iyi dileklerin için teşekkürler canımcanım çok güzel alah nazardan saklasın tamamnıa erdirsinfakat çok karışık foto olmuş sanırım aceleye mi geldi ney ne çok seçemedim ben
çok teşekkürler canım, inşallah hepimiz çok mutlu oluruzmaşallah tatlım Allah nazarlardan saklasınveee Allah tamamına erdirsiinn inşaallaahhh
çok teşekkürler canım, inşallah hepimiz çok mutlu oluruz
canım çok teşekkürler güzel sözlerin içinCanım hepsi çok güzel olmuş, özel hediye paketi yapman ayrı bir şıklık kazandırmış. Belliki çok özenmişsin. Nişan tepsinede bayıldım, senmi yaptın? Bu arada bende nişan tepsimi süsledim, yüzüklerimiz takıldı, ama o karmaşada tepsinin resmini çekmeyi unuttuk
teşekkürler bitanem evet daha erkek tarafına gitmedi nişan gecesi 3 temmuz o gece bohça değişimleri olucak, benim bohçamda gelsin onlarıda en kısa zamanda yüklerim canımMaşallah canım herşeyinn çok güzell sanırım daha erkek tarafına gitmemişşş çok özenli hazırlamışsın seninkileride merakle bekliyoruz gülee güleekullanınn
çok teşekkürler canım iyi dileklerin içinMaşallah canım hepsi çok güzel Allahım güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin
evet canım damada hazırlanan nişan bohçası ama erkek evi değil burası bizim ev, nişandan 3 gün önce erkek tarafına bohçaları teslim etmeden seriyoruz merak eden dostlar hem görmeye hem tebriğe geliyorlar, bohça değişiminden sonrada bana alınanlar 3-4 gün kadar serilip gelenlere gösterilicekcnm bu nişan bohçaı mı oluyor
bide bunlar erkek evine mi seriliyor hiç haberim yok valla
iyi dileklerin için teşekkürler canımCok güzeller güle güle kullansın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?