- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.350
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşündüğüm/planladığım bi uygulama var ancak bu yeni bişey değil ama revançta olan bişey. Piyasadakilerin benim gördüğüm eksiklerini + kullanıcı yorum/isteklerini göz önüne alıp derlediğim bi uygulama. İlk uygulamamda gelirim yüksek olsun diye beklentim yok ama bu kadar zahmete girmek yerine kpss'nin oluru daha mı fazla diye karar veremiyorum daha doğrusu öngöremiyorum.işte o uygulama tutacak mı kaç kişi indirir vs vs bunları çok iyi etüt etmek lazım. yani uygumayı yazmak değil de doğru uygulamayı geliştirmek zor bence. var mı bir ön çalışmanız
Düşündüğüm/planladığım bi uygulama var ancak bu yeni bişey değil ama revançta olan bişey. Piyasadakilerin benim gördüğüm eksiklerini + kullanıcı yorum/isteklerini göz önüne alıp derlediğim bi uygulama. İlk uygulamamda gelirim yüksek olsun diye beklentim yok ama bu kadar zahmete girmek yerine kpss'nin oluru daha mı fazla diye karar veremiyorum daha doğrusu öngöremiyorum.
bunu öngörebilmeniz de mümkün değil ki... öngörmek yerine öncelemeniz lazım sanırım. ikisi de ihtimal, hangi ihtimal daha cazipse onu öncelerdim ben..Düşündüğüm/planladığım bi uygulama var ancak bu yeni bişey değil ama revançta olan bişey. Piyasadakilerin benim gördüğüm eksiklerini + kullanıcı yorum/isteklerini göz önüne alıp derlediğim bi uygulama. İlk uygulamamda gelirim yüksek olsun diye beklentim yok ama bu kadar zahmete girmek yerine kpss'nin oluru daha mı fazla diye karar veremiyorum daha doğrusu öngöremiyorum.
Allah yardımcımız olsun.Kpss konusunda ben de aynı dertten muzdaribim ama kpss ye hazırlanacağım. Hayatta risk almak gerekiyor ve denemeden de bilemeyiz asla. En azından ben denedim elimden geleni yaptım demek lazım bu hayatta.
2. Üniversite yerine yüksek lisans planım var aslında yazılımla ilgili ancak diğer üniversitenin adını yok saydıracak bir etkisi olur mu ki yoksa o diplomada mı elimde patlar?2. Ünv olarak yazılımla ilgili bişey okuyun derim...kpss işkencesi ve mülakatlarla zaten 1-2 yılınız gider...2.ünv ye girin bunun yerine kazanabilirseniz...basvurularda da ilgim olmamasına rağmen iş bulamadıgımdan 2.ünv okudum dersiniz...kpss den yüksek puan alsanız da garantisi yok yani risk....ünv isminden dolayı yani..o yüzden değmez kaldi ki 90 larda puan almak ta çok zor
2. Üniversite yerine yüksek lisans planım var aslında yazılımla ilgili ancak diğer üniversitenin adını yok saydıracak bir etkisi olur mu ki yoksa o diplomada mı elimde patlar?
Aa yüksek lisansta etkili saniyordum, arkadaş aöf lisans, marmara üni yüksek lisans mezunu işinde tercih edilmesi yüksek lisansına bakılarak olmuştu diye biliyorum.Önemli olan lisanstır....
Ylisansı kimse sallamıyor özel sektörde. Ben yazılımcıyım
Umudunu kaybetme, olmasa bile daha fazla mücadele etmeliyiz.Bir baltaya sap olamayan kişi benim. Tam da denk geldi konu ben de cok üzgünüm şu günlerde bütün arkadaşlarımın o kadar güzel kariyerleri var ki. Yıldım artık
Aynı şekilde mezun arkdasim kpss birincisi oldu sırf bu okullar yüzünden güvenlik soruşturması aylarca sürdü herkes göreve başladı o başlayamadı ve kızı o puanla çok alakasız bir yere atadilar çok üzülmüştüm hakkında hayırlısı olsun ayrıca kendinizi gelistirmissiniz başlıktaki gibi kendinize haksızlık etmeyin önünüz çok açık kötü düşünmeyin inşallah güzel kapılar acılir önünüzeOkuyan/yorum yapan herkese teşekkürler.
Yaş 30.
Fen edebiyat fakültesi mezunuyum, formasyonum var bunun yanında yazılım temelim mevcut (zamanında kursa gitmişitim). Ancak bunlar çöp sayılır çünkü fetö'nün kapanmış üniversitesinin eski mezunuyum (olaylar patlamadan önceki yıllarda mezun oldum). O yapıyla bir ilişkim yok/olmadı, üniversitelerinden mezun olmam dışında. Ülke işsizlikten kırılıyor zaten üzerine bu durumda eklenince tümden önüm kapanıyor.
Sizlere sorum;
1. Daha önce kpss'ye girmedim, bu sene çalışıp kpss'de şansımı denesem boş umut mu olur? Sicilim temiz, üniversite adından elenmezsem güvenlik soruşturmasından geçerim bunda sorun yok. Ama işte ya o haksızlığı yaparlarsa direkt elerlerse... Buarada kpss'de p3'den şansımı denemek istiyorum, yani öğretmenlik istemiyorum.
2. Yazılım alanında kendi çabamla ilerlemek, özelde iş bulamıyorum direkt eliyorlar. Bu alanda yüksek lisans yapsam faydası olur mu? Uygulama yapıp reklamlardan kazansam vs.
Tüm bunlar ütopya mı yoksa oluru var mı kafam o kadar karışık ki. Belkide boş uğraş içindeyim farklı bakış açılarına, benzer hikayelere ihtiyacım var...
Teşekkür ederim, inşallah. Arkadaşınız ve tüm hakedenler birgün haklarına kavuşurlar inşallah, çok yazık.Aynı şekilde mezun arkdasim kpss birincisi oldu sırf bu okullar yüzünden güvenlik soruşturması aylarca sürdü herkes göreve başladı o başlayamadı ve kızı o puanla çok alakasız bir yere atadilar çok üzülmüştüm hakkında hayırlısı olsun ayrıca kendinizi gelistirmissiniz başlıktaki gibi kendinize haksızlık etmeyin önünüz çok açık kötü düşünmeyin inşallah güzel kapılar acılir önünüze
Aa yüksek lisansta etkili saniyordum, arkadaş aöf lisans, marmara üni yüksek lisans mezunu işinde tercih edilmesi yüksek lisansına bakılarak olmuştu diye biliyorum.
4 yıl okumak gözümde büyüyor açıkcası, 2 yıllık programlama okumaktansa da bilgisayar mühendisliğinden yüksek yapmak daha mantıklı diye düşünmüştüm.