• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baltalimanı kemik hastanesinde çalışan tanıdığı olanlar acil yardım

Lolo

eşim ve oğullarım
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
3.704
10
356
merhaba
baltalimanı kemik hastanesinde hastabakıcı olarak çalışmak istiyorum
tanıdığınız varsa yada hasta bakıcı olarak o hastaneye nasıl başvuruluyo biliyosanız yardımcı olurmusunuz
çok acil işe ihtiyacım var
hastanede istiyorum çünkü oğlum var hastane vardiyalı olduğu için sürekli gündüz çalışmamak benim için çok iyi olur
eşim 2 yıl önce kaza geçirdi
3 ayrı ameliyat oldu
çok sıkıntılar çektik ee malum işindende oldu
ticari taksi şöförü eşim iş bulamıyo benim çalışmam lazım
kızlar tanıdığı olanlar bi yardım etsin gerçekten çok zor durumdayız ailece

kimsenin tanıdığı yokmu hastanede çalışan
yada nasıl başvurulur nereye başvurcam
hastabakıcı olandamı yok aranızda

bayanlar hastanede çalışan yokmu aranızda
ben nasıl başvurulduğunu kimlerle görüşmem gerektiğini bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana
hani belki hastanelerden birinde baltalimanı olmak zorunda değil çalışan bi tanıdığınız varsa yardımcı olabilirsiniz bana
baltalimanı yazdım çünkü o hastanedeki çalışan hastabakıcıları gördüm tamam işleri zor ama benim karakterimde olan biri için çok iyi severek yapabileceğim bir iş

kızlar tamam o hastanede tanıdığınız yok
ama
nasıl başvurulur böyle işlere onudamı bilmiyosunuz
netten baktım firma falan bulamadım yada ben beceremedim
düşünömüştümki
o hastanede çalışan tanıdık bulabilirsem hasta bakıcı işine girebilirim
inanın çok ihtiyacım var

canım bence hastaneye gıdıp orda calısan bırıne sor o işleri taşören firmalarmı yapıo galiba net bısıde soleyemıorum bılmıorum çunku bence gıdıp hastanede calısanlara sor yolun açık olsun yerimseniben

sağol pazartesi gidicem zaten kontrolüm var o hastanede hemde bilgi almış olurum
belki dedim bu siteye çok kişi giriyoya bi yardım eden bulunur diye düşünmüştüm ama!!

Back