Bebek Beslenmesi Ballı Tahıllar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

PERA13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
160
0
96
İstanbul
Kızlar merhabalar ,
Benim bebegim 6 aylık ve dun doktor kontorlune gittigimde bebegime ballı tahıllı mamalardan verdigimi söyledim .Doktorumda 1 yasına kadar ballı besinler vermememi söyledi ama bu mamaların üstünde 6 aydan sonra yazıyor .Siz kullanıyormusunuz ? Doktorunuzda size kullanmayın dedi mi ?

ben kullanmıyorum.
doktorunda kullanmamanı tavsıye etmiş.balsız olanlardan kullan bence..

Canım ,Cevabın için cok tesekkurler ,evdeki mamalar çöpe ..bu arada peynir yumurta da yasak 7.ayda baslıyacakmısız daha önce baslayınca alerji riski oluyormus ..

ben yenı yenı başladım.az az verıyorum kahvaltısına eklyorum.
yumurtayı gun asırı peynırı hergun verıyorum.

canım ben bunu doktoruma sordum oda içindeki bal değil sadece aroması verebilirsin demişti..ben onu kullanıyorum şimdi..a.s

arkadaşlar, tahıllı mamalar biberon mamasına eklenip veriliyor ya, tahıllı mama ile biberon maması farklı olursa sorun olur mu acaba?

ben milupanın meyveli 5 tahıllısından veriyorum biberon mamasıyla yapılıyor 90 ml içine yapıyorum ben biberon almadığı için iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…