- Konu Sahibi BarbieveKen
renk cok gü<el sanada cok yakışmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla super gorunuyor ozellikle buradaki fotoda cooook yakismis cnm
Fotoğraf -0003Jt.jpg
renk cok gü<el sanada cok yakışmış
teşekkürler canım.. verdiğin link çalışşmıyo hangi resim göremedim ama :ecrin_bebek:
evet cnm denedim linki fakat calismiyora.s 1.sayfadaki 2. foto cnm
evet cnm denedim linki fakat calismiyora.s 1.sayfadaki 2. foto cnm
şimdi enteresan bişey söylicem ama ilk resimle ikinci resim aynı renk biliyomusun kaydirigubbakcemile2
gercekten bazen fotograflar farkli cikabiliyor,ama sunuda soylemeliyim ki sari sacli halinde cok gosterisli guzelmisopuyorumnanaktan
barbie cnm sana bişi sorcm.benm saçm sarı röflelydi sonra sıkıldm eylülden beri 2 defa bakır kahve yaptm.sonra bugn palette altın sarıyla boyadm ama sarı olmadı sadece renk açıldı yani sarılık yokk.boya kutusunun içindeboyanın yanında çıkan o şey açıcı dil mii?? ondan başka bişi daha mı koymak lazm açılması için??
saçımı nasıl yaptığım evre evre anlatıyorum arkadaşlar
öncelikle saçım koyu kahveyken kuaföre gittim ve şimdiki saçım gibi bir renk istediğimi söyledim
3 tane resim götürdüm hatta ama kuaför beceremedi
beni kahvenin üstüne yapılan bir röfleyle çıkardı ordan
ertesi gün hemen gittim tek bir renge boyattırdım saçımı o renk şu;
( bu arada seda sayan taklidi yapıyodum o resimde eşime kusura bakmayın başka resimlerim yok )kaydirigubbakcemile2
işte saçlarım bu renk boyandı sonra zamanla yıkadıkça saç rengim aktı alltran sarılar çıktı ve şöyle oldu
saçlarım bu renge döndükten sonra bende birdaha kuaföre gitmedim ve KOLESTON Küllü Sarı Aldım ve boyadım..
zamanla saçlarım dahada açıldı Bal Köpüğü rengine döndü
Bende en son Koleston Altın Sarısıyla dip yapıp dahada ışıltı katarak Bal Köpüğü+Sarı Karışımı bir renk çıkardım ortaya
Şimdi bu saçı yapmak isteyenlere önerim; evde yada kuaförde
Önce saçın tamamı Oryalle açılıcak
Sonra tamemen Küllü Sarı boyanıcak saç..
bİR KAÇ hAfta sonra saç iyice oturup boya hafif akınca
ya aLTIN sARISI ( daha ışıltı bir renk için)
yada çok açık sarı boyanarak rengin devamı böyle sağlacak
saçında kızıllık yada turunculuk oluşanlar olursa Küllü Sarıyla boyamalılar mutlaka renk oturana kadar..