• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ballı tarçınlı su ile zayıflama

zeynepsare2106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
3.341
35
68
34
merhabalar 4 ay sonra düğünüm var ve vermem gereken 15 kilom var 3 hafta önce diyete başladım ve internette gördüğüm ballı tarçınlı su içmeye başladım.
diyetle birlikte etkisinide görüyorum ve mutlu oluyorum benimle birlikte zayıflamak isteyenleri beklerim.
gelin birlikte zayıflayalım.
yapılışı
1 bardak su
1 tane çubuk tarçın
2 çay kaşığı bal

çubuk tarçın su ile 7-8 dakika kadar kaynatılır.bardağa döküp biraz sıcaklığı geçince bal eklenip sabah akşam aç karnına içilir.
benim sabahları uyanınca ilk işim tarçını kaynatmak oluyor akşamda uyumadan önce içiyorum.
5 gün içip iki gün ara veriyorum.

Bende baslamayi düşünüyorum. Tadi nasıl içilebiliyor mu? Ben normal su olarakta kullanırım çünkü normal suyu icemiyorum. Bir aralar limonlu içiyordumum ondanda sıkıldım

OTE="zeynepsare2106, post: 44419286, member: 459533"]Tadı çok güzel[/QUOTE]
Bende öyle düşüyorum. Bunu genellikle sirkeli olarak gördüm. Bencede tarçın ve bal hem tatlı ihtiyacını azaltir.

OTE="zeynepsare2106, post: 44419286, member: 459533"]Tadı çok güzel
Bende öyle düşüyorum. Bunu genellikle sirkeli olarak gördüm. Bencede tarçın ve bal hem tatlı ihtiyacını azaltir.[/QUOTE]
Aynen canim iştah kesiyo sabah ve akşam ictiginde sende dene faydası olacak mi bakalım :KK76:

Kızlar bende elma sirkesi ve limonlu su içiyordum ama reflüm var içmem yasaklandı doktor tarafından. Ama içerken kilo vermeme çok yardımcı oldu. Özellikle gece içtim yatmadan önce metebolizmam çok yavaştı her sabah çalıştırdı bu karışım.70 kilodan düştüm 58e bu suyun çok faydasını gördüm ama artık içemiyorum o yüzden sabahları ılık suyun içerisine bal koyuyorum tarçında eklesem mideme hasar verirmi bilmiyorum dikkatimi çekti bu yazı. Tabiki ben diyette yaptım ama limonlu suyun gerçekten çok faydasını gördüm kızlar. Şimdi bu formilü deneyeceğim.

Kızlar bende elma sirkesi ve limonlu su içiyordum ama reflüm var içmem yasaklandı doktor tarafından. Ama içerken kilo vermeme çok yardımcı oldu. Özellikle gece içtim yatmadan önce metebolizmam çok yavaştı her sabah çalıştırdı bu karışım.70 kilodan düştüm 58e bu suyun çok faydasını gördüm ama artık içemiyorum o yüzden sabahları ılık suyun içerisine bal koyuyorum tarçında eklesem mideme hasar verirmi bilmiyorum dikkatimi çekti bu yazı. Tabiki ben diyette yaptım ama limonlu suyun gerçekten çok faydasını gördüm kızlar. Şimdi bu formilü deneyeceğim.
daha önce elma sirkesini bende denemiştim canım ve mideme hiç iyi gelmedi bende bagırsak tembelliği var ve metobalizmam hiç çalışmıyordu her sabah mide bulantısi ve mide yanması ile uyanıyordum bu ballı tarçınlı su ilaç gibi geldi bana hani zayıflatmasa bile agrılarım geçtiği için bile hergün içerim sabahları hiç agrım olmadan aclık hissi olmadan uyanıyorum
limonlu suyu da normal içtiğim suya limon katap içiyorum onunda faydası oluyo zayıflamaya

daha önce elma sirkesini bende denemiştim canım ve mideme hiç iyi gelmedi bende bagırsak tembelliği var ve metobalizmam hiç çalışmıyordu her sabah mide bulantısi ve mide yanması ile uyanıyordum bu ballı tarçınlı su ilaç gibi geldi bana hani zayıflatmasa bile agrılarım geçtiği için bile hergün içerim sabahları hiç agrım olmadan aclık hissi olmadan uyanıyorum
limonlu suyu da normal içtiğim suya limon katap içiyorum onunda faydası oluyo zayıflamaya

Bende bugün başlıyorum canım bu karışıma.Sirkeyle limon benide fena yaptı baya kullandım gerçi ama diş falan çektirdim. Onun sonrasında içtiğimde aşırı kanama yaptı ve sonra düzelmedi. Hassas oldum heralde ilerleyen zamanlarda iyileşince tekrar içerim ama ballı tarçınlı daha sağlıklı gibi :)

Bende bugün başlıyorum canım bu karışıma.Sirkeyle limon benide fena yaptı baya kullandım gerçi ama diş falan çektirdim. Onun sonrasında içtiğimde aşırı kanama yaptı ve sonra düzelmedi. Hassas oldum heralde ilerleyen zamanlarda iyileşince tekrar içerim ama ballı tarçınlı daha sağlıklı gibi :)
aynen bu karışım daha sağlıklı :) geçmiş olsunn

Back