• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Balkafa kısır döngü partisi:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kari_ik_tur_u.jpg
yanında da turşu oh afiyet olsun :1closedeyes:

işte tam ihtiyacım olan şeyyy ohhhh nasılcanım çekti :sinifsinif:

canım ben kına gecesine gidiyorum çıkış yapıyorum o yüzden okişşşşşşş

kız bizim yerimizde döktür emi hadi öptüm :CüvCüv: kız fazla oynama bebiş düşmesin :teselli:

allahım bugün cuma gecesi inşallah adet olmasın bidenem benim dualarım seninle :Saruboceq:

ayy canım nası çekti şu tatllıyı ımmmmmmmmmmmmmmmmm
ımmmmmmmmmmmmm
naniknanik bal nerde ball
sellam kızlar elcginn gönlyarasııı

Kurnazımmm .elchım delülerimmm partiyiiiii coşturmuşsunuzz yineeeee:teytey:,:teytey:ben 10 dk.kaçamak yaptum eşimden :)))çizgi flim izliyorum tvde :roflol:kanalD

Gönülüm avatarın çokk güzellll :roflol:

Elgom ben seni sende beni yanlış anladın dün geceki mesele anladın sen onukaydirigubbakcemile5Bırakalım çocukluğuuukaydirigubbakcemileseni sefiyommm biliyorsunn:asigim:Rosemle ben bir değilim seninde rosemden farkın yok demeni üstüme almıyorum değilim çünküü:umursamaz:Herneyse senn barıştınmı bakalım delüüüüüü:asigim:

tamam canım biraz gerginiz galiba yanlıs anlasılma oldu o zaman barıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkk oleyyyyyyyyyyyy hebele:))))sositosositosositosositosositososito:asigim::asigim:seni cokkk sefeyommm benim ballod arkadasım minnossss kafam duyduk duymadık demeyen heytttt uleynnnn biz barıstıkkkkk muhahahahahhahahah:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tamam canım biraz gerginiz galiba yanlıs anlasılma oldu o zaman barıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkk oleyyyyyyyyyyyy hebele:))))sositosositosositosositosositososito:asigim::asigim:seni cokkk sefeyommm benim ballod arkadasım minnossss kafam duyduk duymadık demeyen heytttt uleynnnn biz barıstıkkkkk muhahahahahhahahah:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Mİnnoşkafa demek :jeyyar:hebele :jeyyar:anladın sen onu elgoşkafa:roflol:

Back
X