Zeynep XSXule Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Eylül 2007 8 0 86 39 Ankara 1 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep XSXule #1 slm kızlar..bambu kokusu içeren bi parfüm markası biliyosanız lütfen yazın...bizim yaşlaımızda her parfüm kullanılmıyo,bambu çok hafif ve hoş bi koku..cvplarınızı bekliyorum...sevgiler.yerimseniben
slm kızlar..bambu kokusu içeren bi parfüm markası biliyosanız lütfen yazın...bizim yaşlaımızda her parfüm kullanılmıyo,bambu çok hafif ve hoş bi koku..cvplarınızı bekliyorum...sevgiler.yerimseniben
D delphines Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2007 232 9 318 46 Ankara 24 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep XSXule #2 Sanırım yves rocherin bambu kokulu deodorantı ve parfümü var. Ona bir bak istersen.
primrose Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 140 1 116 İstanbul 28 Mayıs 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep XSXule #3 be spontaneous-avon. Aradığına benzer bir koku tahminimce.
E EU1 Ziyaretçi 1 Haziran 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep XSXule #4 be spontaneous evet aradığın kokuya benzer bir koku canım ben de aynısını kullanıyorum mükemmel bir parfüm hemde kalıcı tavsiye ederim...
be spontaneous evet aradığın kokuya benzer bir koku canım ben de aynısını kullanıyorum mükemmel bir parfüm hemde kalıcı tavsiye ederim...