E emosyakup Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 1.118 13 158 Ankara 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #1 Bambu beşik yatak takımıyla beraber_ yürüteç ana kucagı taşıma oto koltugu üçü bür arada Eklentiler $119765397_tn70_0.jpg 25 KB · Görüntüleme: 104 $BAMBU BEÃÃK.jpg 25,6 KB · Görüntüleme: 738 $baby2go-8923-ekonomik-ana-kucagi---pembe.jpeg 8,6 KB · Görüntüleme: 100
Y yessooo Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2014 333 49 48 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #2 emosyakup .!.: Bambu beşik yatak takımıyla beraber_ yürüteç ana kucagı taşıma oto koltugu üçü bür arada Genişletmek için tıkla... Bambu beşik için ne kadar düşünüyosunuz bir de hangi şehirdesiniz?
emosyakup .!.: Bambu beşik yatak takımıyla beraber_ yürüteç ana kucagı taşıma oto koltugu üçü bür arada Genişletmek için tıkla... Bambu beşik için ne kadar düşünüyosunuz bir de hangi şehirdesiniz?
E emosyakup Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 1.118 13 158 Ankara 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #3 NUR1010 .!.: Bambu beşik için ne kadar düşünüyosunuz bir de hangi şehirdesiniz? Genişletmek için tıkla... canım bu modelin iciyle beraber sıfırı suan 400 tl bizde o civar almıstık ben direk beklemesin satılsın diye 200 tl vercgm ihtiyacı olan kacırmasın ama ankaradayım elden teslim ederimm yürütecide 20 tl veririm calısır durumda müzigi falan sıkıntısı yok ana kucagınıda 40 tl veririm ana kucagı oto koltugu tasıma bir arada hepside sorunsuz....
NUR1010 .!.: Bambu beşik için ne kadar düşünüyosunuz bir de hangi şehirdesiniz? Genişletmek için tıkla... canım bu modelin iciyle beraber sıfırı suan 400 tl bizde o civar almıstık ben direk beklemesin satılsın diye 200 tl vercgm ihtiyacı olan kacırmasın ama ankaradayım elden teslim ederimm yürütecide 20 tl veririm calısır durumda müzigi falan sıkıntısı yok ana kucagınıda 40 tl veririm ana kucagı oto koltugu tasıma bir arada hepside sorunsuz....
E emosyakup Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 1.118 13 158 Ankara 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #4 ciddi alıcılar ozelden hotmail adresini vereblr ozelden fotolarında atarım bambu besigin hic bir sorunu yok tertemiz ic takımıyla beraber
ciddi alıcılar ozelden hotmail adresini vereblr ozelden fotolarında atarım bambu besigin hic bir sorunu yok tertemiz ic takımıyla beraber
Y yessooo Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2014 333 49 48 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #5 emosyakup .!.: canım bu modelin iciyle beraber sıfırı suan 400 tl bizde o civar almıstık ben direk beklemesin satılsın diye 200 tl vercgm ihtiyacı olan kacırmasın ama ankaradayım elden teslim ederimm canım aslında beşiği düşünüyodum ama elden teslim almam mümkün değil Genişletmek için tıkla...
emosyakup .!.: canım bu modelin iciyle beraber sıfırı suan 400 tl bizde o civar almıstık ben direk beklemesin satılsın diye 200 tl vercgm ihtiyacı olan kacırmasın ama ankaradayım elden teslim ederimm canım aslında beşiği düşünüyodum ama elden teslim almam mümkün değil Genişletmek için tıkla...
E emosyakup Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 1.118 13 158 Ankara 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #6 NUR1010 .!.: emosyakup .!.: canım bu modelin iciyle beraber sıfırı suan 400 tl bizde o civar almıstık ben direk beklemesin satılsın diye 200 tl vercgm ihtiyacı olan kacırmasın ama ankaradayım elden teslim ederimm canım aslında beşiği düşünüyodum ama elden teslim almam mümkün değil Genişletmek için tıkla... canım kargo ile baska sehire isterseniz yollarım ben sorun degil kargo cok tutar diye elden teslim etmek daha mantıklı Genişletmek için tıkla...
NUR1010 .!.: emosyakup .!.: canım bu modelin iciyle beraber sıfırı suan 400 tl bizde o civar almıstık ben direk beklemesin satılsın diye 200 tl vercgm ihtiyacı olan kacırmasın ama ankaradayım elden teslim ederimm canım aslında beşiği düşünüyodum ama elden teslim almam mümkün değil Genişletmek için tıkla... canım kargo ile baska sehire isterseniz yollarım ben sorun degil kargo cok tutar diye elden teslim etmek daha mantıklı Genişletmek için tıkla...
K kayra_21 Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2014 77 0 6 34 Ankara 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #7 Merhaba bende ankarada otuuryorum ve urune talibim ama ozelden mail adresimi atmayi bilmiyorum(
E emosyakup Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 1.118 13 158 Ankara 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #8 kayra_21 .!.: Merhaba bende ankarada otuuryorum ve urune talibim ama ozelden mail adresimi atmayi bilmiyorum( Genişletmek için tıkla... canım merhaba sizden once talibi cıktı 3 urunude gelip elden almak istiyorlar eger sıkıntı olursa bambu besik icin size msj atarım
kayra_21 .!.: Merhaba bende ankarada otuuryorum ve urune talibim ama ozelden mail adresimi atmayi bilmiyorum( Genişletmek için tıkla... canım merhaba sizden once talibi cıktı 3 urunude gelip elden almak istiyorlar eger sıkıntı olursa bambu besik icin size msj atarım
K kayra_21 Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2014 77 0 6 34 Ankara 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #9 Peki o zaman ven haber bekliyorum sevgilerr
E emosyakup Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2012 1.118 13 158 Ankara 3 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi emosyakup #10 satıldı kapanablnr