2009 Konu Sahibi Elis #25 he hheeee heeeee süper süper süperrrrr şahane olsun klavyenin tuşlarına sağlıkk:lepi::lepi:
E Elis Ziyaretçi 3 Temmuz 2009 Konu Sahibi Elis #26 rosemm .!.: he hheeee heeeee süper süper süperrrrr şahane olsun klavyenin tuşlarına sağlıkk:lepi::lepi: Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim bitaneeeeeeeemŞeniz
rosemm .!.: he hheeee heeeee süper süper süperrrrr şahane olsun klavyenin tuşlarına sağlıkk:lepi::lepi: Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim bitaneeeeeeeemŞeniz