O nasıl bir testmiş ilk kez duydum kızArkadaşlar merhaba ballı su serbetini deneyen var mı aranızda gebelik için , şimdi gidin test alın demeyin, yinnede merak ettiğimden soruyorum
Valla ılık suyun içine bir kaç çay kaşığı bal döküp için karnınız ağrır ise hamile agirmaz ise değilsiniz gibi bir şey bende görünce sizlere sorayım dedimO nasıl bir testmiş ilk kez duydum kız
İlk kez duyuyorumValla ılık suyun içine bir kaç çay kaşığı bal döküp için karnınız ağrır ise hamile agirmaz ise değilsiniz gibi bir şey bende görünce sizlere sorayım dedim
Yok kız varmış ama ne kadar doğru hiç bilemedim yaBallı lohusa serbeti duydum da balli su serbeti gebelik icin olani duymadim
İşte bende deneyeni ariyorum da bulamadım,İlk kez duyuyorumdeneyen varmı acaba
Bu zeka duzeyi ile cocuga ne verebileceksiniz acaba :) su icip karin agrisi takip etmeyi dusunmek cok komikValla ılık suyun içine bir kaç çay kaşığı bal döküp için karnınız ağrır ise hamile agirmaz ise değilsiniz gibi bir şey bende görünce sizlere sorayım dedim
UffBuna inanan varsa elimde sahibinden az kullanilmis kız kulesi var kelepir fiyattan.
Gerçekten 29 yaşında, lisans mezunu, bankada çalışan, İzmir'de yaşayan bir kadın mısınız ?Valla ılık suyun içine bir kaç çay kaşığı bal döküp için karnınız ağrır ise hamile agirmaz ise değilsiniz gibi bir şey bende görünce sizlere sorayım dedim
Ya he sizin dedikleriniz doğru tamamBu zeka duzeyi ile cocuga ne verebileceksiniz acaba :) su icip karin agrisi takip etmeyi dusunmek cok komik
Evet niye olamaz mıGerçekten 29 yaşında, lisans mezunu, bankada çalışan, İzmir'de yaşayan bir kadın mısınız ?