- Konu Sahibi BarbieveKen
-
barbicm benim saçımda bakırlık var küllü sarı boyasam sence nasıl olur? nasıl bir renk çıkar ortaya
Son hali çok güzelmiş saçlarının. Benim saçımda röfle var, diplerini de küllü sarı yaptırmıştım. Şimdi altın sarısına mı boyatmam lazım acaba bunun gibi bir renk için?
canım ilk ekleğin saç rengin harika bende öyle istiyorum aslında röfle yapmak istiyorum ama senin ilk saçın renginde de aklımdaydı görünce daha bir hoşuma gitti tam olarak ne renk desem kuaförde yaptırıyorum çünkü cvp verirsen memnun olucam bekliyorum zemuszemus
peki barbieve palette açıcı alıp evde saç rengimi açıp üstüne açık kumral boyarsam tutarmı canım
acillllldelikafadulden saçım kahveeee ve açık karamele boyadımmmkaydirigubbakcemile3 fena değil ama üstünden gölge atmak istiyomm aamaa renginn altın sarısı falan istiyomm hangi renk güzel gider acaba belkide röfle deniyo olabilir tam bilmiyomm ama arlarda baya açık renk istiyorummm:hulya:fikirlerinizi bekliyorummalkisalkisalkis
benim saçımında son hali böyle barbiveken...
yani sistediğim saça ulaşamam öyle değilmi ?:sinifsinif:
ekledim canım onuda fark görülsün diye ...1 hffatada yağla balla bira la maya la sirke le derken ve birde cila attım öyle oldu..acık bir .bal köpüğü rengine döndü...evde bitkisel acıcı ve ıgora 8.00 açık kumral vardı yarısı kullandım ve birde şampuan ekledim ..tanıdık bir kuaför söyledi bana bunu..ve 15 dk beklettim ...fark olmadı gibiydi ama yıkadıkça bu rengi aldı...acıcı ve boyanın diğer yarısı duruyor ama korkuyorum ...kestane rengi içinde loreal casting 500 numara ile boyacağım ,evde eşim boyuyor zaten saçlarımı ...şuan için kararsızım ..bakalım ne olacak ..paylaşırım sizlerle...
canım burdan ekle ImageShack® - Image Hosting browne tıkla resmini seç pc den ve upload tıkla...bekle sayfa açılsın .. allta çıkan resmi buraya kopyala... en kolay yöntem bu..ksılarr resmini çektim saçımın az daha açık çıkıyoo fotodaa fakat fotoyu buraya nasıl eklicem bir bilsemm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?