• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BALKONA KATLANIR CAMLAR ( Kullananlar lütfen yardımcı olsun.)

1012emel

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
7
0
16
Kocaeli
arkadaşlar ben mutfak duvarını kırarak balkonu kapatmak istiyorum.katlanan cam dusunuyorum balkonum 3 mt kadar.kullananlar lutfen bılgı verırmısınız ıceriye kışın içeriyi soğutacak kadar soğuk gırıyormu ve yağmur giriyormu benim için önemli lutfen cvp beklıyorum.

arkadaşlar ben mutfak duvarını kırarak balkonu kapatmak istiyorum.katlanan cam dusunuyorum balkonum 3 mt kadar.kullananlar lutfen bılgı verırmısınız ıceriye kışın içeriyi soğutacak kadar soğuk gırıyormu ve yağmur giriyormu benim için önemli lutfen cvp beklıyorum.

bendede var bu soru,o yüzden cam balkondan vazgeçtim pimapen yaptırıcam .soğuk giriyormuş yaptıran komşularım öle söyledi.

Son düzenleme:
Benim balkonum katlamalı camlı,hiçbir yalıtımı yok diyebilirim.Duvarı,balkon kapısını kaldırıp yaptırırsanız mutfağınız kışın oldukça soğuk olacaktır.

annemlerin cam balkonu var ve soğuk giriyor kesinlikle tavsiye etmem eğer oda içinde olacaksa ben pimapenli kullannıyorum ve hiç soğuk olmuyor eğer yaptıracaksan pimapenli yap ama aklında bulunsun camları rahat silebilmek için aralığını ona göre ayarlattır bence en büyük sorun o pimapenli balkonlarda

benim salonumun bi duvarı komple cam
ve evimin en soğuk yeri salon canım
ama görüntü manzara muhteşem
soğuk bir yerde oturmuyosan tavsiye ederim

Canım hıc tavsıye etmem bende pvc ısınde calıstım asırı derece de soguk toz gırıyo onun yerıne pvc den olan surgulu sekılde olanları tercıh et yıne cam bolmelerı
olsun hem sık hemde daha saglıklı olur

Back
X