- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 34
- Konu Sahibi zeynepsare2106
-
Daha yeni başladım ben 2.5 kilo verdimkac kg verdiniz ?
ciddimisin.ben 2.5kg fazlaligim kaldi bi turlu veremiyorum bendemi yapsam yaDaha yeni başladım ben 2.5 kilo verdim
Zarari yok aksine cok faydasi var sabah akşam hem bunu içiyorum hem yediklerime dikkat ediyorum bu şekilde kilo vermeye çalışıyorum :)ciddimisin.ben 2.5kg fazlaligim kaldi bi turlu veremiyorum bendemi yapsam ya
Tadı çok güzelBende baslamayi düşünüyorum. Tadi nasıl içilebiliyor mu? Ben normal su olarakta kullanırım çünkü normal suyu icemiyorum. Bir aralar limonlu içiyordumum ondanda sıkıldım
Bende öyle düşüyorum. Bunu genellikle sirkeli olarak gördüm. Bencede tarçın ve bal hem tatlı ihtiyacını azaltir.[/QUOTE]OTE="zeynepsare2106, post: 44419286, member: 459533"]Tadı çok güzel
2 ay gibi bi zamanda verdim ama yediklerime hiç diikat etmemiştim şimdi diyetle birlikte uyguluyorumKac günde gitti 2.5 kilo
daha önce elma sirkesini bende denemiştim canım ve mideme hiç iyi gelmedi bende bagırsak tembelliği var ve metobalizmam hiç çalışmıyordu her sabah mide bulantısi ve mide yanması ile uyanıyordum bu ballı tarçınlı su ilaç gibi geldi bana hani zayıflatmasa bile agrılarım geçtiği için bile hergün içerim sabahları hiç agrım olmadan aclık hissi olmadan uyanıyorumKızlar bende elma sirkesi ve limonlu su içiyordum ama reflüm var içmem yasaklandı doktor tarafından. Ama içerken kilo vermeme çok yardımcı oldu. Özellikle gece içtim yatmadan önce metebolizmam çok yavaştı her sabah çalıştırdı bu karışım.70 kilodan düştüm 58e bu suyun çok faydasını gördüm ama artık içemiyorum o yüzden sabahları ılık suyun içerisine bal koyuyorum tarçında eklesem mideme hasar verirmi bilmiyorum dikkatimi çekti bu yazı. Tabiki ben diyette yaptım ama limonlu suyun gerçekten çok faydasını gördüm kızlar. Şimdi bu formilü deneyeceğim.
daha önce elma sirkesini bende denemiştim canım ve mideme hiç iyi gelmedi bende bagırsak tembelliği var ve metobalizmam hiç çalışmıyordu her sabah mide bulantısi ve mide yanması ile uyanıyordum bu ballı tarçınlı su ilaç gibi geldi bana hani zayıflatmasa bile agrılarım geçtiği için bile hergün içerim sabahları hiç agrım olmadan aclık hissi olmadan uyanıyorum
limonlu suyu da normal içtiğim suya limon katap içiyorum onunda faydası oluyo zayıflamaya
aynen bu karışım daha sağlıklı :) geçmiş olsunnBende bugün başlıyorum canım bu karışıma.Sirkeyle limon benide fena yaptı baya kullandım gerçi ama diş falan çektirdim. Onun sonrasında içtiğimde aşırı kanama yaptı ve sonra düzelmedi. Hassas oldum heralde ilerleyen zamanlarda iyileşince tekrar içerim ama ballı tarçınlı daha sağlıklı gibi :)
Merhaba
Hayır. Öyle bir etkisi olduğunu da sanmıyorum .Merhaba
Tarçınlı su kullandıysanız
Regl inizi geciktirdi mi
TeşekkürlerHayır. Öyle bir etkisi olduğunu da sanmıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?