Saç Rengi ve Saç Boyama Balyaj yaptırayım dedim de oyyy !

osgex

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
157
6
46
Denizli
Arkadaşlar merhaba. Avatarda göreceğiniz üzere saçlarım dipten uca sarıydı.Bir süre sonra gözüme çiğ gelmeye başladı.
Açık kahve yada kumral tonlarında balyaj attırmak için kuaföre gittim.

Nasıl bir kahverengi kullandı bilmiyorum ama o attığı yerler kahve kızıl oldu.Kızıllık daha yoğun.Yıkadıkça o kızıllar akar dedi.4 gündür 4 kez yıkanıyorum ama akmadı.Akma belirtisi de yok.

Sizce o kızıllık akar mı? sarı kırmızı oldummmmm

Akmazsa bir çözümü var mı ne yapmalıyım ?

Nasil bi balyaj yaptirdinki! Haftalik mi! Gunluk mu! Normal boya balyaj mi! Gunlukse gitmesi lazimdi degil belliki! Normal se 2-3 ay icinde anca akar boyasi ve uzadikca kestirdikce gidiyor...

Canım kuaförün beceriksizliği tamamen. annemin saçları sapsarıydı uzun yıllar. Koyultmak istediğinde o problemi yaşadı. Sen önce o kuaförüne git. Yaptığını düzeltsin para almadan. Ha yine içine sinmezse daha iyi bir yer bulup derdini anlatırsın hallederler..

Nasil bi balyaj yaptirdinki! Haftalik mi! Gunluk mu! Normal boya balyaj mi! Gunlukse gitmesi lazimdi degil belliki! Normal se 2-3 ay icinde anca akar boyasi ve uzadikca kestirdikce gidiyor...

Boya ile..Dipleri kahve kızıl uçları sarı oldu.O kızıllığın gitmesini istiyorum yaa kahve tonu çok güzel oldu ah o kızıllık olmasa..
Bir yolu yok mu ki 2-3 ay çok fazla...

Mecburen yaptım diyor kızıl koymasaydım yeşile çevirirdi diyor.Düzelttirmek için gittiğimde böyle dedi.5 güne akar o kızıllık kalmaz çok koymadım dedi ama akmıyor.Beyaz sabun falan işe yaramadı 4 gündür yıkıyorum yapıştı sanki saçıma boyaaaa!

Valla benim bildiğim o ton gittikçe kötüleşiyor sen biraz daha bekle bakalım

Hep "o istenmeyen ton" yıkanınca akar zaten..Oyh, bu kuaförler beni öldürecek

Kızılları akıtmak için, cila yaptırman gerekiyor saç tonuna göre, o cilanın içine bir tık yeşil konulacak, mavi de olur ama yeşil daha uygun olur..Ama bunu yapabilen kuaför olur mu bilemem:26:

Of yeşil ya da mavi mi.O çok riskliymiş ya cesaret edemem sanırım..Küllü kumral ile atılsa olmuyor mu
Cila atınca da yıkadıkça o kızıllar gözükecek değil mi

Of yeşil ya da mavi mi.O çok riskliymiş ya cesaret edemem sanırım..Küllü kumral ile atılsa olmuyor mu
Cila atınca da yıkadıkça o kızıllar gözükecek değil mi

ı ıhh, küllü kumral almaz kızıllığı, alır gibi görünür, yıkayınca alttan yine hortlar

Doreliği ve kızıllığı alan mavi ve yeşildir. Yani küllü kumral boyanın içine fındık büyüklüğünde koyacaksın..Cila yapacaksan da aynı şekilde.. Ama dediğini gibi riskli bir uygulama bu, işinin ehli olmayan ellerde faciaya yol açabilir

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben 1 hafta daha akması için uğraşayım zemin açık nasıl olsa.Olmadı söylediğin yöntemi kuaförüme sorayım.Yılbaşında sarı kırmızı olmak istmiyorum
Teşekkür ederimmm

Ben 1 hafta daha akması için uğraşayım zemin açık nasıl olsa.Olmadı söylediğin yöntemi kuaförüme sorayım.Yılbaşında sarı kırmızı olmak istmiyorum
Teşekkür ederimmm

Saçlarını o hale getiren kuaförünün bu yöntemden haberi olduğunu sanmam canım..Haberi olsa da ona yaptırma zaten, yeşil gezmek istemiyorsan tabi :)

Sarının üstüne direkt balyaj atılmaz. Önce astar boya sonra baz bir renk belirlemeliydi. Maalesef o saç bulamaç olacak.

Son düzenleme:

Kusura bakma ama kuaförün kuaförlükten anlamıyor. Kapatsın dükkanı gitsin. Önce saçına astar boya yapıp üstüne baz renk atacaktı. Yoksa tabii ki yeşil olur. O saç akacaktı 1 ay süreyle, sonra yeniden baz bir renk ve üstüne balyaj. Resmen seni sallamış, bir halt bilmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…