• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Baltanemin cicileri :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
323
kızlar yorucu günlerin ardından nihayet bu gün birtanemin bohçası serildi :71: maşallah diyerek bakmaya başlayalım arkadaşlar :nazar: umarım bir eksiğimiz yoktur :69: Allah hayırlı etsin darısı tüm sevenlerin başına inşallah :64:

Eklentiler

• $BAL1.jpg
    $BAL1.jpg
    62 KB · Görüntüleme: 76
  • $BAL2.jpg
    $BAL2.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $BAL3.jpg
    $BAL3.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $BAL4.JPG
    $BAL4.JPG
    159,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $BAL5.JPG
    $BAL5.JPG
    108,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $BAL6.JPG
    $BAL6.JPG
    125 KB · Görüntüleme: 85
  • $BAL7.JPG
    $BAL7.JPG
    180,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $BAL8.JPG
    $BAL8.JPG
    136,3 KB · Görüntüleme: 89
  • $BAL9.JPG
    $BAL9.JPG
    171,2 KB · Görüntüleme: 90
  • $BAL10.JPG
    $BAL10.JPG
    171,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $BAL11.JPG
    $BAL11.JPG
    132,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $BAL12.jpg
    $BAL12.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 84
  • $BAL13.jpg
    $BAL13.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $BAL14.JPG
    $BAL14.JPG
    134,3 KB · Görüntüleme: 86
canım çok güzel alah nazardan saklasın tamamnıa erdirsin:nazar: fakat çok karışık foto olmuş sanırım aceleye mi geldi ney ne çok seçemedim ben

canım çok güzel alah nazardan saklasın tamamnıa erdirsin:nazar: fakat çok karışık foto olmuş sanırım aceleye mi geldi ney ne çok seçemedim ben
iyi dileklerin için teşekkürler canım :71: sabırsızlandım resimleri yüklemek için çektim çektim yükledim :1: aslında serilmeden önce tek tek çekip yüklemek daha güzel olurdu daha iyi seçilirdi inşallah benim bohçamıda öyle yaparım canım :69:

Maşallah canım hepsi çok güzel Allahım güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:

Canım hepsi çok güzel olmuş, özel hediye paketi yapman ayrı bir şıklık kazandırmış. Belliki çok özenmişsin. Nişan tepsinede bayıldım, senmi yaptın? Bu arada bende nişan tepsimi süsledim, yüzüklerimiz takıldı, ama o karmaşada tepsinin resmini çekmeyi unuttuk:1:

çok güzel :nazar: çok güzel süslemişsim özenmişsin maşallh.
Allah tamamına erdirsin canım.. Bizde damat bohçası çeyizle seriliyo, sonra çeyizle gidiyo, o zamana kadar bende çok ciciler alcam hayatıma inşllah.. :69:

:nazar::nazar::nazar:Maşallah canım herşeyinn çok güzell sanırım daha erkek tarafına gitmemişşş çok özenli hazırlamışsın seninkileride merakle bekliyoruz gülee güleekullanınn :16:

Canım hepsi çok güzel olmuş, özel hediye paketi yapman ayrı bir şıklık kazandırmış. Belliki çok özenmişsin. Nişan tepsinede bayıldım, senmi yaptın? Bu arada bende nişan tepsimi süsledim, yüzüklerimiz takıldı, ama o karmaşada tepsinin resmini çekmeyi unuttuk:1:
canım çok teşekkürler güzel sözlerin için:71:, evet nişan tepsimi ben süsledim beğenmene çok sevindim böyle güzel hoş sözler duyunca insan dahada mutlu oluyor :69: 3temmuz gecesinide hayırlısıyla atlatırım inşallah :64:

:nazar::nazar::nazar:Maşallah canım herşeyinn çok güzell sanırım daha erkek tarafına gitmemişşş çok özenli hazırlamışsın seninkileride merakle bekliyoruz gülee güleekullanınn :16:
teşekkürler bitanem evet daha erkek tarafına gitmedi nişan gecesi 3 temmuz o gece bohça değişimleri olucak, benim bohçamda gelsin onlarıda en kısa zamanda yüklerim canım:71:

Maşallah canım hepsi çok güzel Allahım güzel günlerde mutlulukla kullanmayı nasip etsin :nazar::nazar::nazar:
çok teşekkürler canım iyi dileklerin için:71: bu arada senin elbisenin modeliyle rengine bayıldım, ayrıca saçlarında harika olmuş mükemmel gözüküyorsun, inşallah bende senin gibi güzel olurum :69:

cnm bu nişan bohçaı mı oluyor
bide bunlar erkek evine mi seriliyor hiç haberim yok valla
evet canım damada hazırlanan nişan bohçası ama erkek evi değil burası bizim ev, nişandan 3 gün önce erkek tarafına bohçaları teslim etmeden seriyoruz merak eden dostlar hem görmeye hem tebriğe geliyorlar, bohça değişiminden sonrada bana alınanlar 3-4 gün kadar serilip gelenlere gösterilicek :71:

Back