Balkonum ve güvercinler

Arkadaslar ben 2 senedir yasadigim evimde balkonumu hic kullanamadim, tasindim tasinali güvercinler hep benim balkondalar. Komsularimin balkonlarinda olduklarinida gordum ama bazi balkonlara hic ugramiyolar sanirim.. Bende artik balkonumu biraktim oyle, ne temizlemek geliyor icimden ne bi masa sandalye koyup oturabiliyorum. Yaz geliyor ve ben bu yaz artik balkonumu kullanmak istiyorum ama temizlesem yine her gun batiriyorlar bu güvercinler balkonuma pisleyip.

Güvercinleri nasil kovarim balkonumdan, korkuluk gibi birseymi koysam neyapsam :50:

Hiç birşey kar etmiyo valla.Bizim evimiz en üst katta öncephe ve arkada cephede balkon var.Ben artık birine küçük doğum diğerinede büyük doğum diyordum.Cd mi takmadık,mareket poşeti siyah poşetlermi asmadık çare yok.En son annemin taa izmirlerden getirip ektiği akşam sefasına geldi hayvan yumurta bıraktı.Hayır kullanmasak balkonu diycemki gelyo ama biz oturduk balkonda o da yumurtalarının üstünde oturdu dişi gitti erkek geldi nöbetleşe.En sonunda hayvanlar büyüdü uçmayı ögrendide gittiler.O olaydan sonrada biz balkonları kapatırdık ve kurtuldukkk..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Benim balkonda yuva, yumurta vs. gormedim. Bazi arkadaslarin dedigi gibi yuvalarini falan bozmam bende Allahtan korkarim.. ama en yakin zamanda balkonumu iyice temizleyip file takacagim, insAllah ise yarar. :3:

Back