Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar beyaz yada pembeli bambu tarzı beşik satan varmı
merhaba,bende bambu beşik var,beyaz üzerinde saten mavi fırfırı var,ama isterseniz çıkarıp pembe tül koyabilirsiniz,fiyatı cok uygun 130 tl'ye veriyorum,piyasa fiyatları 300-350 tl'den başlıyor.İlgilenirseniz mail'inize resim gönderebilirim.
Merhaba,
bende bambu beşik arıyorum, özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmediği için. Resim yollayabilirmisiniz, fiyatınız uygun geldi ürünü beğenirsem hemen almak isterim.
Merhaba bende de sallanan bambu tarzi besik var icinde nevresim ustunde tulu de var ben 475e aldim sadece ilk 20 gun lohusayken odamda tuttum kizima oda yapmistim sonra kendi yatagina gecirdim ic dosemesi tamamen mini damla dan.200 tl ye verebilirim dusunurseniz fotograf yollarim
resim yollayabilirmisniz birde nerede yaşıyorsunuz kargo için
arkadaşlar beyaz yada pembeli bambu tarzı beşik satan varmı
fotoğraflarını çektim.
Eki Görüntüle 918770 Eki Görüntüle 918786 Eki Görüntüle 918785 Eki Görüntüle 918784 Eki Görüntüle 918783 Eki Görüntüle 918782 Eki Görüntüle 918781 Eki Görüntüle 918780 Eki Görüntüle 918779 Eki Görüntüle 918778 Eki Görüntüle 918777 Eki Görüntüle 918776 Eki Görüntüle 918775 Eki Görüntüle 918774 Eki Görüntüle 918773 Eki Görüntüle 918771 Eki Görüntüle 918772 Eki Görüntüle 918787
yenidoğan setinin içinde 2 alt, 2 üst, 1 zıbın, 1 şapka, 1 alttan çıtçıtlı bady, 1 adet de büyük penye battaniyesi var. set de beşiğin içerisindeki takım da mini damla ya ait penyesi yumuşacık pamuk gibi mini damla kullananlar bilir.bunların haricinde göbek bağı ve ağız bezi de var onları da alan olursa içerisine eklerim. mini damladan 105 tl ye almıştım.10lu set olarak internetten fiyat araştırması yapabilirsiniz. 45 tl ye veririm
Henuz satilmadi ist beylikdüzündeyım.
Duruyor carsamba gunleri stajda oluyorum dusunuyorsaniz carsamba haricinde istediginiz gun gelip bakabilirsiniz.
Duruyor carsamba gunleri stajda oluyorum dusunuyorsaniz carsamba haricinde istediginiz gun gelip bakabilirsiniz.
ben özelden mesaja tamıyorum. siz bana özelden numaranı atabilirseniz ben arayım sizi.
Kusura bakmayin bi arkadas persembe aksami gelip alacak vazgecme durumlari olursa size haber veririm