Bambu bornoz takımı koku mu yapar?

Mutlulugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
29
0
36
İstanbul
Kızlar çeyizim için bambu bornoz takımı almaya niyetlenmişken yeni evlenmiş bir arkadaşım kendisininde Taç'tan bambu bornoz aldığını ancak ilk kullanımdan sonra tekrar kullanamadığını, rahatsız edici bir koku olduğunu ve her kullanımdan sonra tekrar yıkamak zorunda kaldığını söyledi...Özellikle sordum ıslakmı bırakıyorsun diye ama hayır dedi... Kullanıpta aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ?? Çok kafam karıştı:59:

Kızlar çeyizim için bambu bornoz takımı almaya niyetlenmişken yeni evlenmiş bir arkadaşım kendisininde Taç'tan bambu bornoz aldığını ancak ilk kullanımdan sonra tekrar kullanamadığını, rahatsız edici bir koku olduğunu ve her kullanımdan sonra tekrar yıkamak zorunda kaldığını söyledi...Özellikle sordum ıslakmı bırakıyorsun diye ama hayır dedi... Kullanıpta aynı sıkıntıyı yaşayan varmı ?? Çok kafam karıştı:59:

bende bambu almayı dusunuyodum cnm burayı takıp edıcem ınsallah herkez sıkayetcı deıldır

Sitelerin şikayet bölümlerine bakın ordan bakıp ona göre alırsınız canım

hadi ya ben de bambu aldım:26: ama kullanmadım daha,koku mu yapıyomuş bu şimdi tüh:18:

Canım bornoz değil de bambu lifinden el havlum var kullanırken de ıslakken de bir koku duymadım rahatsız edici,şaşırdım duyunca..

Bambu lifinden havlular o zaman yeni çıkmıştı bilmediğimden güvenemedim sadece bir el havlusu almıştım keşke hem bornozları hem havluları ondan alsaydım gerçekten çok güzel yumuşatıcı koyulmayan havlular insanın yüzünü acıtır ya bunlar hep yumuşacık,tavsiye ederim yani..Ayrıca suyu da çok güzel çekiyor..

ben 11 aylık evliyim canım, özdileğin bambu bornoz takımını kullanıyorum, koku falan yok yani ilkj günki gibi duruyor... ama ıslak bırakmıyoruz tabi.. gene de sen bilirsin

ben bambu havlu kullanıyorum çoook memnunum ama aynı havlu eltimde var o koku yaptığını iddia ediyo ben öyle bişey yaşamadım bi arkadaşım aldı bornoz ama daha kullanmadı nurpakın aldı o bilmiyorum

ben de bambulardan mı alsam diyorum kararsızım, önerebileceğiniz marka var mı, aile seti olanlardan istiyorum baktımlarım da hep 300tl civarı (taç, pierre cardine bakmıştım) normal mi pahalı mı olur? :26:

Back
X